Homepagina » Buitenaards » Man die werd ontvoerd door aliens doorbreekt na 45 jaar stilzwijgen. Dit is zijn verhaal
Man die werd ontvoerd door aliens doorbreekt na 45 jaar stilzwijgen. Dit is zijn verhaal

Man die werd ontvoerd door aliens doorbreekt na 45 jaar stilzwijgen. Dit is zijn verhaal

Een man uit de Amerikaanse staat Mississippi draagt al 45 jaar een geheim met zich mee: hij claimt te zijn ontvoerd door aliens. Dat schrijft CBS Detroit.

Calvin Parker was op een dag in 1973 samen met een vriend, Charlie Hickson, aan het vissen toen ze plotseling werden verblind door een lichtflits.

“Toen ik weer kon zien, zag ik drie wezens op ons af komen,” zei Parker.

Ruimteschip

Volgens hem waren de wezens hooguit 1,5 meter lang en zweefden ze vlak boven de grond.

“Twee van hen grepen Charlie, één pakte mij vast en ik voelde me gelijk ontspannen worden,” klonk het.

De destijds 19-jarige Parker beweert dat hij samen met zijn vriend naar een ruimteschip werd gebracht.

Telepathische wijze

“Ik werd naar een soort onderzoeksruimte geleid waar ik niet kon bewegen en alleen maar kon toekijken,” zei hij.

Uit het plafond kwam een apparaat ter grootte van een pakje kaarten. Het werd gebruikt om Parker te onderzoeken, waarna het weer in het plafond verdween.

Daarna verscheen er een vrouwelijk wezen dat hem op telepathische wijze vertelde dat hij niet bang hoefde te zijn en dat ze hem geen kwaad zouden doen.

Leugendetectortest

Parker zei dat hij vervolgens werd afgezet langs de oever van de rivier waar hij aan het vissen was.

Het tweetal besloot bij de sheriff melding te maken van het incident.

“Er is iets met ze gebeurd,” zei sheriff Glenn Ryder. “Je kunt niet doen alsof je bang bent. Hij was echt bang. Hij was doodsbang.”

De mannen doorstonden ook een leugendetectortest, waarna hun avontuur de aandacht van de media trok.

Mediacircus

“Het was een circus, een mediacircus,” herinnert oud-verslaggever Rennie Brabner zich.

Brabner gelooft dat er die dag iets gebeurd is: “Ik denk niet dat ze het hebben verzonnen.”

Hickson schreef een boek over zijn ervaringen en sprak er meerdere keren over, voordat hij in 2011 overleed.

Stilte

Parker zweeg 45 jaar, maar besluit nu de stilte te doorbreken omdat hij in slechte gezondheid verkeert.

“Ik weet niet precies wat er is gebeurd,” zei hij. “Ik weet alleen dat er iets is gebeurd.”

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[CBS Detroit]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Was Rodebos
Was Rodebos
1 jaar geleden

Kan het niet zo zijn dat dit demonen zijn in plaats van aliens?
Ik vraag dit jullie naar aanleiding van de volgende documentaire: https://www.youtube.com/watch?v=VEUH47B0U90

Mikaël
Mikaël
Reactie op  Was Rodebos
1 jaar geleden

Aliens zijn demonen ,zij leven in het onderaardse, komen uit de “vuuraarde “ vulkanen etc …en zullen nooit iets vertellen over de Christus .

KOEKOEK
KOEKOEK
Reactie op  Mikaël
1 jaar geleden

hoe weet jij dat?

Bazzmann
Bazzmann
Reactie op  Mikaël
1 jaar geleden

Jezus was een alien, een Pleiadian of een Lyran.

Elise
Elise
Reactie op  Bazzmann
1 jaar geleden

Jezus is gedachtegoed. Jezus komt niet redden. Je redt jezelf door te handelingen naar de 10 geboden. Die naar mijn mening hetzelfde werkt als karma. En voor mij betekent dat dus dat je niet bij een kerkgemeenschap hoeft aangesloten te zijn. Sterker nog: In een groep loop je gevaar gehersenspoeld te worden. Misbruik van.
Hetzelfde geldt voor redding Aliens. De AL(technologie) is toch menselijk ingevoerde gegevens/data? Dus technologie neemt de mens over en tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de mens niet uitsterft. Zo zie ik dat. Ben wel van mening dat wifi etc niet goed is voor natuurlijke wezens. Dus er zit een addertje onder het gras.
De pomodoro bol bij het Vaticaan en op andere plekken in de wereld beeldt het schrijven hierboven geheel uit. Het kunstwerk: Je hebt 2 werelden. 1. de aarde zelf. 2. Een technologische wereld.
Dit is raar. Een geloofsinstituut wat de bijbel als heilig boek ziet(gebaseerd op natuurlijke eventen/krachten), die dus nu ook technologie(occulte/menselijke gemaakte chemie) aanhangt.
Ik geloof niet in aliens, die van verre komen. Als er aliens zijn, dan zijn ze van oorsprong menselijk. Er is dan veel aan die mensen gesleuteld. Sterker nog: ik denk dat we al van alles binnen hebben gekregen waardoor ons DNA is verandert. Dus zijn we met zijn allen aliens.
Vergeet niet dat technologie ons dingen kan laten zien/horen, die er niet zijn. Deze jongens zijn beïnvloed door technologie of zoals Sara al zei: ze zijn misbruikt. Of ze hebben elkaar opgejut tijdens het vissen met sterke verhalen, waardoor de geest is gaan dwalen.
Waarom al die technologie?
De elite wil 1 macht voor de wereld. De NWO/agenda21/30. Blijft nog de vraag waarom? Wat is de echte reden?
Een reden kan zijn: De aarde zelf zit in een overgang. Magnetisch veld verandert etc. Het is bekend dat de poolster over zoveel tijd niet meer als het middelpunt kan worden gezien. We hebben alle sterrenbeeldtijdperken met de klok rond doorgelopen(zie dit als meting van). Door deze veranderingen krijg je met extreem klimaat te maken. Hierdoor krijg je problemen met voedsel en water. Mensen gaan verkassen etc. Krijg je daar weer problemen door. Met teveel mensen op aarde krijg je dus meer toestanden. Maar das nog geen reden om als mens te gaan beslissen over leven en dood. Dat wordt dus sneaky gedaan. Door oorlog/bewust ziekte verspreiding/onderdrukking etc. Tegelijkertijd wordt er een grondstoffenoorlog gepleegd.(heb je nodig voor technologie).
En zo wordt het allemaal gestuurd. Opruiming/kennis opdoen/experimenten door zelf niet de handjes vies te maken.
Het draait puur om macht en mijn reden(natuurlijke veranderingen) kan ook nog misleiding zijn/misbruikt worden om hun masterplan/idee te realiseren. In mijn ogen blijft het maar een idee(geloof in technologie). Ik denk dat er ook andere oplossingen zijn, die minder hard zijn. Sterker nog: die nog meer resultaat hebben om de aarde etc. beter te maken. Zoals met alles: je hebt keuzes. Qua energiewerking heb je 4 ook keuzes. + en +=+/-en -=+/+ en -=+/+ en -=+.
Hoe vaak heb je een goede oplossing/iets wat goed is wat geblokkeerd wordt door regelgeving/geldstromen etc.?
Het is toch belachelijk dat een systeem de dienst uitmaakt! Het systeem dat alleen winst/groei aanhangt! Niet meer de natuurlijke invulling van leven waardeert. Of je nu mens of dier bent.
Hondenpoep is veel minder schadelijk voor het milieu, dan een plastic bekertje. Sterker nog: door poep kunnen planten goed groeien. Je hebt wel hondenbelasting, maar geen kattenbelasting, terwijl kattenpoep gevaarlijk is voor de zwangere vrouw. Snap jij het nog, ik niet. Het gaat nergens meer over, omdat logica mist. Mensen doen werk, terwijl ze zelf niet eens weten wat ze precies aan het doen zijn. Mede omdat het systeem/technologie bepaalt. Dit moet stoppen. Dit is belangrijker dan geloof in aliens etc.

Mathijs Bransen
Mathijs Bransen
Reactie op  Was Rodebos
1 jaar geleden

Misschien is dit wat: https://jehovah.nu/hybriden.html en misschien deze https://jehovah.nu/satan.html en eigenlijk deze ook https://jehovah.nu/index.html

Jaya
Jaya
1 jaar geleden

Aliens/ufo’s zijn nu nog de enige die de mensheid kunnen redden; we zouden ons collectief naar hun ruimteschepen moeten begeven en om hun kennis op te doen, hoe we ons kunnen redden en hoe de universa te bestieren. Op de pagina ‘Save humanity’ van http://www.Raelcanada.org kun je petities tekenen tegen vernietigende nuceaire-energie.

Harold Mulder
Harold Mulder
Reactie op  Jaya
1 jaar geleden

Wel, dat klinkt altijd mooi, dat de mensheid geholpen zou moeten worden door andere entiteiten die niet afkomstig zijn van deze verwoeste planeet.

Echter, ik denk altijd: als die entiteiten beter zouden weten, kunnen ze deze planeet beter als verloren beschouwen…

Harold Mulder
Nijmegen
Nederland, veruit de 51e staat der VS
Planeet Aarde

Sara
Sara
1 jaar geleden

Ontvoeringen door alians kunnen een symptoom van seksueel misbruik in de jeugd.
De ervaring van het misbruik is dan compleet geblokt.
Maar de angst,woede enzovoort, is niet te blokkeren. En de geest vind daar een verhaal bij om het een plaats te geven. Het is het begin van een verwerkingsproces.

De figuren die gecreëerd worden zijn onzijdig. Dat wil zeggen geslachtsloos. Er worden overduidelijk handelingen gepleegd.
Maar deze worden symbolisch weer gegeven… een apparaatje.
De stemmen die gerust stellen zijn van bescherm geesten, die de ervaring, want voor deze mensen is het echt, begeleiden.

Het is de bedoeling dat deze mensen zo sterk worden, dat ze het misbruik niet meer hoeven te ontkennen.

KaAsLijF
KaAsLijF
Reactie op  Sara
1 jaar geleden

Ja Sara, Dat verklaart al deze ontvoeringsverhalen…..Bij sommigen manifesteren die misbruiken zich dan wel decennia na datum ( oude mensen hebben ook getuigd dat ze ontvoerd werden), maar ook hier zal jij wel een perfect goede ( maar belachelijke, komaan !!) uitleg voor hebben.
Wanneer er dan meerdere getuigen tegelijk zijn ( fire in the sky) kwamen zij dan ergens uit een sekte en hun trauma manifesteerde zich gelijktijdig !?
Ik hoop dat je jezelf niet gelooft !

Bazzmann
Bazzmann
1 jaar geleden

Ook interessant is het beroemde alien ontvoering verhaal van Travis Walton om daar aandacht aan te besteden. Het is nooit debunked door sceptici.

x

Check Also

ESP

ESP – 4 Ongelooflijke voordelen van buitenzintuiglijk waarnemen

ESP is de afkorting voor Extra Sensory ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x