Gezondheid

Hoofdauteur van studie over giftige deeltjes in vaccins spreekt zich uit. Loop jij gevaar?

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het productieproces van vaccins als HPV en BMR blijken er vreemde deeltjes in terecht te komen. Die kunnen een verklaring vormen voor de stijging in het aantal bijwerkingen.

Wetenschappers van de Nationale Raad voor Onderzoek in Italië testten 44 vaccins, waaronder BMR, HPV, griepvaccins en DKT. Sommige vaccins bevatten wel 20 verschillende vreemde deeltjes.

Hoofdonderzoeker Antonietta Gatti zei in een interview per toeval op de gevaarlijke deeltjes te zijn gestuit toen het academisch ziekenhuis van Mainz in Duitsland haar vroeg om een vaccin te testen.

Potentiële indringers

Met behulp van een microscoop troffen Gatti en haar collega’s deeltjes aan in het vaccin die er niet in zouden moeten zitten.

De vreemde deeltjes worden niet door ons lichaam herkend en om die reden gezien als potentiële indringers, aldus Gatti.

De giftige deeltjes die zij in vaccins vond zijn niet afbreekbaar en kunnen dus niet op de normale manier worden verwijderd.

Ontstekingen

Om ze onschadelijk te maken hult het lichaam de deeltjes in weefsel. Daarbij komen stoffen vrij die ontstekingen uitlokken. Deze stoffen kunnen op den duur kanker veroorzaken, stelt dr. Gatti.

Er zijn volgens haar drie mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat de deeltjes zich verspreiden door het hele lichaam en niet gelijk een zichtbare reactie uitlokken.

Een andere mogelijkheid is dat ze in het bloed terechtkomen en op die manier het centrale zenuwstelsel en brein bereiken. Aandoeningen zoals autisme kunnen dus niet worden uitgesloten, merkt dr. Gatti op.

Geen idee

De laatste mogelijkheid is dat de gevaarlijke deeltjes de microbiota bereiken, waarna er pas na enkele weken of zelfs maanden een reactie kan optreden.

De onderzoekers zeggen geen idee te hebben hoe de deeltjes in de vaccins terechtkomen.

“De enige manier om erachter te komen is het inspecteren van de laboratoria waar ze worden gemaakt, maar farmaceutische bedrijven laten dat niet toe,” besluit Gatti.

Foto: Matanya Wikimedia Commons

Correctie: in een eerdere versie van dit artikel werd dr. Gatti ten onrechte voorgesteld als man.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

“De enige manier om erachter te komen is het inspecteren van de laboratoria waar ze worden gemaakt, maar farmaceutische bedrijven laten dat niet toe,”……….

Ja natuurlijk niet want wat dacht je als men erachter zou komen wat er werkelijk allemaal speelt bij Big Pharma.
Het verdienmodel zieke mens is er een wat alleen al op het gebied van kanker (het wel of niet krijgen van deze ziekte) een opbrengst geeft van ruim 200 miljard per jaar terwijl deze vreselijke ziekte (niet volgens Big Pharma) reeds ruim 35 jaar te genezen is.
Het is toch te zot voor woorden om werkelijk te geloven dat er in pak hem beet 40 jaar geen enkele vooruitgang geboekt is op dit gebied en waarbij ik ook nog eens moet opmerken dat de mensheid ondanks het “geweldige (on)gezondheidswezen”al maar zieker en zieker wordt.
Ruim 58% van alle Neanderlanders hebben 1 of meer chronische ziektes…..is dat niet geweldig……..voor de aandeelhouders bedoel ik natuurlijk!!!

Neanderland wordt aub eens wakker!!!

Gladiator

densie
densie
4 jaren geleden

Zodra de meeste mensen symptomen ervaren aan hun lijf….gaan ze naar de dokter, zo van…ik wil dat niet ik wil er van af….

Nu? Dat is toch spekkie naar het bekkie van Big Pharma?

Naar je eigen lijf luisteren en er goed voor zorgen…neem je gezondheid in eigen beheer…

en dat zelfbeschikkingsrecht kan niemand maar dan ook niemand je afnemen…

take full responsibility

namaste

pleiadian
pleiadian
4 jaren geleden

Antonietta Gatti is een vrouw

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Geen naald in mij!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x