Buitenaards

Hoorzitting over Disclosure (video)

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het Sundance Film Festival in Utah zal een persconferentie worden gehouden over de documentaire The Citizens’ Hearing on Disclosure.

De regie is in handen van Jeremy Kenyon Lockyer Corbell en Dr. Edgar Mitchell, de piloot van de maanlander van Apollo 14, is aangewezen als internationale woordvoerder.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De hoorzitting over Disclosure vindt tussen 29 april en 3 mei plaats in de National Press Club in Washington DC. Toponderzoekers van over de hele wereld zullen samen met getuigen uit inlichtingen- en overheidskringen 30 uur lang getuigenissen afleggen tegenover Amerikaanse oud-Congresleden.

Het onderwerp van de hoorzitting is de buitenaardse aanwezigheid die in contact staat met het menselijk ras. Het motto van de hoorzitting is: “Als het Congres haar werk niet doet, dan doen de mensen het.”

De laatste keer dat het Amerikaanse Congres een hoorzitting over dit onderwerp hield was in 1968 en wel voor de commissie voor wetenschap, ruimte en technologie in het Huis van Afgevaardigden. De documentaire The Citizens’ Hearing on Disclosure wordt deze herfst verwacht.

Bron: Citizenshearing.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
11 jaren geleden

ben benieuwd of er nu eens iets uitkomt.
zal nu eindelijk eens de waarheid gesproken en aangenomen worden?

Operator
Operator
11 jaren geleden

Wat moet er uit komen? Een hoorzitting tegenover ‘oud’ congresleden? Onder leiding van een ex-astronaut die ook nog eens een hogere graad vrij metselaar is en zegt de NSA te gaan bellen als er mensen over de vloer komen die het in twijfel trekken dat hij op de maan is geweest? Nou, daar moeten we alle kaarten op zetten hoor.

diamond
diamond
11 jaren geleden

De druk wordt kennelijk steeds groter, als straks de waarheid aan het licht komt, staan diegenen die dit voor ons verborgen wilden houden natuurlijk vol voor schut, dan zal er veel veranderen…

Harry
Harry
11 jaren geleden

Dit soort evenementen zijn natuurlijk goed maar een zaal vol gelijkgestemden die hard applaudiseerd is geen disclosure.Er moet gewoon harder bewijs komen en met name gebracht op zo’n manier dat de m.s. media en ook de social media er niet meer om heen kunnen.Hoe goed bedoeld ook maar de schuddende lichtstipjes in een wazig beeld wordt niet serieus genomen…

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x