Homepagina » Mens en Dier » Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’
cahill
Foto: Dolores Cahill (Screenshot Brand New Tube/World Doctors Alliance)

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al vaak heeft gewaarschuwd voor de gevaren van de coronavaccins, liep zaterdag mee in de vrijheidsmars in Londen. Die dag werd in tientallen steden overal ter wereld gedemonstreerd tegen de coronaregels.

“We moeten laten zien dat we met miljoenen zijn,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje, dat ze op haar Facebookpagina heeft gezet. “Het spel is voorbij. Het kaartenhuis van de globalisten is al in elkaar gestort.”

“Wij bouwen de nieuwe structuren, het nieuwe banksysteem, het nieuwe rechtssysteem. We laten dit niet nog een keer gebeuren,” benadrukte ze. Op de vraag of ze optimistisch is over de toekomst antwoordde ze dat ‘we al gewonnen hebben’.

Ferme waarschuwing

Cahill, verbonden aan University College Dublin, gaf een ferme waarschuwing af aan het adres van de globalisten: “Eenieder die heeft bijgedragen aan het lijden en de sterfte is aansprakelijk. In elk land zijn er tenminste 10 mensen die het meest verantwoordelijk zijn: de premier, de minister van Volksgezondheid, de minister van Justitie, het hoofd van de toezichthouder en de nieuwslezers.”

“Zij laten niet toe dat informatie over gezondheid naar buiten komt, met als gevolg dat mensen niet weten dat lockdowns niet nodig zijn. Ze moeten de media, artsen, toezichthouders, rechters en politie vragen: waarom informeren jullie mensen niet en waarom maken jullie geen veilige en effectieve behandelingen beschikbaar, zoals vitamine D, hydroxychloroquine, zink en ivermectine.”

Bereid je voor

“Het spel is voorbij,” benadrukte professor Cahill. “Ze zijn bang dat mensen samenkomen in bijvoorbeeld de kroeg of bij de voetbalclub om dit soort dingen te bespreken.”

Ze waarschuwt iedereen: bereid je voor, want ze hebben meerdere crises voor ons in petto, die te maken hebben met het internet, met de infrastructuur, het bankwezen, met het rechtssysteem en er komt volgens haar ook een nieuwe ‘gezondheidscrisis’. “Wees sterk en moedig.”

4.7 167 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
3 maanden geleden

Ik help het deze dame hopen. Helaas voor haar, heeft ze het over de marionetten van de echte globalisten. En die marionetten zijn gewoon vervangbaar. Doe moeten ons dan vooral weer hoop geven en een paar cadeautjes om ons vervolgens weer in het keurslijf te trekken. Oneindige vicieuze cirkel.

Chip
Chip
3 maanden geleden

Het ‘spel’ heeft ontelbare mensenlevens gekost.
Hoop dat de verantwoordelijken hun straf niet ontlopen.

Azrael
Azrael
3 maanden geleden

ik betwijfel dit toch ernstig, in mijn optiek zijn we nog niet eens aan een begin van ‘winnen’ , de agenda heeft nog niet eens vertraging opgelopen en dendert rustig door.

H.J.
H.J.
3 maanden geleden

Inderdaad een sterke tante, alles wat zij zegt is waarheid.

De angst en de tweedracht die zijn gezaaid, zijn dermate vrijheid belemmerend, dat alleen een consequente veroordeling, van deze veroorzakers van deze angst en tweedracht zaaiers moet gaan gebeuren.

In Nederland zijn met gemak een tiental te benoemen.

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster luidt noodklok over vaccineren: ‘Dit is echt schokkend’

De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft heel ...

zoon

Vader wiens zoon overleed na Pfizer-prik gecensureerd door Facebook

Ernest Ramirez, een rouwende vader wiens zoon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

94
0
We lezen graag je reactie!x