Mens en DierCorona

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit de samenleving te verdwijnen. Het voelt alsof iedere uiting van geluk, cultuur of zelfexpressie is verboden. We worden met de anderhalvemeterregel gedwongen in een isolement dat ongezond is en dat leidt tot neerslachtigheid, zei huisarts Berber Pieksma zaterdag bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. Er is volgens haar een kafkaiaanse vervreemding ontstaan door mondkapjes en polarisatie in de maatschappij door tweedeling in ‘volgers’ en ‘dwarsliggers’. “Ik wil in de toekomst liever spreken over ‘onwetenden’ en ‘wetenden’.”

Pieksma werkt al 35 jaar als huisarts, waarvan de eerste 30 jaar zelfstandig als apotheekhoudende. Het beheer van de apotheek heeft haar geleerd hoe de konijnen lopen binnen de farmaceutische industrie. “Snoepreisjes op kosten van de farmacie waren de eerste jaren aan de orde van de dag. Je wist niet beter dan dat dat zo hoorde.” Ze merkte op dat huisartsen over het algemeen kuddedieren zijn en liever niet afwijken van de vaste patronen, en zich dus stipt houden aan de protocollen die van bovenaf worden opgelegd.

Gentherapie

De protocollen maakten het onder andere mogelijk dat de vaccinaties zo snel doorgevoerd konden worden. “Dat baart me zorgen, omdat het feitelijk geen vaccinaties zijn, maar er sprake is van gentherapie,” zei ze. “Er is slechts 3 maanden ervaring met de bijwerkingen op middellange en lange termijn van deze vaccinaties. Het is al bekend dat er aanzet gegeven kan worden tot ziektes die lijken op de nu bekende auto-immuunziektes.”

“De achterliggende gedachte bij mij is dat vaccinatie er coûte que coûte doorgedrukt moest worden vanwege het geldelijk gewin daarmee. In vergelijking met vaccinatie levert medicatie die al jaren niet meer gepatenteerd is niets op,” zei Pieksma.

Proefkonijnen

“In de loop van 2020 is dit idee steeds vaster in mijn brein gemetseld, omdat er consequent angst is aangejaagd door de berichtgeving iedere avond in de mainstream media over ziekenhuisopnames en vooral sterftecijfers; iedere reden tot vreugde werd verzwegen en iedere aangedragen oplossing werd genegeerd.”

“Ze zijn veel te vroeg doorgevoerd,” zei de huisarts over de vaccinaties. “Feitelijk zijn mensen nu dus proefkonijnen. Er is erg weinig en veel te kort ervaring met coronavaccins. Daarnaast wordt er alleen getest op gezonde mensen en dat is feitelijk niet de doelgroep.”

[BPOC]

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
2 jaren geleden

Mijn huisarts maakt zich zorgen over mij, omdat ik juist geen mondkapje draag en daarom helpt ze me nu inmiddels 7 weken niet. Zo zie je maar je moet het maar treffen met je huisarts.

Waar vind ik een normaal functionerende huisarts zonder vooringenomen mening en 1 die haar werk echt serieus neemt?

Zo’n type met een ziel én empathie als het natuurlijk in deze ‘verpakking’ bestaat…

Christina
Christina
2 jaren geleden

De “orde der geneesheren” (zoiets bestaat ook in Nederland) dreigt met schorsing van dokters, die niet willen opvolgen wat WHO en de overheden voorschrijven. Als men dan weet, dat die “orde” bestaat uit vorige of nog bestaande farma-afgevaardigden, dan weet men toch genoeg. Ze denken niet aan de gezondheid van mensen, maar aan de winsten van de farma-industrie.

wim bierman
wim bierman
2 jaren geleden

Neurenberg vergeten ? Toen de wereld moest herstellen van de verschrikkingen van WOI en pal daarop WOII was de wil aanwezig om te verhinderen dat de mens ooit nog weer zou kunnen worden gebruikt voor experimenten die de gezondheid en het welzijn zouden kunnen aantasten.

Grondrecht vergeten ?    1.
   Buiten de gevallen bij of krachtens de wet bepaald mag niemand zijn vrijheid worden ontnomen.

   2.
   Hij aan wie anders dan op rechterlijk bevel zijn vrijheid is ontnomen, kan aan de rechter zijn invrijheidstelling verzoeken. Hij wordt in dat geval door de rechter gehoord binnen een bij de wet te bepalen termijn. De rechter gelast de onmiddellijke invrijheidstelling, indien hij de vrijheidsontneming onrechtmatig oordeelt.

   3.
   De berechting van hem aan wie met het oog daarop zijn vrijheid is ontnomen, vindt binnen een redelijke termijn plaats.

   4.
   Hij aan wie rechtmatig zijn vrijheid is ontnomen, kan worden beperkt in de uitoefening van grondrechten voor zover deze zich niet met de vrijheidsontneming verdraagt.

Democratie: vergeten

Mensen open uw ogen.

Mar
Mar
2 jaren geleden

Duuuuuuhhhhh!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x