Homepagina » Buitenland » Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij
Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

Waarom werd Hillary Clinton niet bestraft voor het gebruiken van een onveilige privéserver en de schimmige Uranium One-deal?

Het meest bizarre is dat hooggeplaatste figuren haar beschermden, zegt CIA-veteraan en klokkenluider Kevin Shipp.

Nationale inlichtingenchef James Clapper beschermde haar, lekte dingen naar de media en loog, aldus de voormalige CIA-agent.

Macht

“CIA-directeur John Brennan beschermde haar door een neponderzoek te starten naar Trump en wakkerde de boel aan met een nepdossier,” zei hij.

“[De hoge FBI-agent] Peter Strzok beschermde haar ook, en nu lijkt het erop dat het Britse Hoofdkwartier Regeringscommunicatie (GCHG) informatie van de NSA gebruikt om Donald Trump aan te vallen en Hillary Clinton te beschermen,” vervolgde hij.

Je begint je af te vragen hoeveel macht of connecties deze vrouw heeft om al deze leden van de diepe staat of schaduwmacht zover te krijgen om straffen te riskeren, klonk het.

Aanklachten

“Dat is de schaduwmacht. Dat is de diepe staat. Dit gaat heel diep. Dit is duister. Zo duister als het maar zijn kan,” zei Shipp.

“En dit is de grootste spionagezaak rond overheidsfunctionarissen in de geschiedenis van dit land,” voegde hij toe.

Volgens Shipp zullen ze gepakt worden en zullen er aanklachten volgen.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Greg Hunter]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Er bestaat een heel grote kans, dat trump en Putin deze stinkende beerput kunnen gaan openen.
  Er zullen Dan velen koppen gaan rollen.

  24 likes
 2. Uiteindelijk gewoon in de doofpot terecht en iedereen is het weer vergeten en gaat slaafs naar het werk.

  8 likes
 3. De zwarte macht vergeet een oeroude witte macht Hollands spreekwoord. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. Er weet u waarom? Licht schijnt ook op de stronthoop van de zwarte macht die deze troep zichtbaar maakt.

  8 likes
 4. Beetje op het niveau Pechtold (D,66) dus !
  Ik geloof er niet meer in ,
  Nederstan is naar de kalote toe .

  5 likes
 5. Kevin Shipp is na een conflict in 2001 bij de CIA vertrokken een paar jaar later na vele processen, dus hoe kan hij weten wat er precies bij nu of de afgelopen jaren bij de CIA speelde?
  Ik zie dan ook geen harde bewijzen in de video.

  5 likes
 6. Verder dan de Politieke poppenkast.

  Op politiek niveau is het onmogelijk te begrijpen wat er gebeurt. Achter de schermen is de ‘demon’ die Hilary aanstuurt onderdeel van een groep die tot doel heeft om de mensheid op alle mogelijke fronten te limiteren. Fe eigenlijke machtbasis ligt niet in politiek maar in technologische ontwikkeling.

  Hilary

  ‘She specialized in patent infringement and intellectual property law[46] while also working pro bono in child advocacy;[88]’ wiki.

  Patenten liggen aan de basis van technologische ontwikkeling , en hilary en kinderen is ook een verhaal apart ? Wat denk je dat de hilarydemon zou doen met patenten die de mensheid op een hoger plan kunnen helpen ?

  Een rare kronkel maar als ik patenten denk denk ik direct aan A Einstein. Dit is relevant als je bedenkt dat er een Trump-FBI-Tesla connectie is. Het is een feit dat de oom van Trump Tesla patenten? uitvindingen moest onderzoeken in opdracht van FBI.

  ‘Hilary’ vs ‘Trump’ = ‘Einstein’ vs ‘Tesla’

  De hele reden dat wij constant over Einstein horen is dat de volledige moderne wetenschap op Einstein’s (eigenlijk min of meer gestolen) theorie is gebaseerd. In feite is zijn theorie enorm beperkend als het om het ontwikkelen van technology gaat die ons (mensheid) kan verder helpen. Tot een zekere hoogte is de theory praktisch genoeg om zaken zoals fotocellen magnetrons en een heleboel andere consumerprodukten te genereren maar ruimtevaart is gedoemt te mislukken niets kan immers sneller dan het licht. En anti-zwaarte kracht bestaat er niet in. Wel een hoop oneindigheden(zwartegaten/singulariteiten) die wat mij betreft aangeven dat de theorie niet de juiste is.Oneindig is immers geen natuurkundig maar een wiskundig concept nietwaar ?

  Tesla echter was een uitvinder , en deed aan het eind van z’n leven uitvindingen die niet te verklaren zijn met de huidige op ‘albert einstein’s theory gebaseerde’ wetenschap.Tesla nam aan dat er een Aether was en geloofde dat lichtsnelheid kon varieeren.

  Tesla=vrijheid.
  Einstein=Limitatie.

  Aether en Electrogravity & lichtsnelheid.

  Om terug te komen op the hilarydemon. Wordt het duidelijk dat de ‘demonen’ die de mensheid limiteren er een hekel aan hebben dat bepaalde zaken in de wetenschap in twijfel getrokken worden. De laatste weken blijkt duidelijk dat er een andere wind waait en dat deze hun machtspositie verliezen.Pas als nieuwe technology intrede doet zal de machtsbasis gebroken worden. Het is dan ook deze reden dat rusland en america in hun ogen niet samen mogen werken. Rusland heeft 1 deel van de puzzel en america de andere. Samen zal dit tot een paradigma verschuiving in de wetenschap kunnen leiden. Er zijn tekenen dat dit inderdaad het geval is.

  4 likes
 7. Eerst zien en dan geloven dat deze beerput opengaat. Bij Doutruox zijn ook vele getuigen verdwenen dus vergeet het maar dat deze beerput opengaat.

  3 likes
 8. Erg naief ster. De zaak Dutroux speelde in de tijd dat de deep state het nog voor het zeggen had, maar dat is niet meer het geval, vandaar dat nu pas alles uit gaat komen.
  Best wrang als mensen tot vervelens toe, en dat ruim anderhalf jaar lang{!} het gemekker over de vermeende Russische inmenging in de U.S. verkiezingen hebben moet aanhoren om vervolgens te horen, en met bewijsmateriaal en al, ze gooien op het laatst pas alle kaarten open op tafel lijkt het, dat de deep state U.S. zich al decennia lang mengen in alle verkiezingen in praktisch alle landen ter wereld.
  Vandaar dat de wereld in rap tempo richting afgrond rolde.
  Daar is dankzij Putin en Trump nu een stokje voor gestoken.
  Vergeet het maar dat de beerput dicht blijft, hij staat al wagenwijd open.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...