Homepagina » Gezondheid » Hoofdauteur van studie over giftige deeltjes in vaccins spreekt zich uit. Loop jij gevaar?
Hoofdauteur van studie over giftige deeltjes in vaccins spreekt zich uit. Loop jij gevaar?

Hoofdauteur van studie over giftige deeltjes in vaccins spreekt zich uit. Loop jij gevaar?

Tijdens het productieproces van vaccins als HPV en BMR blijken er vreemde deeltjes in terecht te komen. Die kunnen een verklaring vormen voor de stijging in het aantal bijwerkingen.

Wetenschappers van de Nationale Raad voor Onderzoek in Italië testten 44 vaccins, waaronder BMR, HPV, griepvaccins en DKT. Sommige vaccins bevatten wel 20 verschillende vreemde deeltjes.

Hoofdonderzoeker Antonietta Gatti zei in een interview per toeval op de gevaarlijke deeltjes te zijn gestuit toen het academisch ziekenhuis van Mainz in Duitsland haar vroeg om een vaccin te testen.

Potentiële indringers

Met behulp van een microscoop troffen Gatti en haar collega’s deeltjes aan in het vaccin die er niet in zouden moeten zitten.

De vreemde deeltjes worden niet door ons lichaam herkend en om die reden gezien als potentiële indringers, aldus Gatti.

De giftige deeltjes die zij in vaccins vond zijn niet afbreekbaar en kunnen dus niet op de normale manier worden verwijderd.

Ontstekingen

Om ze onschadelijk te maken hult het lichaam de deeltjes in weefsel. Daarbij komen stoffen vrij die ontstekingen uitlokken. Deze stoffen kunnen op den duur kanker veroorzaken, stelt dr. Gatti.

Er zijn volgens haar drie mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat de deeltjes zich verspreiden door het hele lichaam en niet gelijk een zichtbare reactie uitlokken.

Een andere mogelijkheid is dat ze in het bloed terechtkomen en op die manier het centrale zenuwstelsel en brein bereiken. Aandoeningen zoals autisme kunnen dus niet worden uitgesloten, merkt dr. Gatti op.

Geen idee

De laatste mogelijkheid is dat de gevaarlijke deeltjes de microbiota bereiken, waarna er pas na enkele weken of zelfs maanden een reactie kan optreden.

De onderzoekers zeggen geen idee te hebben hoe de deeltjes in de vaccins terechtkomen.

“De enige manier om erachter te komen is het inspecteren van de laboratoria waar ze worden gemaakt, maar farmaceutische bedrijven laten dat niet toe,” besluit Gatti.

Foto: Matanya Wikimedia Commons

Correctie: in een eerdere versie van dit artikel werd dr. Gatti ten onrechte voorgesteld als man.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  “De enige manier om erachter te komen is het inspecteren van de laboratoria waar ze worden gemaakt, maar farmaceutische bedrijven laten dat niet toe,”……….

  Ja natuurlijk niet want wat dacht je als men erachter zou komen wat er werkelijk allemaal speelt bij Big Pharma.
  Het verdienmodel zieke mens is er een wat alleen al op het gebied van kanker (het wel of niet krijgen van deze ziekte) een opbrengst geeft van ruim 200 miljard per jaar terwijl deze vreselijke ziekte (niet volgens Big Pharma) reeds ruim 35 jaar te genezen is.
  Het is toch te zot voor woorden om werkelijk te geloven dat er in pak hem beet 40 jaar geen enkele vooruitgang geboekt is op dit gebied en waarbij ik ook nog eens moet opmerken dat de mensheid ondanks het “geweldige (on)gezondheidswezen”al maar zieker en zieker wordt.
  Ruim 58% van alle Neanderlanders hebben 1 of meer chronische ziektes…..is dat niet geweldig……..voor de aandeelhouders bedoel ik natuurlijk!!!

  Neanderland wordt aub eens wakker!!!

  Gladiator

  32 likes
 • densie schreef:

  Zodra de meeste mensen symptomen ervaren aan hun lijf….gaan ze naar de dokter, zo van…ik wil dat niet ik wil er van af….

  Nu? Dat is toch spekkie naar het bekkie van Big Pharma?

  Naar je eigen lijf luisteren en er goed voor zorgen…neem je gezondheid in eigen beheer…

  en dat zelfbeschikkingsrecht kan niemand maar dan ook niemand je afnemen…

  take full responsibility

  namaste

  16 likes
  • bert xmaatxhuisx schreef:

   Daarom, Densie, mensen vragen zich zelden af waaróm zij een bepaalde ziekte hebben opgelopen.

   Bovendien, herstellen op een natuurlijke manier kost [meer] tijd [dan middels kunstmatige medische ingreep]. En dat mág niet in onze ver-economiseerde “samenleving”. Want als je langer ziek bent dan nodig is (m.b.v. medische ingreep/medicamenten), dan kóst je geld, in plaats van dat je geld (voor wie?) oplevert. Alles wordt vanuit geldelijk(e) winst/verlies benaderd. Dat is volkomen onnatuurlijk!
   Een dergelijk geforceerde genezing is dan veelal ook niet van blijvende aard.

   Een werkelijke oplossing voor zeer veel gezondheidsproblemen is:
   https://decorrespondent.nl/3/de-oplossing-voor-bijna-alles-minder-werken/115335-ad6c6f0b
   Pas dán gaan we weer naar een natuurlijker manier van leven (hetgeen geen kwestie is van teruggaan naar een voorbij verleden).

   1 likes
 • Azrael schreef:

  Er wordt gesproken over deeltjes maar niet wat voor deeltjes, aluminium? Ijzer? Kunststof? Hoe groot zijn ze, waar maakt ze vreemd. Erg vaag artikel en geloof er niets van, een biologisch wetenschapper spreekt over stoffen en een natuurkundige over deeltjes, geen echt verhaal dus. Overigens ben ik in dienst wel 100 keer ingeënt, nergens last van gehad en nog steeds niet

  4 likes
  • Frans2 schreef:

   Allerlei soorten deeltjes, maar zoals bij elke stof gaat het om concentraties. Van twee deeltjes van het grootste gif ga je echt niet dood en van 100 liter water ga je dood.

   Wat de onderzoekers eigenlijk hebben aangetoond is dat de vaccins eigenlijk extreem schoon en zuiver zijn. Als je daarentegen gewoon even door je keukenlades en kastjes rommelt zitten er miljoenen deeltjes van aluminium, plastics, verf etc. op je huid die via aanraking of brood eten de mond en neus makkelijk bereiken. Maar ook door minuscule wondjes kunnen die stoffen makkelijk de bloedbaan bereiken. En dat is allemaal compleet onschuldig omdat de concentraties nog steeds verschrikkelijk laag zijn. Het is onmogelijk vaccins te maken door mensenhanden, met plastic en metalen gereedschappen, zonder dat een enkel deeltje van die mens en gereedschappen in het vaccin te vinden zou zijn.

   https://respectfulinsolence.com/2017/02/02/antivaccinationists-try-to-show-vaccines-are-dirty-but-really-show-that-they-are-amazingly-free-from-contamination/

   7 likes
  • deze schreef:

   het hoopt zich op zonder dat je er wat van merkt, nergens ” last ” van klopt niet, je weet het niet wat er in je lijf afspeelt na deze zooi die ze je injecteren, het is in ieder geval geen frisse zaak om mensen doen te geloven dat een spuitje boven alles staat !
   Je kan er vergif op innemen dat het niet zo is dat men het goed voor heeft voor de burger.. geloof je het zelf ?

   3 likes
 • Arwijn schreef:

  Geen naald in mij!

  10 likes
  • bert xmaatxhuisx schreef:

   Als ik in mijn verbeelding een naald op mijn lichaam zie afkomen, dan val ik al bijna flauw.

   Mijn lichaam weet donders goed wat daarmee loos is!

   1 likes
 • deze schreef:

  afgelopen vaccinatie-periode is er ( weer ) geklooit met de inhoud van ” griepprik “.. mijn moeder is na de vaccinatie d o o d z i e k geworden ( ik had haar gewaarschuwd maar ze geloofde me niet en leest geen internet en dus ook geen sites als deze die mensen wakker doet schudden ) bovendien is zij op haar 80e niet van plan om maar iets met internet te willen, maar dit terzijde. Haar hele afweer lag in de knoop en het zag er erg ernstig uit, nu is zij dan overtuigd dat het hele vaccineren haar inderdaad ziek heeft gemaakt omdat zij bepaalde verschillen ging vergelijken en ja.. denk niet dat ze die kolere zooi nog eens laat inspuiten!
  Elk jaar was ze ziek na die prik en dat elk jaar op dezelfde tijd, ze zei wel dat het vroeger heel gewoon was om je te laten inenten.. ( babytijd ) ik heb een enorme joekel als litteken op mijn bovenarm van een spuit die ik ongewild als peuter in mijn lijf kreeg, de zogenaamde pokkenprik.. het is allemaal een grote leugen dat hele inenten, en van de lijn Staphorst tot verderop ga ik steeds meer begrijpen van hun afweer tegen deze zooi ( ongeacht geloofsovertuiging) er wordt niets verteld in de media over de kolerezooi die we inademen in de randstad aan fijn-stof en chemtrails, maar aan de andere kant willen ze ons maar inenten en nare plaatjes op sigarettenpakjes te plaatsen, terwijl ze al bezig zijn om ons te vergiftigen.. snap jij dit nog!!
  Vroeger zeemde je de ramen eens per maand, nu moet het al na een regenbui of een stormpje, ik nam het vuil af van de ramen buiten en dat was echt net poedersuiker.. wat zou dit zijn hhggrrrmmm…

  maar goed.. ze spuiten zich zelf maar in met gif en in mijn lijf geen ene naald ! alleen voor een verdoving voor de tandarts

  fijn weekend allen hier

  9 likes
 • Frans2 schreef:

  [ “De enige manier om erachter te komen is het inspecteren van de laboratoria waar ze worden gemaakt, maar farmaceutische bedrijven laten dat niet toe,” besluit Gatti. ]

  Nogal logisch dat vaccin producenten geen toegang tot hun laboratoria geven aan onderzoekers zoals Gatti die er op uit zijn vaccinaties in een kwaad daglicht te zetten. Ze moeten al aan uiterst strenge regels voor productie, bewaren en transporteren voldoen voordat ze iets op de markt mogen brengen. En die overheidsinspecties en WHO-inspecties kunnen ze echt niet weigeren.

  6 likes
 • eksegese schreef:

  “De enige manier om erachter te komen is het inspecteren van de laboratoria waar ze worden gemaakt, maar farmaceutische bedrijven laten dat niet toe,”……….

  Alleen al het feit dat ze met die weigering wegkomen en daarmee de volksgezondheid niet alleen in gevaar brengen maar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid schade toebrengen, is al een teken aan de wand dat zij dus ALLE controlerende en toezichthoudende instanties volledig in hun macht hebben.

  Alarmcode ROOD zou ik zo zeggen !!!!

  5 likes
 • pleiadian schreef:

  Antonietta Gatti is een vrouw

  2 likes
 • Santander schreef:

  Met één gezonde maaltijd per dag waarin alle bouwstoffen zitten blijft een mens lang gezond en vredig leven.
  Onze maag is niet voor niemendal klein.

  1 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  marokkaanse

  Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’

  Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

  >