Buitenaards

Harvard-astrofysicus zegt dat alientechnologie in de Grote Oceaan is gecrasht

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

Opmerkelijk nieuws: een vooraanstaande astrofysicus wil een team naar de bodem van de Grote Oceaan sturen omdat daar geavanceerde buitenaardse technologie zou zijn neergekomen.

Astrofysicus Avi Loeb van de Harvard-universiteit denkt dat een interplanetair object dat in 2014 op aarde is gecrasht een ruimteschip was.

Het Amerikaanse ruimtecommando heeft laten weten dat het object, dat voor de kust van het eiland Manus van Papoea-Nieuw-Guinea door de lucht scheerde, inderdaad afkomstig is uit een ander zonnestelsel. Volgens het agentschap gaat het om een meteoor.

Expeditie

In een verklaring schrijft professor Loeb, die al decennialang onderzoek doet naar astronomie, dat het object mogelijk is vervaardigd door buitenaardsen, bericht de New York Post. Hij vraagt zich af of sommige technologische componenten de crash hebben overleefd.

Loeb was de astronoom die enkele jaren geleden vaststelde dat het een interstellair object was. Hij schreef er een paper over, maar die mocht niet gepubliceerd worden omdat er gebruik was gemaakt van vertrouwelijke overheidsdata.

Nu het ruimtecommando heeft bevestigd dat het om een interstellair object gaat, wil Loeb een expeditie op touw zetten om te achterhalen wat er nog van over is.

Oumuamua

Hij is van plan om met behulp van magneten een gebied van 10 vierkante kilometer in de Grote Oceaan af te speuren. “Het is mijn droom om op de knoppen te drukken van een werkend apparaat dat buiten de aarde is gemaakt,” zei Loeb.

De professor heeft ook meerdere keren gezegd dat Oumuamua, een interstellair object dat in 2017 het zonnestelsel bezocht en in 2018 weer vertrok, was gestuurd door buitenaardsen.

[Zero Hedge]

4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
11 maanden geleden

Natuurlijk zijn de buitenaardsen ongelooflijk agressief en vijandig en zullen terugkeren om hun bemanning te recupereren, Wa hoeven niet bang te zijn. Er wordt aan een mRNA-injectie gewerkt waarbij je onzichtbaar wordt voor de aliens. Je kunt nu al bestellen.

Jaco
Jaco
11 maanden geleden

Independensday waar zit die verrekte will smith nou

Margot
Margot
11 maanden geleden

Wel en nu willen ze ons laten geloven dat er UFO’s zijn. Past precies in het plan van de CIA na “bekendmaking” dat een deel van de geheime UFO rapporten mogen worden bekendgemaakt. Verwarring creëren is deel van de angst strategie om ons volledig afhankelijk te maken van globale instellingen.

Plebejer
Plebejer
11 maanden geleden

Angstpropaganda, de alien kaart

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x