BuitenlandCorona

Kippenvel! Mensheid staat op tegen coronapas en verplichte vaccinaties, overal ter wereld protesten

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Overal ter wereld hebben vandaag grote protesten plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. In Amsterdam waren volgens schattingen tienduizenden mensen op de been. Mensen droegen borden met teksten als ‘Wanneer wordt de politie wakker’, ‘Freedom for all’ en ‘Rage against vaccine’.

Kippenvel-beelden uit Londen:


Frankrijk

Ook in Frankrijk gingen talloze mensen de straat op om te protesteren tegen de coronapas en verplichte vaccinaties. Onder meer in Valence, Narbonne en Pau zijn grote demonstraties gemeld. Ook in Marseille, Montpellier, Nantes en Toulouse werden betogingen gehouden. In Parijs, waar een gigantische mensenmassa op de been was, droegen demonstranten spandoeken met teksten als ‘Stop de dictatuur’.


Italië

In Italië demonstreerden ook grote groepen mensen tegen de coronapas. Op zeker 80 pleinen in verschillende steden kwamen mensen bijeen om te demonstreren. Onder meer in Rome, Milaan, Turijn en Napels gingen mensen massaal de straat op. Mensen droegen spandoeken met teksten als ‘Weg met de dictatuur’, ‘Tegen het slavernijpaspoort’ en ‘stop de coronazwendel’.


Australië

In Sydney, waar precies een maand een lockdown geldt, liepen vele duizenden mensen een mars. Ook in Melbourne en Brisbane werd betoogd.

Onder de naam World Wide Demonstration is vandaag in talloze steden over de wereld geprotesteerd tegen de coronamaatregelen.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
1 jaar geleden

Moooooiiii

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Republikeinse Garde in Frankrijk stapt op?

Hoe gaat dat nu met Macron ?

https://www.godlike.com/forum1/message4855513/pg1

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Demonstreren is een democratisch recht.

Helaas past het niet in het plan van de New World Order en daarom zijn alle mensen en instanties, inclusief regeringen en politieagenten, onder druk gezet of omgekocht.

Ik vrees dat op deze manier het tij niet gekeerd gaat worden. Wanneer je de berichten over de demonstraties op het nieuws hoort, dan weet je bij voorbaat al wat de uitkomst daar van is, er klopt niets van.

Niet alles wordt in de media weergegeven zoals het daadwerkelijk is. Dit alles is er op gericht om de gevaccineerde mensen te laten geloven dat zij de juiste beslissing hebben genomen en er dus een tweedeling in de maatschappij ontstaat. Het artikel hierover op NFN over Israël beschrijft de situatie goed en spreekt boekdelen.

Concluderend; de media voert zijn eigen oorlog tegen de mensheid en promoot en stimuleert die tweedeling.

Edward
Edward
1 jaar geleden

Dit geeft hoop,…maar ik vrees dat we weer zullen moeten vechten voor onze vrijheid en onze gezondheid. Dit schadelijke collectivisme gaat niet zomaar stoppen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x