Binnenland

Je gaat bijna 100 procent meer betalen voor de ‘groene gekte’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

De energietransitie maakt energie niet goedkoper, maar juist flink duurder, bericht de Volkskrant. Consumenten en bedrijven gaan dit decennium 92 procent meer betalen voor stroom en gas.

In de 10 jaar daarna stijgt de energierekening nog eens met bijna een derde, blijkt uit berekeningen van accountants- en adviesorganisatie PwC op verzoek van de krant. “De kosten zijn hoog en het gaat nog decennia duren. Daar mag de politiek wel wat duidelijker over zijn,” aldus energiespecialist Paul Nillesen van PwC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Bijna twee keer zo duur

PwC bevestigt na de berichtgeving in de Volkskrant dat de kosten voor stroom en gas de komende decennia flink stijgen. Consumenten en bedrijven zullen fors hogere tarieven en belastingen betalen.

Stroom en gas zijn in 2030 bijna twee keer zo duur dan in 2020. De kosten stijgen van 22 miljard euro in 2020 naar ongeveer 43 miljard euro 10 jaar later. Huishoudens moeten het grootste deel van de energiekosten ophoesten.

De leugens worden steeds sneller achterhaald

“Rob Jetten zei heel wat anders. ‘De energierekening wordt goedkoper’. De leugens worden steeds sneller achterhaald,” merkt onderzoeksjournalist Marc van der Vegt op.

Columnist Marianne Zwagerman reageert: “Of je even 92 procent meer wilt betalen voor de groene gekte.”

“Als je vanaf 2024 meer wilt gaan betalen voor energie, meer wilt gaan betalen voor openbaar vervoer, meer wilt gaan betalen voor boodschappen, meer wilt gaan betalen voor benzine, meer wilt gaan betalen voor vakanties, moet je de 22ste gaan stemmen op: PvdA, GroenLinks, D66 of Volt!” zegt singer-songwriter Nicky Monreau.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dutch warrior
Dutch warrior
6 maanden geleden

Zoals verwacht, ze laten uiteindelijk alles klappen. Dit is onderdeel van de great reset. Ze hebben redenen nodig om mensen straks in de rij te laten staan voor voedsel, uiteraard met je digitale identiteit te verkrijgen. Ook mensen met geld raken alles kwijt. Communisme klopt langzaam op de deur. De bevolking lijkt dit alles te accepteren. Triest!

(Iedereen die denkt zich te kunnen verzetten tegen de digitale identiteit, kijk even hoe het in China gaat)

Men moet verdomme eens opstaan!!!

Christien
Christien
6 maanden geleden

Deze kabinetsleden zijn al zo lang geïndoctrineerd dat ze niet zelf meer na kunnen denken. Ze lijken dit zelf niet te beseffen.

Haal ze weg in deze positie voor ze nog meer schade aanrichten

Annette
Annette
6 maanden geleden

DE LEUGEN REGEERT. Maar dat wisten wij natuurlijk al lang.

DIT is toch ook precies de bedoeling van de satanische regeringen, beleidsmakers EN, vooral niet te vergeten, het World Economic Forum.

Heel eerlijk: ZIJ hebben er nog nooit een misverstand over laten bestaan, dat het de bedoeling is om ons allemaal aan de bedelstaf te brengen.
Jullie weten wel: You will own nothing and you will be happy.

ZIJ gaan net zo lang door, tot je helemaal uitgezogen en uitgeknepen bent als een citroen. En DAN komen zij met de oplossing.
Uiteraard moet je daar wel wat voor doen en laten:

Je (nog relatieve) vrijheid moet je opgeven. Je moet je gezondheid opgeven. En je moet je verstand opgeven.

DAT zijn, althans zoals ik ernaar kijk, de voorwaarden om straks überhaupt nog te mogen leven.

Maar….. IS dat dan nog wel leven? In mijn optiek absoluut niet.

Dan heb ik het hier alleen nog maar even gehad over de burgers. Maar DAN de bedrijven.

Een bedrijf voeren in dit verrotte Nederland is héél binnenkort niet meer mogelijk. En dan praat ik natuurlijk over het midden- en kleinbedrijf.
De grote jongens zullen daar veel minder last van hebben. Beter nog: die zullen er alleen maar voordeel bij hebben, want de kleintjes worden simpelweg opgegeten.

Sorry dat ik niet wat positiever hierover kan schrijven, maar dat lukt mij even niet.

Marianne Zwagerman zegt het goed: IEDERE sukkel die straks op 22 november nog op het kartel stemt, stemt op zijn of haar eigen ondergang.

Natuurlijk ben ik het daar roerend mee eens, maar, zoals wij allemaal natuurlijk hartstikke goed weten, GAAT het helemaal niet alleen om de mensen die stemmen.

Belangrijk zijn de mensen, die de stemmen tellen. Of de machines.

In ieder geval: WIJ zullen het wel zien op de 22ste van de 11de maand. Deze cijfers zijn ook nog eens symbolisch: 22 + 11 = 33. En dan weten jullie vast wel wat ik daar mee bedoel.

Daarnaast is het de 22ste ook nog eens precies 60 jaar geleden, dat president John F. Kennedy vermoord werd in Dallas. Een absolute ZWARTE DAG, want HIJ had toen al begrepen, welke satanische krachten de dienst uitmaakten.

Robert
Robert
6 maanden geleden

nee.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x