Mens en Dier

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ierse professor Dolores Cahill, die al vaak heeft gewaarschuwd voor de gevaren van de coronavaccins, liep zaterdag mee in de vrijheidsmars in Londen. Die dag werd in tientallen steden overal ter wereld gedemonstreerd tegen de coronaregels.

“We moeten laten zien dat we met miljoenen zijn,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje, dat ze op haar Facebookpagina heeft gezet. “Het spel is voorbij. Het kaartenhuis van de globalisten is al in elkaar gestort.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Wij bouwen de nieuwe structuren, het nieuwe banksysteem, het nieuwe rechtssysteem. We laten dit niet nog een keer gebeuren,” benadrukte ze. Op de vraag of ze optimistisch is over de toekomst antwoordde ze dat ‘we al gewonnen hebben’.

Ferme waarschuwing

Cahill, verbonden aan University College Dublin, gaf een ferme waarschuwing af aan het adres van de globalisten: “Eenieder die heeft bijgedragen aan het lijden en de sterfte is aansprakelijk. In elk land zijn er tenminste 10 mensen die het meest verantwoordelijk zijn: de premier, de minister van Volksgezondheid, de minister van Justitie, het hoofd van de toezichthouder en de nieuwslezers.”

“Zij laten niet toe dat informatie over gezondheid naar buiten komt, met als gevolg dat mensen niet weten dat lockdowns niet nodig zijn. Ze moeten de media, artsen, toezichthouders, rechters en politie vragen: waarom informeren jullie mensen niet en waarom maken jullie geen veilige en effectieve behandelingen beschikbaar, zoals vitamine D, hydroxychloroquine, zink en ivermectine.”

Bereid je voor

“Het spel is voorbij,” benadrukte professor Cahill. “Ze zijn bang dat mensen samenkomen in bijvoorbeeld de kroeg of bij de voetbalclub om dit soort dingen te bespreken.”

Ze waarschuwt iedereen: bereid je voor, want ze hebben meerdere crises voor ons in petto, die te maken hebben met het internet, met de infrastructuur, het bankwezen, met het rechtssysteem en er komt volgens haar ook een nieuwe ‘gezondheidscrisis’. “Wees sterk en moedig.”

4.7 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Ik help het deze dame hopen. Helaas voor haar, heeft ze het over de marionetten van de echte globalisten. En die marionetten zijn gewoon vervangbaar. Doe moeten ons dan vooral weer hoop geven en een paar cadeautjes om ons vervolgens weer in het keurslijf te trekken. Oneindige vicieuze cirkel.

Chip
Chip
3 jaren geleden

Het ‘spel’ heeft ontelbare mensenlevens gekost.
Hoop dat de verantwoordelijken hun straf niet ontlopen.

Azrael
Azrael
3 jaren geleden

ik betwijfel dit toch ernstig, in mijn optiek zijn we nog niet eens aan een begin van ‘winnen’ , de agenda heeft nog niet eens vertraging opgelopen en dendert rustig door.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Inderdaad een sterke tante, alles wat zij zegt is waarheid.

De angst en de tweedracht die zijn gezaaid, zijn dermate vrijheid belemmerend, dat alleen een consequente veroordeling, van deze veroorzakers van deze angst en tweedracht zaaiers moet gaan gebeuren.

In Nederland zijn met gemak een tiental te benoemen.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x