Mens en Dier

Huisarts noemt prikken van jonge mensen crimineel: ‘We maken ze ziek, ik zie het elke dag’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie niet gevaccineerd is, loopt de levensgrote kans om ziek te worden, beweerde zorgminister Hugo de Jonge deze week. Hij zei ook dat ‘nepnieuws en desinformatie’ het vertrouwen in vaccinatie ondermijnen.

Wat zien artsen in de praktijk? De Belgische huisarts Conrad Haelterman laat via social media weten: “Jonge mensen met een gezond immuunsysteem vaccineren met DIT vaccin is crimineel. We maken ze ziek. Ik zie het elke dag in mijn praktijk. Twintigers en dertigers, sportief en harde werkers, kunnen plots niet meer vooruit. Bloed […] geeft rare beelden.”

Ik raak elke dag meer en meer verbijsterd over wat ik hoor

“Ik zie elke dag jongvolwassenen met problemen die ze niet hadden voor vaccinatie. Ik ben een practice based oude dokter. Geen pseudowetenschappelijk evidence based dokter. Ik zie wat ik zie,” voegt hij toe.

“Ik luister, zoek, onderzoek, lees en probeer, maar vooral luister ik,” benadrukt de huisarts. “Ik raak elke dag meer en meer verbijsterd over wat ik hoor. Ik ken deze mensen meestal al tientallen jaren. Gezond, sportief en nu moe.”

Laat jonge mensen gewoon gezond zijn

“Jonge, sportieve en oudere, gezonde mensen hebben plots problemen na vaccinatie. Ik stel gewoon vast. Ik laat geen derde zetten, zeker weten,” stelt Haelterman.

“Meer dan waarschijnlijk krijg ik hier zwaar medische negatieve respons op. Don’t care. De waarheid heeft zijn rechten en ik ben al een oudje. Pensioen nadert. Ik ben voor gezonde medemensen. Laat jonge mensen gewoon gezond zijn,” besluit de huisarts.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Wij begeven ons gewoon in een concentratiekamp. Daar waar men in een concentratiekamp gedwongen werd om het verschrikkelijke te ondergaan waarbij men niet te snel dood moest gaan om de unieke individu te vernietigen naast de juridische en de morele persoonlijkheid, is het huidige experiment op de mens vrijwillig, ook al voeren ze de druk ongenadig hoog op.

Jan Jean John
Jan Jean John
9 maanden geleden

Maak een rapport van hoeveel patienten na de prik allerlei kwalen vertonen en wat voor kwalen.

Annette
Annette
9 maanden geleden

En alweer staat er een huisarts op. Goed, het zijn er nog TE weinig, maar het gaat toch steeds meer de goede kant op.
Je kunt natuurlijk zeggen…. waarom heb je dat niet eerder gedaan? Maar dat is nu eenmaal zo.
Ergens is het ook wel logisch. Wij hebben te maken met een wereldwijd experiment. OOK deze arts kon natuurlijk niet bevroeden, welk een desastreuze gevolgen dit allemaal zou hebben.
Het is nog altijd zo: beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.
En zó is het maar net!

Arnold
Arnold
9 maanden geleden

Heel goed van huisarts Conrad Haelterman. Hij spreekt de nuchtere waarheid. Het gel*l van Hugo Mengele ben ik zat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x