Homepagina » Universum » Al 11 jaar cover-up over de aanwezigheid van een Second Sun
Al 11 jaar cover-up over de aanwezigheid van een Second Sun

Al 11 jaar cover-up over de aanwezigheid van een Second Sun

In 1983 werd bekend dat infraroodtelescoop IRAS een ‘onbekend object’ had ontdekt dat groter was dan Jupiter en deel uit zou kunnen maken van ons zonnestelsel.

Journalisten van grote Amerikaanse kranten vroegen zich af of planeet X was ontdekt. 

In 1984 kwam de NASA terug op deze uitspraken en sindsdien wordt het bestaan van Nibiru stelselmatig ontkend. Datzelfde jaar werd voor het eerst geëxperimenteerd met chemtrails. Vanaf 2003 begonnen op internet afbeeldingen van de planeet te verschijnen. Mensen zagen iets ongewoons in de richting van de zon. Op foto’s waren twee zonnen te zien aan de hemel.

Sommige foto’s in de video zijn gemaakt met behulp van infraroodcamera’s en telescopen en doen vermoeden dat iets zich schuilhoudt in de omgeving van de zon en in de richting van onze aarde beweegt.

Ook in Nederland is sinds 2003 door honderden mensen melding gemaakt van een tweede zon. Een aantal van deze meldingen is ook gedaan bij het KNMI, dat de mensen doorverwijst naar Stichting de Koepel. Het fenomeen is met name bij zonsopgang en -ondergang te zien als de lucht niet is volgesproeid met chemtrails.

In het nieuws:

Sterrenwacht op Hawaï:

Foto: Flickr/Bill Funke

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wat hebben de autoriteiten te verbergen tov. een planeetX/Niburu? Wat voor machtspelletje zit hier weer achter?
Zal wel weer een heel verhaal zijn.

redice
redice
7 jaren geleden

vanmorgen bij kristalheldere hemel zon zien opkomen, heb kunnen kijken tot het licht te fel werd, zoals ik al vele malen gedaan heb en wat denk je? nog nooit een tweede zon waargenomen!
dit is wat mij betreft een broodje aap verhaal dus. een zon steek je niet zomaar ergens weg toch??

nunki
nunki
7 jaren geleden
Jeroen
Jeroen
7 jaren geleden

In Jamaica geweest, Malediven, beide plaatsen een volledig blauwe hemel, bijna midden op de evenaar. Maar 1 zon gezien.

G
G
7 jaren geleden

Het is een fata morgana, een luchtspiegeling. Het water in de atmosfeer fungeert als een soort spiegel. Meer is het niet.

Don
Don
7 jaren geleden

Dit planeet niburu verhaal is door mensen verzonnen. Als het waar is of beter gezegd ‘wordt’, wordt het gemanifesteerd door de mensen zelf. Maar dan moeten veel meer mensen dit denken. Zelfde met het Katchina Prohecy verhaal ook nep. Ja de NASA verbergt en manipuleerd alle UFO en veel meer andere dingen maar dit verhaal is toch echt ‘nep’. Het is wel waar dat dit zonnestelsel meer planeten heeft dan ze zeggen en de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter was ook ooit een planeet die vernietigt is in een oorlog lang geleden (ja wij zijn zeker niet de 1e op deze planeet zie Atlantis en Lemuria en zelfs daarvoor kwamen ET astronauten hier).

Plien
Plien
7 jaren geleden

@kalki, er is helemaal geen verhaal dat is nu juist het punt! complotdenkers zoals jij zijn mensen met een rijke fantasie en kunnen geen nee accepteren. Er werken zoveel mensen bij de NASA die zijn allemaal geïnjecteerd met een leugen serum over buitenaardsen, tweede zon? ene planeet Nibiru etc, etc volgens jou.Proest!

Whiz
Whiz
7 jaren geleden

Het zou de twaalfde planeet Mardoek kunnen zijn het is de planeet van de Nefilim onze zogenaamde Goden of wel de buitenaardsen zij die ons geschapen hebben. De Soemeriers noemden deze planeet NIBIROE de ‘planeet
van de kruising’ Deze planeet heeft een omloopbaan van +-3600 jaar om de zon. Hij passeert daar waar de astroide gordel zich bevind tussen Jupiter en Mars deze 12de planeet zou onderdeel zijn van ons zonnestelsel. wie weet krijgen we wel hoogbezoek.
Bron: http://www.bovendien.com/images/documents/De_12de_planeet_Zecharia_Sitchin.pdf

Lies
Lies
7 jaren geleden

In de zomer van 2012 heb ik midden op de dag twee zonnen gezien. Ik vertelde het nog aan een vriend aan de telefoon die het ook zag. De tweede zon was ongeveer 6 centimeter recht boven verwijderd van de zon. Een andere volgende dag 20 centimeter. Ik heb er niet meer opgelet. Er moet een foto van te maken zijn. Je kon er naar kijken zolang je maar niet direct in de zon kijkt. Ik focusde op de tweede zon. Groet

Lies
Lies
7 jaren geleden

Wat ik zo raar vind, er zijn toch genoeg telescopen. Waarom weten ze dan niet wat het is. Ik heb venus ook wel eens aan de horizon kunnen zien met het blote oog. Iemand met een telescoop?

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

corona

Nieuw boek onthult: hierom zijn coronavaccins gevaarlijk

In zijn nieuwste boek ‘Corona Ontmaskerd’ geeft ...

vaccinatiebewijs

Oud-RIVM-baas zegt het gewoon: ‘Denk dat vaccinatiebewijs onvermijdelijk is’

In Israël is bijna de helft van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x