Buitenland

Zo’n verdrag is natuurlijk ‘een doodklap voor de elite’. Wat u niet zag na de NAVO-bijeenkomst op 3 december

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Trump kondigde voorafgaand aan de NAVO-bijeenkomst op 3 december in Londen tijdens een persconferentie heel belangrijke zaken aan, maar daar was weinig aandacht voor in de media, schrijft voormalig NOS-medewerkster Janneke Monshouwer.

Zo zei Trump dat Rusland en de Verenigde Staten een nieuw kernwapenverdrag willen sluiten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de media deed men vooral aan Trump-bashing.

Doodklap

“Dit was de persconferentie waar de heren Rutte, Macron, Johnson en Trudeau tijdens de receptie zo misselijk over ‘roddelden’,” zegt Monshouwer.

“Dit herhaalde men in bijna ieder tv-programma om ons te laten zien hoe idioot die Trump wel deed,” vervolgt ze.

Zo’n verdrag is natuurlijk een doodklap voor de elite in Londen met hun NAVO, macht, geld en wapenindustrie, die hongert naar een derde wereldoorlog, schrijft ze.

Enkele dagen na de bijeenkomst voegde Trump de daad bij het woord en had hij een ontmoeting in het Witte Huis met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov.

Samenwerken

Verder werkt Trump aan een handelsverdrag met China, waarmee hij alweer de elite tegen de schenen schopt, die ook graag oorlog met China wil, aldus Monshouwer.

Trump en Poetin willen met China, India en andere landen in soevereiniteit, gelijkwaardigheid en vrede samenwerken, en hier worden al besprekingen over gevoerd, maar daar horen wij meestal niets over, benadrukt Monshouwer.

Dat we hier zo weinig over te horen krijgen via de media heeft volgens haar te maken met het feit dat zij eigendom zijn van de elite, die alles zal doen om haar macht te behouden en te vergroten.

Valse beschuldigingen

We zien vooral veel valse beschuldigingen aan het adres van Trump, Poetin, Xi Jinping en nu ook Modi, merkt ze op.

We zien pogingen van de elite om hen zwart te maken, om een oorlog te ontketenen via Iran of elders, om klimaatmaatregelen in te voeren en zelfs het financiële systeem in te laten storten om de wereldmacht te krijgen en een werelddictatuur in te stellen, waarbij de mensen zich als individu niet verder kunnen ontwikkelen en slaaf worden, stelt Monshouwer.

De bron zit volgens de ex-NOS-medewerkster in de City of London; de grootbankiers zoals de Rothschilds met hun grote banken, de multinationals, geheime diensten en hun agenten zoals het Britse koningshuis, Boris Johnson en hun vazallen in de Verenigde Staten; de Rockefellers met Wall Street, George Soros, Barack Obama, de Clintons, de Bush-familie en bijna de hele Democratische Partij met Nancy Pelosi als Speaker of the House.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Mag ik daarbij de kanttekening plaatsen, dat verdragen helemaal geen ene malle moer, nupa, nada voorstellen? Want of het nou Trump is of weet ik veel wie … papier kan je gewoon verscheuren. Daar hoef je echt de oceaan niet voor over te steken, want dat is net zoiets als wat onze eigen brilsmurf doet met referenda en dergelijke shit. Zo’n handtekening is een gewild object, voor een verzamelaar .. niet meer of minder.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

De 1% wereldelite aangestuurd door vele malen triljoenen euros/dollars bezittende schaduwregering zoals de cabal/illuminati/zwarte adel kunnen hun duistere overheersingen en onderdrukkingen ten behoeve van de mensheid en dit met hun destructieve wereldplannen, deze alleen maar voort zetten als de rest van de 99% wereldbevolking door gaat met het ten onrechte schenken – van de door de schaduwregering ingepikte corrupte macht uitbuitingen en sadistisch tirannie – dus van macht aan deze uitbuiters en van een cabal/illuminati/zwarte adel. Wij, de mensheid, zijn wel in staat om deze machtsmisbruik te stoppen, mits we maar in verweer komen en ons hier tegen verdedigen.

Philip
Philip
4 jaren geleden

Zover dat ik mee ben met de Vlaamse en buitenlandse media, wil de NAVO (een illegale instelling met geen bestaansrecht) zich de komende jaren meer gaan toe spitsen op de dreiging uit het Midden Oosten (Iran) en de dreiging uit Azië (China) doch ook nog steeds de Ruslands dreiging en Noord Korea in het oog houden.
Vandaar ook de massale Amerikaanse troepen ontplooien/verplaatsing in het midden oosten en Azie, wat uiteraard een doorn in het oog is van de grootmachten Iran/China/Rusland.

Een derde wereld oorlog komt er zo wie zo, het is echt niet de vraag of die komt, wel wanneer!!

Louise
Louise
4 jaren geleden

Een beetje dom allemaal want het Westen gaat zo’n derde WW3 helemaal niet winnen, hebben er trouwens het geld niet voor……Amerika niet en Europa ook niet……. Net zo dom als al die knullige aktie’s van het oude lijk Pelosi en consorten……

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x