UFO

Hooggeplaatste politici over buitenaardsen en UFO’s

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bereidde John F. Kennedy zich voor op een ontmoeting met wezens van een ander sterrenstelsel? De geschiedenis laat zien dat er op overheidsniveau meer over buitenaardsen is gesproken dan je zou denken.

Verschillende wereldleiders, waaronder Jimmy Carter en Ronald Reagan, hebben onverklaarbare zaken in het luchtruim waargenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Anderen maakten duidelijk dat ze alle documenten die het leger had over buitenaards bezoek zouden vrijgeven op het moment dat ze zitting namen in het Witte Huis.

Geweigerd

In 1974 vloog Ronald Reagan samen met drie anderen in een Cessna Citation toen ze plotseling een ongewoon object zagen. Reagan vertelde de Wall Street Journal: “We volgden het enkele minuten. Het was een helder wit licht en tot onze verbazing verdween het opeens in het niets.”

In 1969 diende Jimmy Carter een officieel rapport in waarin stond te lezen dat hij een UFO had gezien. Het ging om een lichtgevend object dat even helder was als de maan. Sceptici dachten dat hij de planeet Venus had gezien.

In 1963 stuurde president John F. Kennedy een memo aan het hoofd van de CIA, waarin hij vroeg om documenten over UFO’s. Tien dagen later werd hij om het leven gebracht. In een brief die dateert van 12 november 1963 liet JFK weten dat hij alle bestaande UFO-documenten door wilde laten spitten. Op dezelfde dag stuurde hij een afzonderlijke memo aan NASA waarin hij aangaf samen te willen werken met de Sovjet-Unie op het gebied van ruimtevaart.

In 1975 onthulde senator voor Arizona Barry Goldwater dat hij eerder had geprobeerd te achterhalen wat zich in het gebouw op vliegbasis Wright-Patterson in Ohio bevond waar informatie over UFO’s zou worden bewaard. Zijn verzoek werd geweigerd. In 1988 zei Goldwater in een interview met Larry King dat de overheid in het geheim onderzoek deed naar UFO’s.

Ontmoeting

In 2004 deed gouverneur voor Nieuw-Mexico Bill Richardson een oproep aan de Amerikaanse regering om de UFO-documenten over Roswell te openbaren. “Het mysterie rond deze crash is nooit op een adequate manier uitgelegd,” zei hij. “Het zou iedereen helpen als de Amerikaanse regering alles onthult wat het weet. Het Amerikaanse volk kan de waarheid aan.”

Voormalig stafchef van het Witte Huis John Podesta benadrukte in 2007 de noodzaak van UFO-disclosure: “Mijns inziens is het tijd om de waarheid te achterhalen over onderzoeken die de overheid heeft gedaan naar UFO’s.”

In 2010 nam vertegenwoordiger van de staat New Hampshire Henry W. McElroy een videoboodschap op waarin hij sprak van een document dat hem in de jaren vijftig onder ogen was gekomen. Er stond te lezen dat goedaardige buitenaardsen aanwezig waren in de Verenigde Staten en dat een ontmoeting kon worden geregeld met voormalig president Eisenhower.

Voordat hij president werd riep Gerald Ford in 1966 op tot een hoorzitting over UFO’s nadat in zijn eigen staat een aantal waarnemingen waren gemeld. “Ik ben van mening dat het Amerikaanse volk een betere verklaring verdient van de luchtmacht dan moerasgas. Ik stel voor dat een speciale commissie het UFO-fenomeen gaat onderzoeken.”

Vliegende schotel

President Richard Nixon zou cabaretier Jackie Gleason in 1974 hebben meegenomen naar vliegbasis Homestead in Florida waar hem het wrak van een vliegende schotel en de resten van verschillende buitenaardsen werden getoond. Zijn vrouw Beverly deelde het verhaal met Esquire Magazine. Gleason vertelde zijn verhaal aan Larry Warren, die zelf nauw betrokken was bij de UFO-waarneming bij vliegbasis Bentwaters in Groot-Brittannië in 1980.

Afgevaardigde voor de staat Ohio Dennis Kucinich gaf tijdens de presidentiële debatten in 2007 toe dat hij een UFO had gezien. “Ik denk dat er in dit land meer mensen zijn die UFO’s hebben gezien dan mensen die zouden stemmen op George Bush,” zei hij.

In 1955 was senator voor Georgia Richard B. Russell junior op weg naar de Sovjet-Unie toen hij samen met zijn reisgenoten getuige was van een schotelvormig toestel. De waarneming bleef geheim tot deze werd opgevraagd via de Freedom of Information Act (FOIA).

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Investigator
Investigator
11 jaren geleden

jaja ik ben overtuigd, maar wat hebben w e eraan? we willen actie! real disclosure!

Eden
Eden
11 jaren geleden

[quote name=”Investigator”]jaja ik ben overtuigd, maar wat hebben w e eraan? we willen actie! real disclosure![/quote]
Waarschijnlijk na de verkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika, wanneer Obama herkozen wordt.

mb
mb
11 jaren geleden

’t zou allemaal kunnen , maar ook niet. Wat is ‘officieel’ ?

… was die JFK eigenlijk wel vermoord … of was dat (ook) een goed gespeelde scene ?

legaal
legaal
11 jaren geleden

Hoi daar zitten wij al jaren op te wachten. en als die doos van Pandorra open gaat,kunnen ze zich wel verbergen dan zijn ze nergens meer veilig.en wat er allemaal voor de mensheid verzwegen word.Disclocer komt hoe dan ook,maar dan zijn deze lieden wel naar een andere planeet toe gestuurd.ieder dag komt er nu meer uit die doos,maar jammer genoeg word het door de media niet naar buiten gebracht lang leve internet,die ze ook aan banden willen leggen als het aan Neelie Kroes ligt en wil ze een soort van pasje aan ons geven zodat ons internet verkeer in de gaten gehouden kan worden Alex Jones heet gelijk een gevangenis planeet.maar wij worden wakker en nog lang leve internet.De petitie die ik ondertekent heb voor het Witte Huis word dood leuk op zij geschoven er moeten meer handtekeningen zijn dat was er en nog zeggen ze we doen er niets mee.Obama krijgt dit echt niet onder ogen te zien .Wand wij mogen niet weten dat ze op mars en de maan zijn

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x