Homepagina » Buitenaards » Ancient Aliens 5: De Vikinggoden (video)
Ancient Aliens 5: De Vikinggoden

Ancient Aliens 5: De Vikinggoden (video)

De goden die door de Vikingen werden aanbeden waren angstaanjagend en mysterieus, maar waren het wel goddelijke wezens? Is er wellicht een connectie met een buitenaardse beschaving?

Bijna 500 jaar voordat Columbus de Nieuwe Wereld ontdekte, waren het de Vikingen die Groenland en later ook Noord-Amerika verkenden.

Bij opgravingen in L’Anse aux Meadows in Newfoundland zijn bijvoorbeeld de restanten van een Noorse nederzetting aangetroffen die van rond het jaar 1000 stamt.

De Vikingen behoorden tot één van de meest geavanceerde beschavingen van de Oude Wereld. Werden ze begeleid door machtige goden, of waren de superwezens die de Noormannen hielpen bezoekers van een andere planeet?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dedenker
Dedenker
8 jaren geleden

heb geen idee, was er namelijk niet zelf bij.

Emile
Emile
8 jaren geleden

Het is bizar om te zien dat we nou alweer in seizoen 5 zitten van AA, letterlijk alles uit de oudheid word door Erich von Daniken gezien als contact met aliens, we konden schijnbaar zelf niks ofzo, in AA debunked konden we al zien hoe de beste man cijfers, jaartallen, soorten gesteentes etc etc weet te manipuleren, ik zou wel eens een journalist willen zien die deze feiten aan Erich voordraagt en dan wil ik z’n verweer wel eens horen, de hele serie met al z’n aannames want meer dan dat is het niet word alleen maar verteld door Erich, die andere kerel met z’n donkere Geert Wilders kapsel is de uitgever van Legendary Times van Von Daniken en deze beste man heeft nog nooit wat zelf uitgezocht, daarom zie je scene voor scene dat ze allen hetzelfde zeggen,een aantal andere onderzoekers zie je ook weer in andere docu’s van de History Channel, dus volgens mij zijn ze in dienst van HC, er is geen kritiek, geen andere zienswijze en dan word het ook nog om 21:00 uur uitgezonden op de History Channel zodat de jeugd het allemaal kan zien maar het is en blijft pure fictie, het programma hoort thuis op de SciFi Channel , dit heeft niks met historie te maken, vreemd dat History Channel deze onzin maar blijft financieren, maar then again doen ze het wellicht moedwillig, ik ging altijd behoorlijk mee met Erich maar sinds ik weet dat ie liegt over feiten om z’n verhaal mooier te laten lijken dat het is heeft ie bij mij al z’n krediet verspeeld, maar het is leuke amusement en daar moeten we het maar bij laten mijn inziens.

Arcadia
Arcadia
8 jaren geleden

En aan het eind van Ancient Aliens heb je nog steeds geen antwoorden -.-

stefan steenhouwer
stefan steenhouwer
8 jaren geleden

beste emile ,er was een tijd dat de mensen een hoger frequentie bereik hadden waardoor ze in een hoger dimensie leefden en meer bewust van waren zo ook was de technologie ver vooruit maar ook de kennis , zelfs toen we terug zakten in de derde dimensie waar we ook nog een hoger trilling hadden en dingen konden crieeren met hoog technologie , feit is kennis komt van hoger op , en kan zeker zoals nu kennis worden gegeven door een hoger bewustzijn naar het lagere om terug tot onwikkeling te komen , maar zelfs in realitijd zijn we een creatie van hogere bewustzijn met andere woorden ons hoger aspekt waar de meesten op deze aardbol zelf niet van gewaar zijn . daniken deed onderzoek en kwam tot een ontdekking dat deze oude beschaving niet was zoals we leren op school , dat deze zeer primetief waren , zelfs een niet geleerde of onderzoeker kan deze informatie zien en zeggen ja zo te zien moesten zij toch wel een hoge beschaving geweest zijn . kijk laat het me zo zeggen , waarom is er geen open massale kontakt met aardbewoners door beschavingen van andere planeten en of dimensies , als je je zich buiten de aarde begeeft en observeer het wat daar gaande is en op welk level de bewoners zitten kwa gewaarzijn , meer moet ik niet zeggen zeker , niet dat er geen kontakt is met mensen op aarde , dat is wel degelijk zo , ben er 1 van . maar de hystory wat we geleerd krijgen is zowiezo 80pr mis of zelfs gamanipuleerd . nu de elite trekt niet aan de touwtjes zoals de meesten denken wel op een beperkt vrije wil net zoals ik en u , het zijn de hogere dimensies die deze programma hebben gecrieert waarbij de 4de dimensie een rol in speelt .

x

Check Also

schwab

Klaus Schwab in 2017: ‘Wij zijn er heel trots op dat wij kabinetten binnendringen’

In 2017 gaf Klaus Schwab, oprichter van ...

controle

Pepijn van Houwelingen doet ontdekking over kwaliteitscontrole Pfizer-vaccins: ‘Goh, dat is interessant!’

Minister Kuipers van Volksgezondheid schrijft in antwoord ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

15
0
We lezen graag je reactie!x