BinnenlandCorona

488.030 Nederlanders spreken zich uit tegen coronaspoedwet: Grootste petitie ooit!

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dinsdag zijn aan de Tweede Kamer de petities ‘Nee tegen de spoedwet!’, ‘Een 1,5-meterwet Nee!’ en ‘Stop Lockdownmaatregelen Nu!’ aangeboden. De petities zijn namens de initiatiefnemers aangeboden door Willem Engel van Viruswaanzin.nl. Hij zei in Goedemorgen Nederland dat hij zich grote zorgen maakt over de impact van de coronaspoedwet.

“De wet deugt niet omdat hij onethisch is,” lichtte hij toe. “Dat niet alleen. De wet maakt inbreuk op grondrechten. Er is ook geen noodzaak van de maatregelen aangetoond. Er is eigenlijk geen enkele wetenschappelijke onderbouwing. Wij zijn dan ook verbijsterd dat dit überhaupt als wetsvoorstel is ingeleverd.”

Historisch

De omvang van deze samengevoegde petitie is historisch. Niet eerder is een dergelijk aantal ondertekeningen gehaald. De petities vertegenwoordigen de stem van 488.030 burgers die zich luid en duidelijk uitspreken tegen de huidige coronamaatregelen en de spoedwet.

Uit de enorme aantallen handtekeningen blijkt dat de Nederlandse bevolking de kabinetsmaatregelen niet langer steunt en actief vraagt om volledige afschaffing ervan, aldus Viruswaanzin.

De bijna 500.000 ondertekenaars stellen dat ‘door de spoedwet onze grondrechten, onze privacy, onze vrijheid en onze mensenrechten worden geschonden’. Ze verzoeken verder om ‘per direct de coronaspoedwet te verwerpen’.

Bekijk hieronder de livestream waarin Engel de petitie aanbiedt aan de Tweede Kamer:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J
H.J
1 jaar geleden

Rutte als persoon en het Linkse Rutte Kartel in zijn geheel, hebben schijt aan de mening van het volk.

Want vlgs Rutte is hij het volk, hij bedoelt het volk van de linkse leugens en de linkse waanzin.

Donder op Rutte, met je gehele liegende linkse club.

Trek aan je stukken knul, RUTTUP en NEXIT.

Rayoflight
Rayoflight
1 jaar geleden

Prachtig dat zoveel nederlanders zich tegen de coronawet uitspreken !

exegese
exegese
1 jaar geleden

Daar komt bij dat tijdens de laatste persconferentie nog steeds geen enkele journalist te vinden is die Hugo De Jonge en Mark Rutte onder de neus wrijft dat de nieuwste wetenschappelijke feiten en bevindingen van wetenschappers wereldwijd bewijzen dat het RIVM, het OMT alswel de WHO volkomen miskleunt met hun beweringen en afgedwongen maatregelen. Men maakt mij niet wijs dat niemand van de landelijke journalistiek ook maar iets vernomen heeft van de grondig onderbouwde stellingen van onder meer Maurice de Hond en Willem Engel die zich terdege hebben verdiept in al wat er inmiddels aan wetenschappelijke informatie wereldwijd is verworven. Het is tuig van de richel wat de hele maatschappij willens en wetens onnodig richting afgrond duwt. DAT MOET STOPPEN !

Mark
Mark
1 jaar geleden

We’re Living in the New World Order RIGHT NOW!
https://www.youtube.com/watch?v=V1–24khMWo

Weinig extra tekst nodig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x