Homepagina » Buitenaards » Britse vrouw ‘meerdere malen ontvoerd door Reptilians’
Britse vrouw 'meerdere malen ontvoerd door Reptilians'

Britse vrouw ‘meerdere malen ontvoerd door Reptilians’

Een Britse vrouw beweert dat ze in de jaren negentig contact heeft gekregen met buitenaardsen en sindsdien meerdere keren is ontvoerd. Tijdens een aflevering van het Schotse televisieprogramma This Morning vertelde Samantha McDonald over haar bovennatuurlijke ervaringen.

McDonald omschrijft haar buitenaardse bezoekers als ‘de Reptilians en de Greys’, die volgens haar met elkaar samenwerken. “Ik heb ze gevraagd wat ze van me willen en ze zeiden dat ze waren gekomen om mij en mijn familie mee te nemen. Ze wilden mijn energie en mijn ziel,” zei ze. “Ik weet niet waarom ze blijven terugkomen. Ik denk dat het te maken heeft met mijn energieën omdat ik aan healing en meditatie doe.” De vrouw werkt onder meer met kristallen en geeft reiki.

Volgens McDonald heb je niet altijd herinneringen aan ontvoeringen omdat je geheugen wordt gewist. Het voelt alsof je ergens bent geweest, alleen je weet niet meer waar. Toen McDonald werd gevraagd of ze het misschien gedroomd heeft, antwoordde ze: “Nee, zeker niet. Ik ben weleens wakker geworden met tekens over mijn hele lichaam en ben ook bezeten geweest, waarbij gedachten in je hoofd komen die niet van jou zijn. Ik kan het niet anders uitleggen.”

McDonald is niet bang dat de Reptilians terugkomen. De Britse vrouw meent ook dat de bovennatuurlijke ervaringen ervoor hebben gezorgd dat ze op aarde in de gaten wordt gehouden. Ze ziet vaak zwarte helikopters boven haar huis en werd gevolgd door politiewagens.

Tijdens de uitzending gaf Joanne Summerscales, oprichter van de Anomalous Mind Management Abductee Contactee Helpline (Ammach) antwoord op vragen van kijkers over UFO’s en graancirkels. Haar werk is vooral gericht op steun aan mensen die voor gek worden versleten omdat ze zeggen dat ze contact hebben met buitenaardsen.

Joanne zei niet te geloven dat slaapverlamming een verklaring kan zijn voor buitenaardse ontvoeringen. “Sommige van deze mensen zijn 48 uur na hun ervaring in een MRI-scanner of onder een blacklight gelegd, waarna handafdrukken op hun lichaam zichtbaar werden. We moeten mensen die beweren zoiets te hebben meegemaakt respecteren,” zei ze. “Ik geloof niet in buitenaardsen. Ik weet dat ze bestaan. Het heeft dus niet met geloven te maken, maar met weten.”

[MailOnlineSTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mr. Garcia schreef:

  Mensen geloven wel in buitenaardsen maar niet in God? Very weird!
  Zo zie je maar weer….. Ik denk dat het angst is om in God te geloven. Men geloofd liever in iets dat meer ongeloofwaardiger klinkt dan God.

  Er is geen menselijke leven of Alien daar boven. De wereld is ook niet zomaar onstaan door een Big Bang! Een machtige iets heeft het gecreerd. Helaas zal men dat nooit ontdekken!

  Wat er wel zal gebeuren zie je al overal ter wereld om je heen, de vernietiging!

  7 likes
  • Peter schreef:

   Maar hoe weet u zo zeker dat de aarde niet is ontstaan door een “big bang”? U bent nogal zeker van u zaak. Ik ben benieuwd hoe u aan deze wijsheid komt?

   8 likes
  • Roeland schreef:

   Meen je dat nou… Vind je een god echt logischer?
   Ik namelijk echt NIET.

   6 likes
  • Albertien schreef:

   Mr. Garcia, zowel God bestaat, alsook buitenaardsen, het is een kwestie van onderzoeken. Hoe belachelijk om te denken dat wij de enigste planeet zouden zijn die bewoond is. Er zijn miljoenen planeten in de kosmos die bewoond worden door verschillende rassen. Dus onderzoek, misschien is de website http://www.hetgrotereplaatje.nl nog een optie voor je. Het is duven denken out of the box. Het is niet allemaal voor een menselijk brein te bevatten, omdat we nog niet eens 10% van ons bewustzijn, ons brein, gebruiken. Dus onderzoek mr. Garcia, voordat je dingen zegt die nergens op gebaseerd zijn!

   5 likes
  • Kees Chinees schreef:

   De kans is groot dat je nog mee gaat maken dat je de plank volledig misslaat.

   3 likes
 • Kalki schreef:

  Ik ben ook in contact getreden met ‘Buitenaardsen’ dus ik geloof haar wel of nog beter gezegd ‘ik weet’ dat ze bestaan; ze mogen mij ook meenemen en zal ik coöpereren met ‘Buitenaardsen’.

  13 likes
 • Anne schreef:

  Ik geloof niet in reptilians, en denk dat dit soort verhalen ontstaan in het brein van de bedenker.
  Te grote fantasie, denk ik.
  Ik geloof in ruimtebroeders die de aarde bezoeken, en zelfs onder ons zijn en ons en onze planeet helpen.

  4 likes
  • Roeland schreef:

   Dan zijn ze wel ERG slecht in helpen… Als ik eerlijk moet zijn.

   11 likes
  • Albertien schreef:

   Dat helpen is zeker gaan, straks, als planeet X komt en het een chaos wordt hier op aarde komen vele ruimteschepen om mensen mee te nemen, evacuatieplan van de aarde, boek: Ashtar, een huldeblijk, geschreven door Tuealla. Zeker zijn er reptillians, of ze nu nog mensen ontvoeren weet ik niet, het zou kunnen, uiteindelijk is daar nu een strijd tussen het donker (reptillians=elite) en het licht (mensen van de Pleiaden etc.). Het eind is komende. Hollywood geeft nu waarschuwingen over de komst van de ster, geen toeval lijkt mij wat zij melden. Zij weten hiervan en zullen zich straks gaan verbergen in hun onderaardsen steden, wereldwijd!

   1 likes
 • Ben schreef:

  Beetje egoïstisch om te denken dat we alleen zijn. Er is vast eenzelfde aardbol ergens dat 5 miljard jaar oud is, tel uit je winst.

  5 likes
  • Roy schreef:

   Er is een verschil tussen beweren dat we alleen zijn in dit universum en beweren dat ze zij aan zij met ons op aarde leven en ons keer op keer uit bed beamen..
   Zijn we alleen in dit universum, nee, dat geloof ik ook niet.. Bezoeken ze ons en leven ze samen met ons.. whooooaaaaaaa… denk het niet.. Wat ik wel geloof is dat mensen zoals deze dame het daadwerkelijk geloven, dus voor hun is het de waarheid.. Net zoals sommige mensen in god geloven en kinderen in Sinterklaas of de Paashaas.

   8 likes
   • Zoidberg schreef:

    Daar gaan we weer met ze allen: Bla bla bla , ja nee, wellus nietus….
    [zie alle reaktie hier beneden] en we komen geen stap verder in die hele discussie,de loopgraven zijn gegraven en verder is het een eindeloze herhalingsoefening en verspilling van energie.
    Dit soort artikelen helpen ook niet echt mee, zorgt er alleen maar voor dat alle kippen weer opnieuw hard beginnen te kakelen….

    1 likes
 • pietje schreef:

  Kijk maar op kerken en kathedralen daar zitten allemaal reptielen op voordat je oordeeld zoek alles eens uit ! Ja natuurlijk hebben ze bestaan….maar of ze er nu nog zijn dat weet zo goed als niemand maar… we hebben beelden van hen dus ja….. oordeel zelf en neem niets aan voordat jezelf hebt gekeken ! Want er zijn wel degelijk tekenen !

  5 likes
  • Roy schreef:

   jij bedoeld gewoon Gargoyles (waterspuwers) en dat heeft niet met reptilians te maken.
   Deze zijn er in alle soorten en maten. Reptielen, draken, half mens half dier, paarden, leeuwen, duivels en ga zo maar door.. de vreemdste beeltenissen zijn hier voor gebruikt.
   Bij kerken en cathedralen werden deze gebouwd om de kwade geesten buiten de kerken te houden.

   6 likes
  • Willie schreef:

   @Pietje: daar heb je gelijk in m.i. Zo hebben wij ook een Drakenstein, en gebruikt het (niet ons) zogenaamde (is dit wel zo?) Oranje Huis ook draken op allerlei manieren, bijvoorbeeld de koninklijke wieg daarboven is een draak gebeeldhouwd. Zo ook het schip van Bea dat De Groene Draeck (zo’n soort naam in ieder geval) draagt. Je ziet de draak overal telkens weer opdoemen en meer van dat soort monsters eigenlijk, slangen bijvoorbeeld.

   2 likes
 • Jeff schreef:

  Sceptisch zijn, is ook open staan voor de mogelijkheid, dat iets waar is…beste Sander. Op een semi lollige reactie past ook een naam en ik houdt dan ook rekening met die mogelijkheid.
  Dan mag je zelf iets invullen, waar jij het bestaan van weet.

  12 likes
 • Henk001 schreef:

  ik werd ooit meegesleept door de blues

  11 likes
 • Sander schreef:

  Ik kan ook beweren dat ik weet dat de aarde plat is, dat wil nog niet zeggen dat dat de realiteit is voor iedereen.

  10 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >