Homepagina » UFO » Hooggeplaatste politici over buitenaardsen en UFO’s
Politici over buitenaardsen en UFO's

Hooggeplaatste politici over buitenaardsen en UFO’s

Bereidde John F. Kennedy zich voor op een ontmoeting met wezens van een ander sterrenstelsel? De geschiedenis laat zien dat er op overheidsniveau meer over buitenaardsen is gesproken dan je zou denken.

Verschillende wereldleiders, waaronder Jimmy Carter en Ronald Reagan, hebben onverklaarbare zaken in het luchtruim waargenomen.

Anderen maakten duidelijk dat ze alle documenten die het leger had over buitenaards bezoek zouden vrijgeven op het moment dat ze zitting namen in het Witte Huis.

Geweigerd

In 1974 vloog Ronald Reagan samen met drie anderen in een Cessna Citation toen ze plotseling een ongewoon object zagen. Reagan vertelde de Wall Street Journal: “We volgden het enkele minuten. Het was een helder wit licht en tot onze verbazing verdween het opeens in het niets.”

In 1969 diende Jimmy Carter een officieel rapport in waarin stond te lezen dat hij een UFO had gezien. Het ging om een lichtgevend object dat even helder was als de maan. Sceptici dachten dat hij de planeet Venus had gezien.

In 1963 stuurde president John F. Kennedy een memo aan het hoofd van de CIA, waarin hij vroeg om documenten over UFO’s. Tien dagen later werd hij om het leven gebracht. In een brief die dateert van 12 november 1963 liet JFK weten dat hij alle bestaande UFO-documenten door wilde laten spitten. Op dezelfde dag stuurde hij een afzonderlijke memo aan NASA waarin hij aangaf samen te willen werken met de Sovjet-Unie op het gebied van ruimtevaart.

In 1975 onthulde senator voor Arizona Barry Goldwater dat hij eerder had geprobeerd te achterhalen wat zich in het gebouw op vliegbasis Wright-Patterson in Ohio bevond waar informatie over UFO’s zou worden bewaard. Zijn verzoek werd geweigerd. In 1988 zei Goldwater in een interview met Larry King dat de overheid in het geheim onderzoek deed naar UFO’s.

Ontmoeting

In 2004 deed gouverneur voor Nieuw-Mexico Bill Richardson een oproep aan de Amerikaanse regering om de UFO-documenten over Roswell te openbaren. “Het mysterie rond deze crash is nooit op een adequate manier uitgelegd,” zei hij. “Het zou iedereen helpen als de Amerikaanse regering alles onthult wat het weet. Het Amerikaanse volk kan de waarheid aan.”

Voormalig stafchef van het Witte Huis John Podesta benadrukte in 2007 de noodzaak van UFO-disclosure: “Mijns inziens is het tijd om de waarheid te achterhalen over onderzoeken die de overheid heeft gedaan naar UFO’s.”

In 2010 nam vertegenwoordiger van de staat New Hampshire Henry W. McElroy een videoboodschap op waarin hij sprak van een document dat hem in de jaren vijftig onder ogen was gekomen. Er stond te lezen dat goedaardige buitenaardsen aanwezig waren in de Verenigde Staten en dat een ontmoeting kon worden geregeld met voormalig president Eisenhower.

Voordat hij president werd riep Gerald Ford in 1966 op tot een hoorzitting over UFO’s nadat in zijn eigen staat een aantal waarnemingen waren gemeld. “Ik ben van mening dat het Amerikaanse volk een betere verklaring verdient van de luchtmacht dan moerasgas. Ik stel voor dat een speciale commissie het UFO-fenomeen gaat onderzoeken.”

Vliegende schotel

President Richard Nixon zou cabaretier Jackie Gleason in 1974 hebben meegenomen naar vliegbasis Homestead in Florida waar hem het wrak van een vliegende schotel en de resten van verschillende buitenaardsen werden getoond. Zijn vrouw Beverly deelde het verhaal met Esquire Magazine. Gleason vertelde zijn verhaal aan Larry Warren, die zelf nauw betrokken was bij de UFO-waarneming bij vliegbasis Bentwaters in Groot-Brittannië in 1980.

Afgevaardigde voor de staat Ohio Dennis Kucinich gaf tijdens de presidentiële debatten in 2007 toe dat hij een UFO had gezien. “Ik denk dat er in dit land meer mensen zijn die UFO’s hebben gezien dan mensen die zouden stemmen op George Bush,” zei hij.

In 1955 was senator voor Georgia Richard B. Russell junior op weg naar de Sovjet-Unie toen hij samen met zijn reisgenoten getuige was van een schotelvormig toestel. De waarneming bleef geheim tot deze werd opgevraagd via de Freedom of Information Act (FOIA).

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. jaja ik ben overtuigd, maar wat hebben w e eraan? we willen actie! real disclosure!

  0 likes
 2. [quote name=”Investigator”]jaja ik ben overtuigd, maar wat hebben w e eraan? we willen actie! real disclosure![/quote]
  Waarschijnlijk na de verkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika, wanneer Obama herkozen wordt.

  0 likes
 3. ‘t zou allemaal kunnen , maar ook niet. Wat is ‘officieel’ ?

  … was die JFK eigenlijk wel vermoord … of was dat (ook) een goed gespeelde scene ?

  0 likes
 4. Hoi daar zitten wij al jaren op te wachten. en als die doos van Pandorra open gaat,kunnen ze zich wel verbergen dan zijn ze nergens meer veilig.en wat er allemaal voor de mensheid verzwegen word.Disclocer komt hoe dan ook,maar dan zijn deze lieden wel naar een andere planeet toe gestuurd.ieder dag komt er nu meer uit die doos,maar jammer genoeg word het door de media niet naar buiten gebracht lang leve internet,die ze ook aan banden willen leggen als het aan Neelie Kroes ligt en wil ze een soort van pasje aan ons geven zodat ons internet verkeer in de gaten gehouden kan worden Alex Jones heet gelijk een gevangenis planeet.maar wij worden wakker en nog lang leve internet.De petitie die ik ondertekent heb voor het Witte Huis word dood leuk op zij geschoven er moeten meer handtekeningen zijn dat was er en nog zeggen ze we doen er niets mee.Obama krijgt dit echt niet onder ogen te zien .Wand wij mogen niet weten dat ze op mars en de maan zijn

  0 likes
 5. [quote name=”mb”]’t zou allemaal kunnen , maar ook niet. Wat is ‘officieel’ ?

  … was die JFK eigenlijk wel vermoord … of was dat (ook) een goed gespeelde scene ?[/quote]
  hoi,nee JFK is wel degelijk vermoord
  Jackie had nog de bebloede kleren aan toen Jonhsen ingezworen werd in het vliegtuig volgens mij wilde ze daarmee zeggen hier kleeft bloed aan deze situatie.Oswald was niet de moordenaar die hebben ze gebruikt dit was iets van de Cia JFK voelde al dat hij vermoord zou worden

  0 likes
 6. rasecht berensiroop

  space future exopolitiek : de sinds 1947 VSA-ufocoverups, wat kan men kan begin-nen buiten defensie met ET-technologie is door andere staats- en regering- sleiders al lang begrepen, sinds de VN-resolutie 33-426 dd 16 dec 2005. De grenzen van de VSA bepalen zich tot 50 staten op de planeet Aarde,daar buiten delen andere democratische politici bin-nen staatsgrenzen de lakens uit. Begre-pen want verschillende staten binnen en buiten de Navo plaatsten hun defensie-ufo-archieven op het internet. De beken-de Belgische driehoek ufogolf was in dec 1989 tot 1991 is geen nu 2012. Het Vrt-ro-gramma hartelijke groeten aan ieder-een in de ruimte van dec 2008-2009, ex-premier Dehaene, met ET tussen Vlaams Belgische grenzen is politiek zeer interes-sant, het Euro-parlement in Brus-sel en Navo in Evere.De gouden plaatgege-vens werden via radiosignalen de ruimte ingebracht via de ESA satelliet Probo 1. Een politicus 8 jaar premier zal wel wet-en waaraan hij begint met dergelijke en het NAVO-centra?!!

  0 likes
 7. [quote name=”Eden”][quote name=”Investigator”]jaja ik ben overtuigd, maar wat hebben w e eraan? we willen actie! real disclosure![/quote]
  Waarschijnlijk na de verkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika, wanneer Obama herkozen wordt.[/quote]

  En waarom dan, waar baseer je een dergelijke mening op?

  0 likes
 8. Het klopt wat Investigator zegt: “wat hebben we eraan?” Dat geheimzinnige gedoe van presidenten én van de aliëns komt me de strot uit.

  0 likes
 9. President A heeft vreemde dingen gezien
  President B heeft onverklaarbare dingen gezien
  President C heeft raadselachtige dingen gezien
  EN GA ZO MAAR DOOR.
  En wat kopen we ervoor? Totaal NIETS.

  0 likes
 10. [quote name=”Westbound”]President A heeft vreemde dingen gezien
  President B heeft onverklaarbare dingen gezien
  President C heeft raadselachtige dingen gezien
  EN GA ZO MAAR DOOR.
  En wat kopen we ervoor? Totaal NIETS.[/quote]
  Zou het artikel ook anders bedoeld kunnen zijn misschien? Heeft u daar wel eens aan gedacht??Waarom Werd JFK vermoord??Wie zijn die mensen achter de doofpot??Waarom werd JFK door zijn eigen veiligheid diensten vermoord??Wat wilde hij bekend maken??Google eens naar de verwondingen van JFK en waarom werd daar allah publiek om gelogen??Ik vind dat u het wel heel simpel afdoet als voorgekauwde koek!!

  0 likes
 11. [quote name=”Jan”][quote name=”Eden”][quote name=”Investigator”]jaja ik ben overtuigd, maar wat hebben w e eraan? we willen actie! real disclosure![/quote]
  Waarschijnlijk na de verkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika, wanneer Obama herkozen wordt.[/quote]

  Als het gebeurt, verwacht ik dat het juist vóór de verkiezingen gaat plaatsvinden. Het is namelijk Obama zijn enige goede kans tot herverkiezing. Hij zou geschiedenis kunnen maken als de disclosure-president. Dat zal massaal stemmen op kunnen leveren!

  En waarom dan, waar baseer je een dergelijke mening op?[/quote]

  0 likes
 12. [quote]
  Waarschijnlijk na de verkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika, wanneer Obama herkozen wordt.[/quote]

  Als het gebeurt, verwacht ik dat het juist vóór de verkiezingen gaat plaatsvinden. Het is namelijk Obama zijn enige goede kans tot herverkiezing. Hij zou geschiedenis kunnen maken als de disclosure-president. Dat zal massaal stemmen op kunnen leveren!
  Dit scenario lijkt me wel voor de hand te liggen. Hij zal dan zeker de verkiezingen winnen. Het is alleen de vraag of Obama ingelicht is door de geheime dienst over het bestaan van buitenaards leven. Clinto heeft het ook geprobeerd, maar hij heeft volgens mij geen inzage gekregen in dit onderwerp

  0 likes
 13. [quote name=”max1″][quote]
  Waarschijnlijk na de verkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika, wanneer Obama herkozen wordt.[/quote]

  Als het gebeurt, verwacht ik dat het juist vóór de verkiezingen gaat plaatsvinden. Het is namelijk Obama zijn enige goede kans tot herverkiezing. Hij zou geschiedenis kunnen maken als de disclosure-president. Dat zal massaal stemmen op kunnen leveren!
  Dit scenario lijkt me wel voor de hand te liggen. Hij zal dan zeker de verkiezingen winnen. Het is alleen de vraag of Obama ingelicht is door de geheime dienst over het bestaan van buitenaards leven. Clinto heeft het ook geprobeerd, maar hij heeft volgens mij geen inzage gekregen in dit onderwerp[/quote]
  hoi Obama weet er vanaf,hij heeft contact met ET,s daar heeft hij toen zijn vakantie voor onderbroken,zogenaamd zijn dochter is ziek

  0 likes
 14. [quote name=”Jan”]En waarom dan, waar baseer je een dergelijke mening op?[/quote]Als ik zo vrij mag zijn, baseer ik het idee, de theorie, laat ik dat duidelijk maken dat het voor mij ook slechts een theorie is, wat alleen wel als mogelijk voelt, op de verschillende “bronnen”. Om een paar te noemen: Blossom Goodchild, Matthew/Suzy Ward en Sheldan Nidle. Ik kijk er naar uit persoonlijk.
  [quote name=”max1″]Als het gebeurt, verwacht ik dat het juist vóór de verkiezingen gaat plaatsvinden. Het is namelijk Obama zijn enige goede kans tot herverkiezing.[/quote]Voor mij klinkt het wel logisch om het NA de overwinning te doen. Waarom? Een kat in het nauw maakt rare sprongen. De “Dark Ones” zouden nog best met de verkiezingen sleutelen en zulke openbaring zou zo voor het stemmen ook tegen hem gebruikt kunnen worden. Wanneer “de buit” binnen is en hij in de “Oval Office” mag blijven zitten, kan hij vrijer “zijn gang gaan”.

  0 likes
 15. denk dat we nog heel lang kunnen wachten op disclosure als het van de overheidof de buitenaardsen afhangt. ufo`s worden al gezien sinds de oudheid duizenden jaren geleden, getuige de vele afbeeldingen in piramides en tempels.dus al duizenden jaren spelen die “aliens” met onze voeten als het ware, waarom zouden ze zichzelf niet “disclosuren” als de overheid het niet doet? een beetje komen rondvliegen in hun schotels en de mensen met duizenden vragen laten sudderen op internet, zoals wij nu bezig zijn…

  0 likes
 16. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Westbound”]President A heeft vreemde dingen gezien
  President B heeft onverklaarbare dingen gezien
  President C heeft raadselachtige dingen gezien
  EN GA ZO MAAR DOOR.
  En wat kopen we ervoor? Totaal NIETS.[/quote]
  Zou het artikel ook anders bedoeld kunnen zijn misschien? Heeft u daar wel eens aan gedacht??Waarom Werd JFK vermoord??Wie zijn die mensen achter de doofpot??Waarom werd JFK door zijn eigen veiligheid diensten vermoord??Wat wilde hij bekend maken??Google eens naar de verwondingen van JFK en waarom werd daar allah publiek om gelogen??Ik vind dat u het wel heel simpel afdoet als voorgekauwde koek!![/quote]
  Had je deze ‘zogenaamde politieke moord’ niet even op kunnen lossen toen je nog bij een niet nader te omschrijven organisatie werkte?

  0 likes
 17. jullie zijn allemaal gek

  0 likes
 18. [quote name=”scatterbrainz”]jullie zijn allemaal gek[/quote]
  Helemaal niet, wij zijn normaal, de rest van de wereld is gewoon gek!

  0 likes
 19. [quote name=”scatterbrainz”]jullie zijn allemaal gek[/quote]

  nou dat vind ik wel meevallen. ten eerste vind ik al dat religieuze aanhng gek. en vooral mensen die alleen maar aan project x feesten kunnen denken. die kunnen zich beter eens laten nakijken. onzin en geweld omdat ze zich vervelen, of ben jij er ook zo een??

  0 likes
 20. [quote name=”scatterbrainz”]jullie zijn allemaal gek[/quote]

  Dat zegt dan iemand die zich zelf scatterbrainz noemt, en hij vind dit, maar zegt het alsof het een feit is dat iedereen gek is behalve hij/zei zeker.

  0 likes
 21. En dan gaat iedereen er in deze nog van uit dat dat de president gekozen word door het volk..

  nee zolang een president nog danst naar de pijpen van de WERKELIJKE Wereld leiders, mag hij blijven zitten. Als hij zijn eigen inbreng gaat geven wordt hij “geruimd”. JFK was hiervan een goed voorbeeld.

  UFO Disclosure zal komen, maar zal een hoop paniek veroorzaken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...

windmolens

Politici onder de indruk van overlast windmolens: ‘huizen praktisch onbewoonbaar!’

Lokale politici zijn onder de indruk van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.