Homepagina » Buitenland » Zo’n verdrag is natuurlijk ‘een doodklap voor de elite’. Wat u niet zag na de NAVO-bijeenkomst op 3 december
navo

Zo’n verdrag is natuurlijk ‘een doodklap voor de elite’. Wat u niet zag na de NAVO-bijeenkomst op 3 december

Trump kondigde voorafgaand aan de NAVO-bijeenkomst op 3 december in Londen tijdens een persconferentie heel belangrijke zaken aan, maar daar was weinig aandacht voor in de media, schrijft voormalig NOS-medewerkster Janneke Monshouwer.

Zo zei Trump dat Rusland en de Verenigde Staten een nieuw kernwapenverdrag willen sluiten.

In de media deed men vooral aan Trump-bashing.

Doodklap

“Dit was de persconferentie waar de heren Rutte, Macron, Johnson en Trudeau tijdens de receptie zo misselijk over ‘roddelden’,” zegt Monshouwer.

“Dit herhaalde men in bijna ieder tv-programma om ons te laten zien hoe idioot die Trump wel deed,” vervolgt ze.

Zo’n verdrag is natuurlijk een doodklap voor de elite in Londen met hun NAVO, macht, geld en wapenindustrie, die hongert naar een derde wereldoorlog, schrijft ze.

Enkele dagen na de bijeenkomst voegde Trump de daad bij het woord en had hij een ontmoeting in het Witte Huis met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov.

Samenwerken

Verder werkt Trump aan een handelsverdrag met China, waarmee hij alweer de elite tegen de schenen schopt, die ook graag oorlog met China wil, aldus Monshouwer.

Trump en Poetin willen met China, India en andere landen in soevereiniteit, gelijkwaardigheid en vrede samenwerken, en hier worden al besprekingen over gevoerd, maar daar horen wij meestal niets over, benadrukt Monshouwer.

Dat we hier zo weinig over te horen krijgen via de media heeft volgens haar te maken met het feit dat zij eigendom zijn van de elite, die alles zal doen om haar macht te behouden en te vergroten.

Valse beschuldigingen

We zien vooral veel valse beschuldigingen aan het adres van Trump, Poetin, Xi Jinping en nu ook Modi, merkt ze op.

We zien pogingen van de elite om hen zwart te maken, om een oorlog te ontketenen via Iran of elders, om klimaatmaatregelen in te voeren en zelfs het financiële systeem in te laten storten om de wereldmacht te krijgen en een werelddictatuur in te stellen, waarbij de mensen zich als individu niet verder kunnen ontwikkelen en slaaf worden, stelt Monshouwer.

De bron zit volgens de ex-NOS-medewerkster in de City of London; de grootbankiers zoals de Rothschilds met hun grote banken, de multinationals, geheime diensten en hun agenten zoals het Britse koningshuis, Boris Johnson en hun vazallen in de Verenigde Staten; de Rockefellers met Wall Street, George Soros, Barack Obama, de Clintons, de Bush-familie en bijna de hele Democratische Partij met Nancy Pelosi als Speaker of the House.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mrs. No-one schreef:

  De 1% wereldelite aangestuurd door vele malen triljoenen euros/dollars bezittende schaduwregering zoals de cabal/illuminati/zwarte adel kunnen hun duistere overheersingen en onderdrukkingen ten behoeve van de mensheid en dit met hun destructieve wereldplannen, deze alleen maar voort zetten als de rest van de 99% wereldbevolking door gaat met het ten onrechte schenken – van de door de schaduwregering ingepikte corrupte macht uitbuitingen en sadistisch tirannie – dus van macht aan deze uitbuiters en van een cabal/illuminati/zwarte adel. Wij, de mensheid, zijn wel in staat om deze machtsmisbruik te stoppen, mits we maar in verweer komen en ons hier tegen verdedigen.

  33 likes
 • Jeff schreef:

  Mag ik daarbij de kanttekening plaatsen, dat verdragen helemaal geen ene malle moer, nupa, nada voorstellen? Want of het nou Trump is of weet ik veel wie … papier kan je gewoon verscheuren. Daar hoef je echt de oceaan niet voor over te steken, want dat is net zoiets als wat onze eigen brilsmurf doet met referenda en dergelijke shit. Zo’n handtekening is een gewild object, voor een verzamelaar .. niet meer of minder.

  19 likes
  • TACP schreef:

   @ Jeff

   Daar heeft u het dus fout. Natuurlijk kun je in theorie alles verscheuren, maar dan moet je wel helemaal uit het huidige sociale, politieke, juridische, monetaire en economische systeem stappen. Via de internationale verdragen zijn natie staten juist vleugellam gemaakt, want voor de elite zijn internationale verdragen juist heel belangrijk. Dat het volk wat nog volledig slaapt zich niet in internationale verdragen verdiept kan ik nog enig sinds begrijpen, maar ook de overgrote meerderheid van wat zich (recentelijk) ontwaakt noemt verdiept zich er niet in. Dat is wel een hele kwalijke zaak. De macht en de wil van de elite vind juridisch zijn weg naar elke natiestaat/rechtstaat via de internationale verdragen, internationale verdragen zijn een van de voornaamste redenen waarom je via de democratische rechtstaat die velen zo hoog in het vaandel hebben staan nooit echte veranderingen kunt door voeren.

   Het is immers niets voor niets dat politici (en met name regeringen) in debatten altijd zeggen (of het nu positief of negatief is) dat nieuwe wetten en/of wetswijzigingen altijd getoetst moeten worden aan internationale verdragen. Het zijn de internationale verdragen die de EU, de FED, de ECB, de BIS, het IMF, de Europese Raad (waar de echte politieke macht van de EU ligt) de Wereldbank, de VN, de Nato/Navo, het Internationale Gerechtshof; en nog een hele trits aan instellingen die boven en buiten de reguliere wet vallen. Daarop baseren dit soort instellingen, de banken en het grote bedrijfsleven (juridisch) hun macht, die de elite in staat stelt om zodoende het politieke bestel (op nationaal en lokaal niveau) naar hun hand te zetten, want het heeft directe invloed op de wetten en regelingeving waar de burgers van elk land ter wereld mee te maken hebben. Al het overheid beleid vind zijn oorsprong in dit walgelijke juridische machtssysteem wat zich ver uit het zicht van bevolkingen zich afspeelt.

   15 likes
   • Margie schreef:

    Vandaar klimaat akkoord en geen klimaat verdrag

    2 likes
    • TACP schreef:

     @ Margie

     Daar heeft u gelijk in, het Parijs akkoord is inderdaad een apart gezwel die afwijkt van de “standaard internationale verdragen”. Hierbij hebben ze dezelf vorm gebruikt zoals bij VN Agenda; s 21 en 2030 (waar deze klimaat hysterie vandaan komt). Agenda 21 word grotendeels op lokaal niveau uitgevoerd, dat heeft als voordeel dat het ver buiten het zicht van burgers en media plaats vind. Via sociale druk kunnen mensen natuurlijk makkelijk doormiddel van “shaming” (maatschappelijk) geïsoleerd worden

     Het belangrijkste voordeel is dat het politici die claimen tegen de klimaat agenda te zijn en aan de macht zijn; voor de bühne kunnen verkopen dat zij tegen zij en er niet aan mee werken. Trump is daar bijvoorbeeld het grootste voorbeeld van, door te doen alsof hij de VS terug getrokken heeft. Terwijl de groene agenda in the States gewoon op staten, counties, gemeentelijk etc niveau gewoon word uitgevoerd. Op elk stadshuis in de eerste wereld ligt ook een draaiboek hoe elke gemeente VN Agenda 21 uitvoert. Overigens is dit in de meeste landen gewoon publiekelijk in te zien wanneer mensen naar hun stadshuis gaan.

     2 likes
   • Jeff schreef:

    In de voorbeelden van je betoog, heb je zeker gelijk. Maar hoe zit het bijv. met de kern(wapen)verdragen of het verdrag van Versailles? Daar doelde ik met name op. Vast fijne dagen man.

    1 likes
    • TACP schreef:

     @ Jeff

     Nu zal ik eerlijk bekennen dat ik het Verdrag van Versailles niet van haver tot gort ken, maar dat verdrag was bij voorbaat al gedoemd om te mislukken. Wil je oorlog, dan zal je de omstandigheden moeten creëren waardoor mensen die normaal geen trek hebben in oorlog hier wel voor te porren zijn.

     Neem nu bijvoorbeeld de Iran deal van Obama, die deal werd bewust te mooi om waar te zijn gemaakt. Zodat de Amerikaanse bevolking laaiend zou worden wanneer ze bergen cash zagen, zodat Iran makkelijk als ondankbare boeman afgeschilderd kon worden. In die zin kan dit vergelijken met het Verdrag van Versailles, hetzelfde geldt voor embargo verdragen die altijd de bevolking het hardste treffen. Zodat de elite die beide kampen controleert de haat bodem kunnen creëren die ze nodig hebben om draconische maatregelen te nemen en oorlog te voeren.

     Nu heb ik mij nog niet ingelezen in het eventueel nieuwe kernwapen verdrag, maar ik weet nu al dat het niets voorstelt omdat Rusland door dezelfde elite geregeerd word als het westen. Er zit geen verschil qua doelen tussen bijvoorbeeld een westerse zionist, Afrikaanse, Aziatische of Russische zionist. Wanneer je goed kijkt met wie Putin zich omringt zie je de Russische tak van de Rothchilds en vergelijkbare families.

     Uiteraard wens ik u, Margie en iedereen fijne kerstdagen toe en een goed uiteinde; waarbij ik hoop dat iedereen het geluk zal vinden die zij verdient. (Im done with hate).

     0 likes
 • TACP schreef:

  Nu ken ik Janneke Monshouwer niet, maar ik weet nu al dat zij oo geen enkel vlak serieus te nemen is. Of zij is gecontroleerd verzet, of ze is van die selectief ontwaakte figuren wat tegenwoordig de “truth movement” is. Het is eigenlijk te triest voor woorden dat dit soort figuren als alternatieve journalisten worden gezien en notabene een platform krijgen op dit soort sites. Alle mensen die doen alsof mensen zoals Trump, Putin en Xi Jinping tegen de elite vechten zijn bijvoorbaat niet serieus te nemen, want rarara wie de mensen zijn die deze politici (financieel) gesteund hebben en dit nog steeds doen tot de dag van vandaag. Toevallig benoemen charlatans zoals zij nooit dat Trump zowel prive als zakelijk een bail out heeft gekregen van de Rothschilds; en dat de Rothschikd vertegenwoordiger die de bail out namens hun uitvoerde door de grote verzetsheld wered benoemd tot de United States Secretary of Commerce. Breek me de bek niet open over al dat andere tuig waar Trump zich prive, zakelijk en politiek mee omringt. Die stuk voor stuk allemaal zonder geen enkele uitzonderingen tot het elitasite tuig behoren waar mevrouw Monshouwer de mens voor probeert te waarschuwen.

  Een nieuw kernwapen verdrag gesloten door de zionistische Rothschild pop in Amerika en de zionistische Rothschild pop in Rusland (Putin) is alls behalve een tik uit delen aan de elite zoals zij beweert. Hetzelfde geldt voor een eventueel nieuw handelsverdrag tussen China en de VS, want uiteraard hoor je mensen zoals haar nooit de vraag stellen waar het kapitaal en de kennis vandaag kwam om China te activeren als een nieuwe economische, politieke en militaire grootmacht. Ook is het veelzeggend mensen zoals haar maar blijven hameren op Soros (wat inderaad een zwijn van de hoogste orde is); maar horen we haar bijvoorbeeld natuurlijk niet over Sheldon Adelson. De zionistische (wat Soros ook is) billionair en bekende “King maker” zonder wiens steun niemand in de VS president kan worden, en lid is van de exact zelfde foute clubjes waarvan Soros ook lid is. Langzamerhand begin ik toch echt te twijfelen over hoe authentiek deze website is in het willen informeren van mensen over de NWO. Het is alles behalve de eerste keer dat er artikelen van personen met mooie koppen verschijnen die bol staan van informatie van het gecontroleerd verzet en/of hoogst selectieve ontwaakte mensen.

  17 likes
  • Margie schreef:

   Iemand veroordelen die je niet kent???
   Je lijkt wel een nederlander

   1 likes
   • TACP schreef:

    @ Margie

    Het is helemaal geen vooroordeel, het zou pas een vooroordeel zijn als ik zou stellen da tik haar niet serieus nam op basis van haar geslacht, huidskleur of haar NOS verleden. Ik beargumenteer toch echt waarom ik haar niet serieus neem, doen alsof Trump een verzetsheld is, maar gemakshalve niet benoemen dat hij altijd financieel gesteund is geweest door de Rothschilds is gewoon niet serieus te nemen. Hetzelfde geldt voor haar geblaat (en “rechtste” mensen zoals haar) die los gaan op Soros, maar niet benoemen dat bijvoorbeeld dat zij financieel gesteund worden door mensen die lid zijn van exact dezelfde foute clubjes waarvan Soros lid is; zegt alles. Soros zijn taak is om links denkende mensen binnen de status quo te houden, en op rechts is dat o.a. de taak van Sheldon Adelson. Het natuurlijk toevallig dat mensen zoals haar daar nou nooit over horen, waneer je het geld op links en op rechts volgt kom je elke keer weer uit bij dezelfde elitaire klasse.

    Die er alles aan doen om er voor te zorgen dat u en velen anderen denken dat het een “links vs rechts, religie vs religie, etniciteit/nationaliteit vs etniciteit/nationaliteit etc is. Los gaan op de Sjw beweging is leuk hoor, maar tegelijkertijd negeren dat bijvoorbeeld een Lauren Southern (zionist eerste klas) financieel gesteund word door dezelfde elitaire groep mensen die ook Anita Sarkesian steunen is alles zeggend. De elite is niet “rechts” zoals “links” mensen probeert wijs te maken, en de elite is ook niet” links” zoals het “rechts” populisme mensen probeert wijs te maken; het is allemaal 1 pot nat. Waar je meteen achter komt wanneer je aan beide kanten het geld volgt. Een heel groot deel van wat zich recentelijk ontwaakt noemt loopt daar blindelings achter dit soort onzin aan omdat het past binnen hun bestaande politieke, raciale en religieuze overtuigingen. Het word nog lachwekkender wanneer ik bijvoorbeeld een Baudet hoor praten hoe goed het wel niet was in het verleden, maar niet benoemen dat de elite waar hij zogenaamd tegen vecht; exact dezelfde elite is die toen ook aan de macht was. Dit zijn allemaal tegenstrijdigheden van al die zogenaamde verzetshelden die niet met elkaar te rijmen zijn, en de mensen trappen er gewoon in. Omdat de meeste niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is; zolang zij maar hun brood en entertainment hebben, boeit het ze geen ruk waar die “welvaart” op gebaseerd is. Dat is alles behalve ontwaakt zijn.

    2 likes
 • NicoVilly schreef:

  De wereld zal tussen 2020 en 2024 drastisch veranderen. Het tweede en laatste mandaat van Trump valt samen met het laatste mandaat van Poetin als president van Rusland. Er kan nooit zo lang een ander toeval zijn, en beiden weten dat het nu of misschien nooit is. Samen moeten ze een einde maken aan de NAVO, Swift en de Europese Unie moet afbrokkelen. Terrorisme en antropogene opwarming van de aarde zullen in de draaikolk springen en met hun makers verdwijnen. Trump zal het moeras in de CIA en het Pentagon moeten afvoeren en hij moet de Federal Reserve nationaliseren. Samen met Xi en Modi zouden ze een eind kunnen maken aan private banking in public affairs, door te weigeren een enkele cent van hun schulden te betalen, en de wereldeconomie resetten door over te schakelen op nationale valuta geproduceerd door overheden, omdat private banken zullen vallen als domino’s, zonder Obama-achtige dienaar om ze op jouw kosten te redden. Als dit eenmaal is gebeurd, kunnen ondraaglijke vrede en welvaart over de planeet zwerven, omdat onze belastingen betalen voor de ontwikkeling van onze landen in plaats van nutteloze militaire uitrusting te kopen en rente te betalen op leningen door bankiers die in de eerste plaats niet eens het geld hadden.

  14 likes
 • Louise schreef:

  Een beetje dom allemaal want het Westen gaat zo’n derde WW3 helemaal niet winnen, hebben er trouwens het geld niet voor……Amerika niet en Europa ook niet……. Net zo dom als al die knullige aktie’s van het oude lijk Pelosi en consorten……

  10 likes
  • Coldshot schreef:

   Oorlogen wint niemand…(behalve de elite die het in hun bunkertjes comfortabel afwachten..)

   8 likes
  • Willem schreef:

   Deze oorlog wordt door de elite uit de schaduwboek houding betaald , ze romen alles af zodat landen net genoeg over houden om te kunnen overleven u en ik merken dit toch ook ? Schattingen zijn dat van ons belasting geld een kwart gelijk naar deze elite gaat we sponsoren de komende oorlog zonder dat we het doorhebben

   4 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Rutte en die andere schoft Macron moeten direct uit hun functie gehaald worden wat een stel ratten zeg.

  7 likes
 • Math schreef:

  Janneke Monshouwer is een ex nieuwsverslaggeefster van de N.O.S. die op latere leeftijd ( hoogstwaarschijnlijk pensioen) wakker is geworden. Heeft een boek geschreven over de gang van zaken bij de NOS. Werkt samen Irma Schiffers( schrijfster, journalist alternatieve media).

  5 likes
 • Philip schreef:

  Zover dat ik mee ben met de Vlaamse en buitenlandse media, wil de NAVO (een illegale instelling met geen bestaansrecht) zich de komende jaren meer gaan toe spitsen op de dreiging uit het Midden Oosten (Iran) en de dreiging uit Azië (China) doch ook nog steeds de Ruslands dreiging en Noord Korea in het oog houden.
  Vandaar ook de massale Amerikaanse troepen ontplooien/verplaatsing in het midden oosten en Azie, wat uiteraard een doorn in het oog is van de grootmachten Iran/China/Rusland.

  Een derde wereld oorlog komt er zo wie zo, het is echt niet de vraag of die komt, wel wanneer!!

  4 likes
  • Mrs. No-one schreef:

   [email protected]: Als er een derde wereld oorlog komt, dan komt er geen 4e meer, is dat de laatste op deze Aarde en omdat er zoveel aan vernietigende wapens(van chemisch tot en met atoom e.d.) zijn, dat men minimaal in staat is om 80x deze planeet te vernietigen en als er bijvoorbeeld 1 natie is die met kernraketten begint dan zijn escalaties die tot totale vernietigingen leiden onvermijdelijk. Is dat wat we met ons allen, werkelijk wel willen?

   7 likes
   • Philip schreef:

    “In 1949 zei Albert Einstein: “Ik weet niet met welke wapens de Derde Wereldoorlog uitgevochten gaat worden, maar de Vierde Wereldoorlog gaat uitgevochten worden met stokken en stenen.”. Hiermee bedoelde hij dat een Derde Wereldoorlog mogelijk zo catastrofaal zou kunnen zijn dat de mensheid terug naar het stenen tijdperk zou keren, of mogelijk de mensheid geheel zou vernietigen”

    4 likes
   • Jeff schreef:

    Het ruimt in elk geval wel op.

    3 likes
   • Eelke Piers schreef:

    Deze 3de wereldoorlog zal waarschijnlijk de eindtijd inluiden en zal Christus komen om alles weer nieuw te maken. Daarna zal het 1000 jaar vrede zijn en dan zal de 4de wereldoorlog uitbreken.

    0 likes
  • André schreef:

   Albert Pike heeft de eerste twee wereldoorlogen juist voorspelt. Hij omschrijft ook hoe de derde tot stand gaat komen. Projecteer de huidige ontwikkelingen op zijn voorspelling, misschien krijg je dan een idee.

   4 likes
  • Margie schreef:

   A war is never right but always left

   1 likes
 • Henry Walling schreef:

  Zoals al omschreven eerder in de commentaren Albert Pike, Madame Blewatsky hebben in 1871 al omschreven hoe het allemaal gaat gebeuren, het vaticaan doet heden ten dage ook goed zijn best.
  Islam wordt door Engeland gecontroleerd, tesamen met frankrijk hebben ze situatie albdusdanig ontwricht dat het wachten is op wanneer de bom barst.

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  nos

  Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

  Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs ...

  >