Mens en Dier

Hugo de Jonge voor de rechter na vaccinatieschade kinderen

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen maanden heeft Stichting Wij de Ouders meermaals haar bezorgdheid geuit over het toenemend aantal bijwerkingen bij kinderen na vaccinatie tegen COVID-19. Op haar verzoek heeft op maandag 8 november een persoonlijk gesprek hierover plaatsgevonden met het ministerie van Hugo de Jonge.

Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat het ministerie geen reden zag om haar vaccinatiebeleid ten aanzien van de kinderen te staken. “Onbegrijpelijk vind ik het,” zei Daan van Deursen van Stichting Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de schadelijke effecten van de coronamaatregelen voor kinderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Meest verontrustende

“Het meest verontrustende vond ik dat het aantal gemelde ernstige bijwerkingen na vaccinatie met het Pfizer/BioNTech-vaccin überhaupt niet bekend bleek te zijn bij de directeur COVID-19 Vaccinaties. Dit middel wordt verstrekt aan onze gezonde kinderen!” zei Van Deursen.

“De vraag waarom je gezonde kinderen met een goed werkend immuunsysteem zou moeten inenten met een middel waarvan de bijwerkingen op de lange termijn niet bekend zijn, bleef ook onbeantwoord,” voegde hij toe.

Vaccinatiebeleid zo spoedig mogelijk laten stilleggen

Advocaat Niels Vanaken zei: “Dit is al het tweede gesprek dat ik hierover voer met het ministerie van VWS. Evenals bij het eerste gesprek had ik ook nu het gevoel dat onze argumenten niet echt doordrongen.”

“Op korte termijn gaan wij tot dagvaarding over. Het worden twee afzonderlijke procedures: één procedure volgt op de eerdere aansprakelijkheidsstelling van de overheid en Hugo de Jonge persoonlijk. Deze procedure houdt verband met de onjuiste en misleidende uitlatingen waarmee Hugo de Jonge de kinderen heeft aangespoord om zich te laten vaccineren. Via de andere procedure willen wij het vaccinatiebeleid zo spoedig mogelijk laten stilleggen,” aldus Vanaken.

[Wij de Ouders]

4.8 308 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Laat alsjeblieft dit geweldige initiatief van Stichting “Wij de Ouders” WEL succes hebben en een rechter voor zich krijgen, die nog wel in staat is om daadwerkelijk RECHT te spreken.

Wij weten van de afgelopen periode (helaas) hoe de meeste rechtszaken gecorrumpeerd werden. Dus ik houd mijn hart vast!

Ik voor mij begrijp er hoegenaamd geen sikkepit van, dat er überhaupt ouders zijn, die het kostbaarste wat een mens ooit in zijn leven “bezit” (volgens schrijver en dichter Khalil Gibran zijn kinderen geen bezit) hun kinderen als proefkonijnen laten misbruiken met een experimenteel middel.

Gelukkig zijn er héél veel ouders, die hun kinderen dit niet aan willen laten doen. Terecht! Aan de andere kant moet je WEL een knop omzetten om, in tegenstelling tot vaccinaties tegen levensgevaarlijke ziektes, HIER te zien dat het om iets heel anders gaat.

Daarvoor is gedegen onderzoek nodig en (helaas) hebben veel ouders zo’n ongelooflijk druk leven met allebei een baan, zorgen voor de kinderen en huishouden, dat zij daar de tijd voor missen. En DAT terwijl het om iets levensbedreigend gaat.

Het merendeel van het Nederlandse volk heeft daarentegen ook nog steeds vertrouwen in onze overheid en bijbehorende overheidsinstituten. En uiteraard niet te vergeten onze artsen.

Zij KUNNEN zich jammer genoeg niet voorstellen, dat een arts, waarvan je toch zou moeten verwachten dat hij kan nadenken, hier aan mee wil werken.

Ja…. en dan komt weer het verhaal van de hoge hypotheek, het aflossen van studieschuld enz. enz. Maar wat mij betreft mag dat NOOIT een reden zijn om argeloze mensen op de korte of langere termijn de dood in te jagen.

Gelukkig zijn er ook artsen met het hart op de goede plaats.

Vanochtend las ik een berichtje van een chef van een kliniek in Chemnitz, die gedwongen werd door de burgemeester van deze plaats om mensen te injecteren.
Hij kon dit niet met zijn geweten in overeenstemming brengen en is nota bene van het dak van de kliniek afgesprongen.
Dit nadat hij eerst een uitgebreide brief had geschreven met de reden WAAROM hij dit zou doen.

Hij had ook geëist dat deze brief openbaar zou worden gemaakt.
De burgemeester heeft dit tot nu toe tegengehouden, maar op de alternatieve kanalen is deze brief wel verspreid.

Dit is maar één klein voorbeeldje van wat er op dit moment gebeurt in deze meest krankzinnige tijd OOIT.

ALF
ALF
2 jaren geleden

De gevangenis in
En de sleutel weggooien

Reknir
Reknir
2 jaren geleden

Ik heb dit al vaker gezegd. Hugo de Jonge is de perfecte persoon voor deze job. Hij is te beperkt, te kortzichtig om te realiseren/doorzien wat hier gaande is. Tegelijkertijd heeft hij wel de kwaliteiten om een protocol/ procedure perfect uit te werken, uit te voeren. Iemand met het beperkte verstandelijk vermogen als een Hugo de Jonge zou nooit minister mogen worden. Hij doorziet het grotere verband niet.

geert
geert
2 jaren geleden

Laten we eindelijk hopen op een positieve gerechtelijke doorbraak en dat deze psychopaat wordt tegenhouden.

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x