Mens en Dier

Arts Zev Zelenko over covid-genocide: ‘Dit is de grootste psyop uit de geschiedenis’

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit is de grootste psyop uit de geschiedenis, zei arts Vladimir ‘Zev’ Zelenko over corona. Door mensen bang te maken en te isoleren, zullen ze uiteindelijk alles doen wat je van ze vraagt.

Alles wat angst remt en daarmee de psychologische oorlog tegen onschuldige mensen ondermijnt, zal worden zwartgemaakt omdat het doel is om de angst in stand te houden, zei Zelenko in de Stew Peters Show.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hydroxychloroquine vormt een bedreiging voor de angst. “Het is een wapen tegen hun wapen.”

Dit kan tot genocide leiden

Daarnaast zijn er veel mensen met prikspijt omdat ze last hebben van de bijwerkingen. Is er iets wat deze mensen kan helpen? “Ja,” antwoordde Zelenko. “Gezond verstand. Je hebt een bom in je lijf. Het spijt me, maar daar heb je zelf voor gezorgd.”

“Ten eerste: maak niet nog meer bommen. Haal geen injecties meer. Dat is het eerste wat je zou moeten doen,” benadrukte de arts. Hij wees erop dat een virale infectie de bommen tot ontploffing brengt. “De deskundigen waarschuwen dat dit tot genocide kan leiden.”

Ongelooflijk gevaarlijk en onveilig

De bom komt volgens dr. Zelenko niet tot ontploffing als je preventief antivirale middelen neemt. “Als je een loopneus had zou ik je al behandelen. Ik wil namelijk niet het risico lopen dat een virale infectie ervoor zorgt dat je bommen tot ontploffing komen,” zei hij over mensen die geprikt zijn.

Over de coronavaccins zei hij: “Neem ze niet. Ze werken niet. Ze zijn ongelooflijk gevaarlijk en onveilig.”

4.6 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oleehop
Oleehop
2 jaren geleden

Goh. Echt?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Beste Zev,

De Wereld zoals we die dachten te kennen is één Grote PSYOP…”The Truman Show”…Het Grote Wachten is totdat die Angstige Gewillige Hersenloze Gevaccineerde Schapen zich dat ook gaan realiseren…Zo rond de Herfst & de Winter zullen ze zich wel gaan beseffen dat ze Zwaar besodemieterd zijn met die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazis….

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik ben het 100% eens met Zev Zelenko. Er is sinds maart 2020 sprake van een psychologische oorlogvoering. En deze gaat door tot op de dag van vandaag.
Gelukkig worden er iedere dag méér mensen wakker. Ik zie dat duidelijk in mijn eigen omgeving. Gisteren nog een buurvrouw gesproken, die haar 2 prikken gehaald heeft en er NU helemaal klaar mee is. Zij heeft zelfs tegen mij gezegd, dat ik vanaf het begin gelijk had. Dat geeft moed.
Helaas lukt dat nog niet bij iedereen. Gisteren nog een andere buurvrouw, die absoluut nog steeds niet begrijpt, waarom ik het niet gedaan heb. Dat noem ik: verloren gebied.
Ik ben even op internet gaan zoeken naar die zogenaamde antivirale middelen. Dat is voor een leek, zoals IK ben, best wel lastig.
Er zijn er ongelooflijk veel en, dat vermoed ik althans, voornamelijk alleen op doktersadvies te verkrijgen. En of DIE meewerken…. daar heb ik mijn twijfels over.
Er wordt echter ook expliciet Sars genoemd. Daar zit natuurlijk een relatie met het zogenaamde vaccin.
Dan zou je de effecten van die vaccins misschien kunnen bestrijden met Ivermectine of Hydroxychloroquine. Maar ja, ik ben natuurlijk geen arts.
Nog even off topic: kreeg vanochtend een zeer bemoedigend bericht binnen van een werkneemster, die op staande voet ontslagen was door haar werkgever. Zij is vervolgens naar de rechter gestapt en die heeft haar gelijk gegeven. Dit zorgt nu gelijk voor jurisprudentie. Aangezien de arbeidsverhouding natuurlijk gelijk verziekt is, wordt de werkgever verplicht haar 7500 euro uit te betalen. Super! Er zijn dus toch nog eerlijke rechters.

VRIJHEID!
VRIJHEID!
2 jaren geleden

En maar aan blijven prijzen, en maar mensen met een gezond verstand blijven demoniseren en uitmaken voor egoisten. Het is werkelijk niet te bevatten dat er na het onnoemelijk veel bewijs dat er is aangeleverd over de vele sterfgevallen en ernstige bijwerkingen
maar “gewoon”doorgeprikt blijft worden!!
Iedereen die het op zijn geweten heeft om onnodig mensen in gevaar te brengen dient de meest mogelijke hoge straf opgelegd te krijgen!!
Mensen laten deelnemen aan een medisch experiment zonder ze daarvan in kennis te stellen ( niet iedereen doet onderzoek) is ernstig in strijd met de grondwet en de mensenrechten!!

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x