Homepagina » Universum » Al 11 jaar cover-up over de aanwezigheid van een Second Sun
Al 11 jaar cover-up over de aanwezigheid van een Second Sun

Al 11 jaar cover-up over de aanwezigheid van een Second Sun

In 1983 werd bekend dat infraroodtelescoop IRAS een ‘onbekend object’ had ontdekt dat groter was dan Jupiter en deel uit zou kunnen maken van ons zonnestelsel.

Journalisten van grote Amerikaanse kranten vroegen zich af of planeet X was ontdekt. 

In 1984 kwam de NASA terug op deze uitspraken en sindsdien wordt het bestaan van Nibiru stelselmatig ontkend. Datzelfde jaar werd voor het eerst geëxperimenteerd met chemtrails. Vanaf 2003 begonnen op internet afbeeldingen van de planeet te verschijnen. Mensen zagen iets ongewoons in de richting van de zon. Op foto’s waren twee zonnen te zien aan de hemel.

Sommige foto’s in de video zijn gemaakt met behulp van infraroodcamera’s en telescopen en doen vermoeden dat iets zich schuilhoudt in de omgeving van de zon en in de richting van onze aarde beweegt.

Ook in Nederland is sinds 2003 door honderden mensen melding gemaakt van een tweede zon. Een aantal van deze meldingen is ook gedaan bij het KNMI, dat de mensen doorverwijst naar Stichting de Koepel. Het fenomeen is met name bij zonsopgang en -ondergang te zien als de lucht niet is volgesproeid met chemtrails.

In het nieuws:

Sterrenwacht op Hawaï:

Foto: Flickr/Bill Funke

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Nog nooit van ‘bijzonnen’ gehoord of van een ‘halo’?
  De natuur zet je zó op het verkeerde been hoor

  1 likes
 2. Wat hebben de autoriteiten te verbergen tov. een planeetX/Niburu? Wat voor machtspelletje zit hier weer achter?
  Zal wel weer een heel verhaal zijn.

  0 likes
 3. vanmorgen bij kristalheldere hemel zon zien opkomen, heb kunnen kijken tot het licht te fel werd, zoals ik al vele malen gedaan heb en wat denk je? nog nooit een tweede zon waargenomen!
  dit is wat mij betreft een broodje aap verhaal dus. een zon steek je niet zomaar ergens weg toch??

  0 likes
 4. In Jamaica geweest, Malediven, beide plaatsen een volledig blauwe hemel, bijna midden op de evenaar. Maar 1 zon gezien.

  0 likes
 5. Het is een fata morgana, een luchtspiegeling. Het water in de atmosfeer fungeert als een soort spiegel. Meer is het niet.

  0 likes
 6. Dit planeet niburu verhaal is door mensen verzonnen. Als het waar is of beter gezegd ‘wordt’, wordt het gemanifesteerd door de mensen zelf. Maar dan moeten veel meer mensen dit denken. Zelfde met het Katchina Prohecy verhaal ook nep. Ja de NASA verbergt en manipuleerd alle UFO en veel meer andere dingen maar dit verhaal is toch echt ‘nep’. Het is wel waar dat dit zonnestelsel meer planeten heeft dan ze zeggen en de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter was ook ooit een planeet die vernietigt is in een oorlog lang geleden (ja wij zijn zeker niet de 1e op deze planeet zie Atlantis en Lemuria en zelfs daarvoor kwamen ET astronauten hier).

  0 likes
 7. @kalki, er is helemaal geen verhaal dat is nu juist het punt! complotdenkers zoals jij zijn mensen met een rijke fantasie en kunnen geen nee accepteren. Er werken zoveel mensen bij de NASA die zijn allemaal geïnjecteerd met een leugen serum over buitenaardsen, tweede zon? ene planeet Nibiru etc, etc volgens jou.Proest!

  0 likes
 8. Het zou de twaalfde planeet Mardoek kunnen zijn het is de planeet van de Nefilim onze zogenaamde Goden of wel de buitenaardsen zij die ons geschapen hebben. De Soemeriers noemden deze planeet NIBIROE de ‘planeet
  van de kruising’ Deze planeet heeft een omloopbaan van +-3600 jaar om de zon. Hij passeert daar waar de astroide gordel zich bevind tussen Jupiter en Mars deze 12de planeet zou onderdeel zijn van ons zonnestelsel. wie weet krijgen we wel hoogbezoek.
  Bron: http://www.bovendien.com/images/documents/De_12de_planeet_Zecharia_Sitchin.pdf

  0 likes
 9. In de zomer van 2012 heb ik midden op de dag twee zonnen gezien. Ik vertelde het nog aan een vriend aan de telefoon die het ook zag. De tweede zon was ongeveer 6 centimeter recht boven verwijderd van de zon. Een andere volgende dag 20 centimeter. Ik heb er niet meer opgelet. Er moet een foto van te maken zijn. Je kon er naar kijken zolang je maar niet direct in de zon kijkt. Ik focusde op de tweede zon. Groet

  0 likes
 10. Wat ik zo raar vind, er zijn toch genoeg telescopen. Waarom weten ze dan niet wat het is. Ik heb venus ook wel eens aan de horizon kunnen zien met het blote oog. Iemand met een telescoop?

  0 likes
 11. Niemand kan toch zeker zijn of er een tweede planeet achter de zon zit die in zelfde orbit draait als de aarde?
  tenzij je de ruimte in bent geweest..
  en over de ruimtevaart leugens zullen we maar niet beginnen zekerst

  0 likes
 12. Er wordt al heel erg lang gespeculeerd over dit onderwerp, maar er is tot op heden nog geen eensluidende verklaring voor die het één of het ander uitsluiten kan. Er wordt hier volgens mij net opzettelijk beroep gedaan op het ‘giswerk’ en ‘opvullen van hiaten’ door mensen.
  Het is volkomen natuurlijk en logisch dat men vragen stelt en nieuwsgierig is van aard, maar men dient wel niet uit het oog te verliezen dat het eigenlijk geen ene moer uitmaakt wat men precies gelooft of van overtuigd is. De handel blijft gewoon doordraaien zonder werkelijke disrupties of er onrustwekkende catastrofale gebeurtenissen.
  Men wil net teren op die angst, het inspireert en is tevens gemakkelijk om mensen, specifieke doelgroepen als ‘vrijdenkers’ en “contra’s”, op zulke wijze te manipuleren/misleiden. Wat werkelijk is, is vandaag nog lastig te onderscheiden gezien de vele technologische ontwikkelingen, geweten en geheim. Blijf objectief, laat je niet meeslepen, overtuig niemand, doe je ding en laat het ook weer los, weet gewoon dat er ‘een mogelijkheid bestaat dat…’ Meer niet. Richt je op je eigen leven en geef dat vorm, zo goed mogelijk. Balans/evenwicht… ‘T verricht wonderen. Weet het uwe en glimlach.

  0 likes
 13. [quote name=”Lies”]Wat ik zo raar vind, er zijn toch genoeg telescopen. Waarom weten ze dan niet wat het is. Ik heb venus ook wel eens aan de horizon kunnen zien met het blote oog. Iemand met een telescoop?[/quote]
  Je hebt gelijk dat het raar is dat er geen informatie te vinden over dit fenomeen in de main stream science. Ik denk dat het meer te maken heeft met het manipuleren van informatie. Hier is een artikel dat laat zien dat de geschiedenis van “echte” gebeurtenissen gewoon worden veranderd waar je bijstaat. Er is iets heel goed mis met onze wereld en het wordt tijd dat mensen actief vragen gaan stellen.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/228-geschiedenis-veranderd-bewijs

  0 likes
 14. [quote name=”Plien”]@kalki, er is helemaal geen verhaal dat is nu juist het punt! complotdenkers zoals jij zijn mensen met een rijke fantasie en kunnen geen nee accepteren. Er werken zoveel mensen bij de NASA die zijn allemaal geïnjecteerd met een leugen serum over buitenaardsen, tweede zon? ene planeet Nibiru etc, etc volgens jou.Proest![/quote]

  Scepsis is ok. Maar ben jij dan ook sceptisch over de NWO? Diezelfde mensen nl. is er alles aangelegen om zaken geheim te houden. In het geniep plannen te maken en ten uitvoer te brengen, om ingeval van nood zelf hun hachje te kunnen redden. Als blijkt dat Planeet X wel degelijk bestaat is je sceptis te laat om actie te ondernemen en de mensen om je heen te behoeden voor heel veel onheil. Maar als je denkt dat je sceptisch moet zijn, be my guest.
  Alleen ga eens kijken naar U Tube en alle verslagen en foto’s , misschien brengt het je op andere gedachten.

  0 likes
 15. Wij zitten in een piloten familie en zien beroepshalve honderden zons opkomst en ondergangen.Nog nooit een tweede zon waargenomen en dit zowel naar de oost en westkant vanaf de nul merediaan.Dit gaat er bij mij dan ook niet in….

  0 likes
 16. Er zijn genoeg amateur astronomen die een telescoop hebben. Als er echt een “tweede zon” was dan hadden zij dit al lang kenbaar gemaakt. Ikzelf heb nooit een tweede zon gezien. De afbeeldingen/video’s laten ook een tweede zon zien van afwijkende diameters. Ene keer “klein”, andere keer even groot als de zon. Zoiets valt echt wel op en zou te zien moeten zijn over de hele wereld (is te groot om te verbergen). Ik ben ook van mening dat dit gewoon een weerspiegeling in de lucht is (wat vaker voorkomt). Het levert gewoon een mooi schouwspel op in de natuur. Ik zeg: geniet ervan!

  0 likes
 17. Ik kijk ook regelmatig, maar tot op heden heb ik nog geen tweede zon kunnen ontdekken.

  0 likes
 18. In 2012 is de NASA met een officieel bericht naar buiten gekomen dat er in 2013 weleens een tweede zon zichtbaar zou kunnen zijn.
  Dit heeft aandacht gehad in de mainstream media.
  Of dit een cryptische omschrijving was voor de welbekende komeet, weet ik niet.
  Het was wel een opvallend bericht en het zou nog te vinden moeten zijn op internet.

  0 likes
 19. In de eerdere berichtgeving van Niburu hierover werd er vermeld dat het om een bijzon ging, een natuurlijk optisch fenomeen, terwijl het nu kennelijk ineens gaat om de cover-up van een planeet X.

  Tja.

  0 likes
 20. #15 huisheks 01-02-2014 09:47: Het zou best zo kunnen zijn dat een of andere planeet uit een ander stelsel eens in de zoveel tijd komt buurten maar ons mensen leven is in universum nog minder dan de tijd dat je een mug doodslaat. Dus de opwinding over een tweede zon of Nibiru volgens jou theorie zelfs ook iets met een Nieuwe Wereld Orde te maken kan ik niet delen. Op You Tube staan ontzettend veel fake filmpjes door handige jongens/ meisjes in elkaar geknutseld, dus ach.

  0 likes
 21. [quote name=”Anoniem”]Weleens gehoord van lens flare?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Lens_flare%5B/quote%5D
  Een lens flare kan niet voorkomen boven een al dan niet geopende luchtlaag,daar bij kan het ook niet zo zijn dat die lens flare,s jaren achtereen op dezelfde plaats op honderden foto,s voorkomt.zelf genoeg foto,s gemaakt met die 2d zon links naast onze zon.

  0 likes
 22. Ik ken iemand die heeft van zij oma schilderwerk ge- erfd hele mooie landschappen met 2 zonnen ze vertelde dat ze van de planeet Syrius kwam en dat schilderde ze dan ook …..

  0 likes
 23. Ach,we zullen het vanzelf wel zien of niet,niet druk om maken.

  0 likes
 24. Ook al zijn er 2 zonnen, is dat dan zo bijzonder dat het geheim gehouden moet worden!!!!!!Ik weet dat zoveel mensen er zo over denken. Het is dan gewoon zo en je gaat weer verder met je leven want die stopt niet als er 2 zonnen zijn. Het is zo’n bullshit al die cover-up praktijken dat ik er zo moe van wordt!

  0 likes
 25. Je moet toch wel half een dwaas zijn om dit te geloven. Dat dingen verzwegen worden door overheidsinstanties, esa, nasa so on.. geen twijfel over. Maar een planeet verbergen? Alsof niemand behalve NASA zijn ogen zou open kunnen doen om de ruimte in te kijken.. en dan… groot doek voor de planeet houden? in het kader van wat je niet ziet, weet je niet? Speculeren is oke.. maar hier zit toch wel een grens aan. Beetje logisch nadenken mensen.

  Daarnaast kan het wel mogelijk zijn dat er nog een planeet in ons zonnestelsel bevindt. Deze zou door mogelijke botsingen, en werkende krachten van magnetische velden ons zonnestelsel uitgeslingerd kunnen zijn. Maar indien dit al zou zijn, zou elke vorm van leven onmogelijk zijn. Ten eerste zou een botsing met een andere planeet al het leven wegvagen en zou de enorme afstand tot de zon de planeet in een gigantisch ijsklontje veranderen. Conclusie?

  onmogelijk!

  0 likes
 26. Sterrenkundigen voorspellen dat er in de nabije toekomst twee zonnen aan de hemel staan. Dat kan volgend jaar al gebeuren. Oorzaak is Betelgeuze (alpha Orionis), een heldere ster in het sterrenbeeld Orion en de op één na grootste ster in onze melkweg. Betelgeuze, een zogenaamde rode superreus, is aan het eind van zijn leven en kan op ieder moment een supernova worden. Als dat gebeurt zal wekenlang een tweede zon aan het firmament verschijnen.
  Brad Carter, Senior Lecturer of Physics aan de University of Southern Queensland, meent dat dat al in 2012 kan gebeuren.

  0 likes
 27. In the Land of Two Suns… (2011)

  “For over 25 years, I heard the Elders talk about a Day with Two Suns which would signal the start of the new planetary consciousness.”
  Mary Thunder

  The Maori were going to perform a dance that hadn’t been done in over 500 years..

  The Maya are now taking center stage to perform a highly secretive ceremony that hasn’t been done for 26,000 years

  We shall return to the old ways, so in this article all I can convey is the laws of the old ways, somewhat akin to the Ten Commandments, these laws are the way of the indigienous spirit and into the future, the Laws as set forth by Great Spirit for all humanity. These are the simple laws we must follow in the land of two suns…

  Vergelijk het filmpje Hawaii Observatory & dit filmpje:>
  New Mysterious PLANET caught ON SOHO next to the sun (januari 2014)

  http://youtu.be/2Pwbs_MDpQA

  http://mayasoma.wordpress.com/2011/10/07/in-the-land-of-two-suns/

  0 likes
 28. [quote name=”HJeee”]In 2012 is de NASA met een officieel bericht naar buiten gekomen dat er in 2013 weleens een tweede zon zichtbaar zou kunnen zijn.
  Dit heeft aandacht gehad in de mainstream media.
  Of dit een cryptische omschrijving was voor de welbekende komeet, weet ik niet.
  Het was wel een opvallend bericht en het zou nog te vinden moeten zijn op internet.[/quote]
  http://www.youtube.com/watch?v=Oe0v2liPzMw

  0 likes
 29. Het is heel simpel. Aangezien onze zon op 50% van de aarde, vanuit elke plek op die 50% te zien is vanuit een andere hoek, moet deze 2de zon altijd zichtbaar zijn. Ik heb ’em echter nog nooit gezien.

  De hier vertoonde opname’s zijn overigens geen bewijs van een 2de zon, maar bewijs van atmosferische en lenseffecten…

  0 likes
 30. Mm, wel heel toevallig dat die tweede zon altijd naast onze zon staat, en niet aan de andere kant van de lucht bijvoorbeeld. Doet bij mij meer het vermoeden dagen dat dit een optische illusie is door middel van lichtbreking. Lichtbreking verklaard waarom de tweede zon altijd in de buurt van de eerste zon staat; een compleet nieuwe zon doet dit niet.
  En dan nog een vraag, waarom is die tweede zon ook nooit ‘s nachts te zien? Als er een tweede zon is, zou die ook aan onze hemel kunnen staan wanneer het nacht is. Nogmaals, lichtbreking geeft hiervoor een verklaring, het bestaan van een tweede zon niet.

  0 likes
 31. Lieve Plien, het is niet zo dat ik het gelijk aan mijn kant wil hebben. Daar ben ik te nuchter voor. Hoop alleen dat je verder kijkt dan je neus lang is. En ach, alles wat op utube staat is ook niet altijd waarheidsgetrouw. Maja, je kunt niet ALLES afdoen als verzinsels.
  En je kunt toch een slag om de arm houden? ‘T is maar n suggestie. Ben zelf n amateur astronome i.b.v. n telescoop en ach, je ziet wel eens wat, zullen we maar zeggen.

  0 likes
 32. [quote name=”HJeee”]Sterrenkundigen voorspellen dat er in de nabije toekomst twee zonnen aan de hemel staan. Dat kan volgend jaar al gebeuren. Oorzaak is Betelgeuze (alpha Orionis), een heldere ster in het sterrenbeeld Orion en de op één na grootste ster in onze melkweg. Betelgeuze, een zogenaamde rode superreus, is aan het eind van zijn leven en kan op ieder moment een supernova worden. Als dat gebeurt zal wekenlang een tweede zon aan het firmament verschijnen.
  Brad Carter, Senior Lecturer of Physics aan de University of Southern Queensland, meent dat dat al in 2012 kan gebeuren.[/quote]

  Klopt helemaal. Elk moment kan hier ook over 100000 jaar zijn, overigens.

  0 likes
 33. En waar is die tweede zon gebleven wanneer er een zonsverduistering plaats vindt? Precies, die is niet te zien omdat hij er niet is.

  0 likes
 34. Als je er goed over nadenkt dan is het niet zo moeilijk. Al jaren roept met nl. dat er een 2e zon in de buurt van de zon is.

  In een jaar tijd draaien we een keer om de zon. Als die 2e zon 1 moment te zien is in de richting van de zon dan zou het maanden later een hele andere richting moeten zijn.
  En het blijft altijd maar in de buurt van de zon.

  Een 2e ster in on stelsel zou kunnen en is qua kansberekening groter dan 50% … maar niet op de manier zoals het hier gebracht wordt.

  0 likes
 35. [quote name=”hapkebab”]Je moet toch wel half een dwaas zijn om dit te geloven. Dat dingen verzwegen worden door overheidsinstanties, esa, nasa so on.. geen twijfel over. Maar een planeet verbergen? Alsof niemand behalve NASA zijn ogen zou open kunnen doen om de ruimte in te kijken.. en dan… groot doek voor de planeet houden? in het kader van wat je niet ziet, weet je niet? Speculeren is oke.. maar hier zit toch wel een grens aan. Beetje logisch nadenken mensen.

  Daarnaast kan het wel mogelijk zijn dat er nog een planeet in ons zonnestelsel bevindt. Deze zou door mogelijke botsingen, en werkende krachten van magnetische velden ons zonnestelsel uitgeslingerd kunnen zijn. Maar indien dit al zou zijn, zou elke vorm van leven onmogelijk zijn. Ten eerste zou een botsing met een andere planeet al het leven wegvagen en zou de enorme afstand tot de zon de planeet in een gigantisch ijsklontje veranderen. Conclusie?

  onmogelijk![/quote]

  Wel een extra planeet maar geen extra bruine dwerg? Zelfs de “knapste koppen” onder de astrologen kunnen de laatste ontdekkingen totaal niet verklaren met de huidige (en stomme) theorieën. En dan is jouw conclusie heilig en onbreekbaar.

  Dat is nu de mens. Onbegrijpbaar. Wij konden nooit vliegen, de aarde kon nooit rond zijn, en de zon draaide om de aarde?

  Ik moet bijna kotsen van de stompzinnigheid van de mens. Zelfs een ezel stoot zich niet 3 maal aan dezelfde steen.

  0 likes
 36. [quote name=”DingieM”][quote name=”hapkebab”]Je moet toch wel half een dwaas zijn om dit te geloven. Dat dingen verzwegen worden door overheidsinstanties, esa, nasa so on.. geen twijfel over. Maar een planeet verbergen? Alsof niemand behalve NASA zijn ogen zou open kunnen doen om de ruimte in te kijken.. en dan… groot doek voor de planeet houden? in het kader van wat je niet ziet, weet je niet? Speculeren is oke.. maar hier zit toch wel een grens aan. Beetje logisch nadenken mensen.

  Daarnaast kan het wel mogelijk zijn dat er nog een planeet in ons zonnestelsel bevindt. Deze zou door mogelijke botsingen, en werkende krachten van magnetische velden ons zonnestelsel uitgeslingerd kunnen zijn. Maar indien dit al zou zijn, zou elke vorm van leven onmogelijk zijn. Ten eerste zou een botsing met een andere planeet al het leven wegvagen en zou de enorme afstand tot de zon de planeet in een gigantisch ijsklontje veranderen. Conclusie?

  onmogelijk![/quote]

  Wel een extra planeet maar geen extra bruine dwerg? Zelfs de “knapste koppen” onder de astrologen kunnen de laatste ontdekkingen totaal niet verklaren met de huidige (en stomme) theorieën. En dan is jouw conclusie heilig en onbreekbaar.

  Dat is nu de mens. Onbegrijpbaar. Wij konden nooit vliegen, de aarde kon nooit rond zijn, en de zon draaide om de aarde?

  Ik moet bijna kotsen van de stompzinnigheid van de mens. Zelfs een ezel stoot zich niet 3 maal aan dezelfde steen.[/quote] over stompzinnigheid gesproken… je praat over astrologen, denk dat je astronomen bedoeld. En welke bevindingen bedoel jij precies? Vlak de mens niet uit, zonder wetenschap zat jij nog in een grot in je berenvelletje

  0 likes
 37. [quote name=”huisheks”] Ben zelf n amateur astronome i.b.v. n telescoop en ach, je ziet wel eens wat, zullen we maar zeggen.[/quote]

  Je ziet wel eens wat? maar je weet niet wat het is dus is het daarom van buitenaardse afkomst? Enig idee hoeveel ruimtepuin er om de aarde cirkelt? Door een telescoop lijkt dat inderdaad op ufo`s.

  0 likes
 38. [quote name=”redice”]vanmorgen bij kristalheldere hemel zon zien opkomen, heb kunnen kijken tot het licht te fel werd, zoals ik al vele malen gedaan heb en wat denk je? nog nooit een tweede zon waargenomen!
  dit is wat mij betreft een broodje aap verhaal dus. een zon steek je niet zomaar ergens weg toch??[/quote]
  #dat is Dus een + 54 slapers.Je kan hier 2 kanten mee op 1 wat je links naast de zon ziet is een ruimte schip uit een hogere licht dimensie.Dezer zend dat licht uit. 2 er komt zo i zo een tweede zon en maan. De planeet zal op een gegeven moment zichzelf totaal vernieuwen En uitzetten doordat er veel nieuw land bij gaat komen en verdwijnen. Nasa en de macht die was willen vluchten naar de maan of mars. Want die verwachten nog dit jaar een pool shift.Mijn eigen gevoel zegt mij voor eind juni.Wat er overblijft is het paradijs in een 5d dimensie.Er zal niets meer over zijn van de oude aarde zoals wij die nu kennen .En naar de donder hebben geholpen.

  0 likes
 39. [quote name=”HJeee”]Sterrenkundigen voorspellen dat er in de nabije toekomst twee zonnen aan de hemel staan. Dat kan volgend jaar al gebeuren. Oorzaak is Betelgeuze (alpha Orionis), een heldere ster in het sterrenbeeld Orion en de op één na grootste ster in onze melkweg. Betelgeuze, een zogenaamde rode superreus, is aan het eind van zijn leven en kan op ieder moment een supernova worden. Als dat gebeurt zal wekenlang een tweede zon aan het firmament verschijnen.
  Brad Carter, Senior Lecturer of Physics aan de University of Southern Queensland, meent dat dat al in 2012 kan gebeuren.[/quote]

  Dat is dan oud nieuws en een voorspelling die niet uit kwam.

  0 likes
 40. [quote name=”pietje bell”][quote name=”redice”]vanmorgen bij kristalheldere hemel zon zien opkomen, heb kunnen kijken tot het licht te fel werd, zoals ik al vele malen gedaan heb en wat denk je? nog nooit een tweede zon waargenomen!
  dit is wat mij betreft een broodje aap verhaal dus. een zon steek je niet zomaar ergens weg toch??[/quote]
  #dat is Dus een + 54 slapers.Je kan hier 2 kanten mee op 1 wat je links naast de zon ziet is een ruimte schip uit een hogere licht dimensie.Dezer zend dat licht uit. 2 er komt zo i zo een tweede zon en maan. De planeet zal op een gegeven moment zichzelf totaal vernieuwen En uitzetten doordat er veel nieuw land bij gaat komen en verdwijnen. Nasa en de macht die was willen vluchten naar de maan of mars. Want die verwachten nog dit jaar een pool shift.Mijn eigen gevoel zegt mij voor eind juni.Wat er overblijft is het paradijs in een 5d dimensie.Er zal niets meer over zijn van de oude aarde zoals wij die nu kennen .En naar de donder hebben geholpen.[/quote] jou gevoel laat laat jou behoorlijk in de steek,, in 2012 zei je precies hetzelfde, vorig jaar idem dito.. door mensen zoals jou word het onderwerp buitenaards leven zeer ongeloofwaardig gemaakt, stop aub met het verspreiden van deze verzonnen klets.

  0 likes
 41. [quote name=”pietje bell”][quote name=”redice”]vanmorgen bij kristalheldere hemel zon zien opkomen, heb kunnen kijken tot het licht te fel werd, zoals ik al vele malen gedaan heb en wat denk je? nog nooit een tweede zon waargenomen!
  dit is wat mij betreft een broodje aap verhaal dus. een zon steek je niet zomaar ergens weg toch??[/quote]
  #dat is Dus een + 54 slapers.Je kan hier 2 kanten mee op 1 wat je links naast de zon ziet is een ruimte schip uit een hogere licht dimensie.Dezer zend dat licht uit. 2 er komt zo i zo een tweede zon en maan. De planeet zal op een gegeven moment zichzelf totaal vernieuwen En uitzetten doordat er veel nieuw land bij gaat komen en verdwijnen. Nasa en de macht die was willen vluchten naar de maan of mars. Want die verwachten nog dit jaar een pool shift.Mijn eigen gevoel zegt mij voor eind juni.Wat er overblijft is het paradijs in een 5d dimensie.Er zal niets meer over zijn van de oude aarde zoals wij die nu kennen .En naar de donder hebben geholpen.[/quote]

  wij spreken elkaar nog wel eens ergens in juli/augustus volgens mijn gevoel 😉 mijn gevoel 😉

  0 likes
 42. [quote name=”redice”][quote name=”pietje bell”][quote name=”redice”]vanmorgen bij kristalheldere hemel zon zien opkomen, heb kunnen kijken tot het licht te fel werd, zoals ik al vele malen gedaan heb en wat denk je? nog nooit een tweede zon waargenomen!
  dit is wat mij betreft een broodje aap verhaal dus. een zon steek je niet zomaar ergens weg toch??[/quote]
  #dat is Dus een + 54 slapers.Je kan hier 2 kanten mee op 1 wat je links naast de zon ziet is een ruimte schip uit een hogere licht dimensie.Dezer zend dat licht uit. 2 er komt zo i zo een tweede zon en maan. De planeet zal op een gegeven moment zichzelf totaal vernieuwen En uitzetten doordat er veel nieuw land bij gaat komen en verdwijnen. Nasa en de macht die was willen vluchten naar de maan of mars. Want die verwachten nog dit jaar een pool shift.Mijn eigen gevoel zegt mij voor eind juni.Wat er overblijft is het paradijs in een 5d dimensie.Er zal niets meer over zijn van de oude aarde zoals wij die nu kennen .En naar de donder hebben geholpen.[/quote]

  wij spreken elkaar nog wel eens ergens in juli/augustus volgens mijn gevoel 😉 mijn gevoel ;-)[/quote]
  Zou best kunnen.weet jij ook waar? Toch niet hier hoop ik.Graag in de hollow earth of in een moederschip boven de Aarde.Wat moet gebeuren gebeurd.Vroeg of wat later .Als de R.V er door is (Geld opwaardering)Krijgt de massa lucht en kan de discloser volgen.De planeet gaat zich hoe dan ook totaal reinigen.en vernieuwen.Niets van wat nu is blijft overeind.En heel wat mensen komen nu naar buiten .dat zij over Noah gedroomd hebben.Waarom zou dat zijn denk je.Ach en weet je 22 jaar voor de inval in yougo zag pietje het hele land totaal in brand staan.En in totale chaos maar niemand tot in de hoogste kringen gaf gehoor.Wat zij zeiden ga lekker verder slapen ,dit gebeurd nooit.Dus toch.En dit zelfde gebeurd mij nu weer.In deze eindtijd, Totale ontkenning .Wake-up.

  0 likes
 43. Deze discussie is totaal overbodig. Iedereen met ogen kan simpelweg naar boven kijken en concluderen dat er geen tweede zon is.

  Dit is wederom een theorie die alleen wordt aangehangen door onnozelaars.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

lockdown

‘Lockdown is een schande, bijna alles stinkt’: Verontruste burgers dagvaarden Nederlandse staat

De maatregelen die door onze overheid zijn ...

duitse

Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’

De Duitse overheid en mainstream media doen ...