Buitenaards

Harvard-astrofysicus zegt dat alientechnologie in de Grote Oceaan is gecrasht

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Opmerkelijk nieuws: een vooraanstaande astrofysicus wil een team naar de bodem van de Grote Oceaan sturen omdat daar geavanceerde buitenaardse technologie zou zijn neergekomen.

Astrofysicus Avi Loeb van de Harvard-universiteit denkt dat een interplanetair object dat in 2014 op aarde is gecrasht een ruimteschip was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het Amerikaanse ruimtecommando heeft laten weten dat het object, dat voor de kust van het eiland Manus van Papoea-Nieuw-Guinea door de lucht scheerde, inderdaad afkomstig is uit een ander zonnestelsel. Volgens het agentschap gaat het om een meteoor.

Expeditie

In een verklaring schrijft professor Loeb, die al decennialang onderzoek doet naar astronomie, dat het object mogelijk is vervaardigd door buitenaardsen, bericht de New York Post. Hij vraagt zich af of sommige technologische componenten de crash hebben overleefd.

Loeb was de astronoom die enkele jaren geleden vaststelde dat het een interstellair object was. Hij schreef er een paper over, maar die mocht niet gepubliceerd worden omdat er gebruik was gemaakt van vertrouwelijke overheidsdata.

Nu het ruimtecommando heeft bevestigd dat het om een interstellair object gaat, wil Loeb een expeditie op touw zetten om te achterhalen wat er nog van over is.

Oumuamua

Hij is van plan om met behulp van magneten een gebied van 10 vierkante kilometer in de Grote Oceaan af te speuren. “Het is mijn droom om op de knoppen te drukken van een werkend apparaat dat buiten de aarde is gemaakt,” zei Loeb.

De professor heeft ook meerdere keren gezegd dat Oumuamua, een interstellair object dat in 2017 het zonnestelsel bezocht en in 2018 weer vertrok, was gestuurd door buitenaardsen.

[Zero Hedge]

4.8 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
1 jaar geleden

Natuurlijk zijn de buitenaardsen ongelooflijk agressief en vijandig en zullen terugkeren om hun bemanning te recupereren, Wa hoeven niet bang te zijn. Er wordt aan een mRNA-injectie gewerkt waarbij je onzichtbaar wordt voor de aliens. Je kunt nu al bestellen.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Independensday waar zit die verrekte will smith nou

Margot
Margot
1 jaar geleden

Wel en nu willen ze ons laten geloven dat er UFO’s zijn. Past precies in het plan van de CIA na “bekendmaking” dat een deel van de geheime UFO rapporten mogen worden bekendgemaakt. Verwarring creëren is deel van de angst strategie om ons volledig afhankelijk te maken van globale instellingen.

Plebejer
Plebejer
1 jaar geleden

Angstpropaganda, de alien kaart

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x