Gezondheid

Larry King: legalisering cannabis is ‘logisch’ (video)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Larry King heeft in een interview gezegd dat cannabis moet worden gelegaliseerd. Een einde aan het verbod op cannabis is vrij ‘logisch’, aldus King.

“Cannabis was vroeger legaal,” zei de televisiepresentator. “De drankindustrie maakte het illegaal. In 1938 kon je cannabis gewoon in de winkel kopen. Ik weet dat het zieke mensen helpt. Ik weet dat het ook helpt tegen staar.”

In de 25 jaar dat hij voor CNN werkte sprak King met tienduizenden mensen over alle mogelijke onderwerpen, waaronder ook het drugsbeleid.

In 1988 stak King zelfs een joint op voor Robert Randall, de eerste Amerikaan die cannabis mocht gebruiken voor medicinale doeleinden.

Alcohol

Hij herinnert zich een interview waarbij tegenover hem vier politiechefs zaten. King vroeg het gezelschap: “Als cannabis en drank allebei illegaal waren en je zou slechts één van beide mogen legaliseren, welke van de twee zou je dan legaliseren?” Alle vier zeiden ze: “Cannabis.”

De reden? Ze hadden nog nooit meegemaakt dat er een moord was gepleegd door iemand die onder de invloed was van cannabis terwijl bij 80 procent van de moordzaken waar ze mee in aanraking kwamen alcohol in het spel was.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carnivore
Carnivore
9 jaren geleden

Hij trapt een open deur in.

Alleen onze machthebbers willen het om tal van redenen (nog) niet.

Ten eerste zitten ze nogal al eens dikwijls verweven in de alcoholindustrie Cfr Dehaene in Inbev), dus dmv een verbod halen ze het concurrerende product onderuit.
Ten tweede is cannabis een geestesverruimend middel, tov alcohol een geestesvernauwend. maw, je gaat door cannabis eerder nadenken dan van alcohol. Machthebbers hebben liever dat je niet teveel nadenkt en al zeker niet over hun beleid.
Ten derde, met het internet, is de info die je nodig hebt om het gewoon zelf te kweken in je tuin, volledig voorhanden.
Dus, de strijd is gestreden. Iedereen die het wil, heeft het en quasi gratis.
Da’s wat anders dan met alcohol.

legalize
legalize
9 jaren geleden

Die snapt het

legaal
legaal
9 jaren geleden

hoi allemaal,en dan te bedenken dat de soldaten in de Vietnam oorlog massaal drugs kregen van hun kolonels en de regering.en dan had je nog de Flower power tijd massaal werd er wiet gerookt.toen werd de Amerikaanse jeugd wakker en demonsreerde ze tegen de Vietnam oorlog tegen de regering Dat moest toen de kop ingedrukt worden van de Cabal en de Illuminatie.Jimmie hendriks en Donovan zongen protest liederen ook in Nederland op de Dam in Amsterdam werd er geprotesteerd met heel veel wiet Woodstok had je toen wat er daarna gebeurde weet ik niet mischien mind control?In Afganistan gebruiken de soldaten ook en volgens mij geen wiet maar eerder iets anders daarom slaan ook veel amerikaanse soldaten door en zo word er nog meer haat tegen de Amerikanen gemaakt, dubbel spel spelen de Amerikaanse elite Bush sr.kreeg de opdracht Amerika kapot te maken.Pa Bush is van Duitse afkomst er zijn bewijzen hiervan ze konden ook Mengeler ze staan ook samen op een foto.

johan
johan
9 jaren geleden

[quote name=”Carnivore”]Da’s wat anders dan met alcohol.[/quote]

Er zijn genoeg personen die zelf bier brouwen, men kan hiervoor doehetzelf pakketten legaal kopen.

Net als wiet kan men zelf hop (familie van) in de tuin verbouwen.

Volgens mij is er geen verschil, mogelijk dat bier brouwen sneller gaat dan wiet telen en drogen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x