Buitenaards

Britse vrouw ‘meerdere malen ontvoerd door Reptilians’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse vrouw beweert dat ze in de jaren negentig contact heeft gekregen met buitenaardsen en sindsdien meerdere keren is ontvoerd. Tijdens een aflevering van het Schotse televisieprogramma This Morning vertelde Samantha McDonald over haar bovennatuurlijke ervaringen.

McDonald omschrijft haar buitenaardse bezoekers als ‘de Reptilians en de Greys’, die volgens haar met elkaar samenwerken. “Ik heb ze gevraagd wat ze van me willen en ze zeiden dat ze waren gekomen om mij en mijn familie mee te nemen. Ze wilden mijn energie en mijn ziel,” zei ze. “Ik weet niet waarom ze blijven terugkomen. Ik denk dat het te maken heeft met mijn energieën omdat ik aan healing en meditatie doe.” De vrouw werkt onder meer met kristallen en geeft reiki.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens McDonald heb je niet altijd herinneringen aan ontvoeringen omdat je geheugen wordt gewist. Het voelt alsof je ergens bent geweest, alleen je weet niet meer waar. Toen McDonald werd gevraagd of ze het misschien gedroomd heeft, antwoordde ze: “Nee, zeker niet. Ik ben weleens wakker geworden met tekens over mijn hele lichaam en ben ook bezeten geweest, waarbij gedachten in je hoofd komen die niet van jou zijn. Ik kan het niet anders uitleggen.”

McDonald is niet bang dat de Reptilians terugkomen. De Britse vrouw meent ook dat de bovennatuurlijke ervaringen ervoor hebben gezorgd dat ze op aarde in de gaten wordt gehouden. Ze ziet vaak zwarte helikopters boven haar huis en werd gevolgd door politiewagens.

Tijdens de uitzending gaf Joanne Summerscales, oprichter van de Anomalous Mind Management Abductee Contactee Helpline (Ammach) antwoord op vragen van kijkers over UFO’s en graancirkels. Haar werk is vooral gericht op steun aan mensen die voor gek worden versleten omdat ze zeggen dat ze contact hebben met buitenaardsen.

Joanne zei niet te geloven dat slaapverlamming een verklaring kan zijn voor buitenaardse ontvoeringen. “Sommige van deze mensen zijn 48 uur na hun ervaring in een MRI-scanner of onder een blacklight gelegd, waarna handafdrukken op hun lichaam zichtbaar werden. We moeten mensen die beweren zoiets te hebben meegemaakt respecteren,” zei ze. “Ik geloof niet in buitenaardsen. Ik weet dat ze bestaan. Het heeft dus niet met geloven te maken, maar met weten.”

[MailOnlineSTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
9 jaren geleden

Ik kan ook beweren dat ik weet dat de aarde plat is, dat wil nog niet zeggen dat dat de realiteit is voor iedereen.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Ik ben ook in contact getreden met ‘Buitenaardsen’ dus ik geloof haar wel of nog beter gezegd ‘ik weet’ dat ze bestaan; ze mogen mij ook meenemen en zal ik coöpereren met ‘Buitenaardsen’.

Jeff
Jeff
9 jaren geleden

Sceptisch zijn, is ook open staan voor de mogelijkheid, dat iets waar is…beste Sander. Op een semi lollige reactie past ook een naam en ik houdt dan ook rekening met die mogelijkheid.
Dan mag je zelf iets invullen, waar jij het bestaan van weet.

Anne
Anne
9 jaren geleden

Ik geloof niet in reptilians, en denk dat dit soort verhalen ontstaan in het brein van de bedenker.
Te grote fantasie, denk ik.
Ik geloof in ruimtebroeders die de aarde bezoeken, en zelfs onder ons zijn en ons en onze planeet helpen.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x