BuitenlandCorona

Kippenvel! Mensheid staat op tegen coronapas en verplichte vaccinaties, overal ter wereld protesten

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Overal ter wereld hebben vandaag grote protesten plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. In Amsterdam waren volgens schattingen tienduizenden mensen op de been. Mensen droegen borden met teksten als ‘Wanneer wordt de politie wakker’, ‘Freedom for all’ en ‘Rage against vaccine’.

Kippenvel-beelden uit Londen:


Frankrijk

Ook in Frankrijk gingen talloze mensen de straat op om te protesteren tegen de coronapas en verplichte vaccinaties. Onder meer in Valence, Narbonne en Pau zijn grote demonstraties gemeld. Ook in Marseille, Montpellier, Nantes en Toulouse werden betogingen gehouden. In Parijs, waar een gigantische mensenmassa op de been was, droegen demonstranten spandoeken met teksten als ‘Stop de dictatuur’.


Italië

In Italië demonstreerden ook grote groepen mensen tegen de coronapas. Op zeker 80 pleinen in verschillende steden kwamen mensen bijeen om te demonstreren. Onder meer in Rome, Milaan, Turijn en Napels gingen mensen massaal de straat op. Mensen droegen spandoeken met teksten als ‘Weg met de dictatuur’, ‘Tegen het slavernijpaspoort’ en ‘stop de coronazwendel’.


Australië

In Sydney, waar precies een maand een lockdown geldt, liepen vele duizenden mensen een mars. Ook in Melbourne en Brisbane werd betoogd.

Onder de naam World Wide Demonstration is vandaag in talloze steden over de wereld geprotesteerd tegen de coronamaatregelen.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
2 jaren geleden

Moooooiiii

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Republikeinse Garde in Frankrijk stapt op?

Hoe gaat dat nu met Macron ?

https://www.godlike.com/forum1/message4855513/pg1

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Demonstreren is een democratisch recht.

Helaas past het niet in het plan van de New World Order en daarom zijn alle mensen en instanties, inclusief regeringen en politieagenten, onder druk gezet of omgekocht.

Ik vrees dat op deze manier het tij niet gekeerd gaat worden. Wanneer je de berichten over de demonstraties op het nieuws hoort, dan weet je bij voorbaat al wat de uitkomst daar van is, er klopt niets van.

Niet alles wordt in de media weergegeven zoals het daadwerkelijk is. Dit alles is er op gericht om de gevaccineerde mensen te laten geloven dat zij de juiste beslissing hebben genomen en er dus een tweedeling in de maatschappij ontstaat. Het artikel hierover op NFN over Israël beschrijft de situatie goed en spreekt boekdelen.

Concluderend; de media voert zijn eigen oorlog tegen de mensheid en promoot en stimuleert die tweedeling.

Edward
Edward
2 jaren geleden

Dit geeft hoop,…maar ik vrees dat we weer zullen moeten vechten voor onze vrijheid en onze gezondheid. Dit schadelijke collectivisme gaat niet zomaar stoppen.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x