Homepagina » Binnenland » 488.030 Nederlanders spreken zich uit tegen coronaspoedwet: Grootste petitie ooit!
coronaspoedwet
Foto: Vysotsky (Wikimedia) CC BY-SA 4.0

488.030 Nederlanders spreken zich uit tegen coronaspoedwet: Grootste petitie ooit!

Dinsdag zijn aan de Tweede Kamer de petities ‘Nee tegen de spoedwet!’, ‘Een 1,5-meterwet Nee!’ en ‘Stop Lockdownmaatregelen Nu!’ aangeboden. De petities zijn namens de initiatiefnemers aangeboden door Willem Engel van Viruswaanzin.nl. Hij zei in Goedemorgen Nederland dat hij zich grote zorgen maakt over de impact van de coronaspoedwet.

“De wet deugt niet omdat hij onethisch is,” lichtte hij toe. “Dat niet alleen. De wet maakt inbreuk op grondrechten. Er is ook geen noodzaak van de maatregelen aangetoond. Er is eigenlijk geen enkele wetenschappelijke onderbouwing. Wij zijn dan ook verbijsterd dat dit überhaupt als wetsvoorstel is ingeleverd.”

Historisch

De omvang van deze samengevoegde petitie is historisch. Niet eerder is een dergelijk aantal ondertekeningen gehaald. De petities vertegenwoordigen de stem van 488.030 burgers die zich luid en duidelijk uitspreken tegen de huidige coronamaatregelen en de spoedwet.

Uit de enorme aantallen handtekeningen blijkt dat de Nederlandse bevolking de kabinetsmaatregelen niet langer steunt en actief vraagt om volledige afschaffing ervan, aldus Viruswaanzin.

De bijna 500.000 ondertekenaars stellen dat ‘door de spoedwet onze grondrechten, onze privacy, onze vrijheid en onze mensenrechten worden geschonden’. Ze verzoeken verder om ‘per direct de coronaspoedwet te verwerpen’.

Bekijk hieronder de livestream waarin Engel de petitie aanbiedt aan de Tweede Kamer:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Rutte als persoon en het Linkse Rutte Kartel in zijn geheel, hebben schijt aan de mening van het volk.

  Want vlgs Rutte is hij het volk, hij bedoelt het volk van de linkse leugens en de linkse waanzin.

  Donder op Rutte, met je gehele liegende linkse club.

  Trek aan je stukken knul, RUTTUP en NEXIT.

  28 likes
  • Ja dat rare mannetje denkt echt dat hij Jezus is en dat iedereen naar hem luisteren zal met de Jonge als Judas de kontlikker.

   22 likes
  • Ambtenaren en agenten en boa’s enz hoeven geen 1,5 meter afstand te houden, die zijn zeker immuun, zouden ze zelf niet zien dat ze meewerken aan een fascistenstaat en hun familie er ook aan gaat op die manier of zouden ze denken dat het voor hen niet telt,.

   21 likes
 2. Prachtig dat zoveel nederlanders zich tegen de coronawet uitspreken !

  23 likes
  • Ja maar er zit een luchtje aan die Engel, denk dat het afgesproken werk is met overheden. Er was niet voor niets al heel vroeg heel veel politie en ME op de been en dat voor een verboden demonstratie. Je moest je ook inschrijven en veel mensen hebben dat gedaan dus namen zijn nu ook bekend bij de overheid en de petitie ook, allemaal met naam en toenaam en zonder je naam hebben ze je IP nummer wel, Ja ik ben ook makkelijk met mijn email en naam en waar ik tegen ben ben ik tegen, maar hou die Engel in de gaten, zijn vader was ook al een beetje louche figuur he. Rechtszaak is gebakken lucht natuurlijk want er is geen rechter die tegen de overheid in gaat. Alles heeft een staartje, Rutte en rat de Jonge weten precies wat de bedoeling is net als alle andere landen en houden aan die 1,5 meter vast, dat is voor verzwakking,controle en uitroeiing. Over de halve wereld, vergis je niet dit is heel groots opgezet. En je vriend of buurman zal je vijand blijken te zijn.

   25 likes
   • idd. Willem. Het systeem zakt gecoördineerd in elkaar. Tweede corona golf is doodsteek wereld geldsysteem.
    Nog steeds zijn er mensen die zeggen, dat het met de economie goed gaat. hmaaah.
    Ze zeggen ook dat ik gek ben. Die onderlinge strijd tussen buren/vrienden/familie, die ervaar ik al langer en het wordt steeds erger. Gelukkig, staan mijn kids wel achter me. Das het voornaamste.

    12 likes
   • Het is onmogelijk dat mensen zich anoniem uitspreken tegen deze spoedwet het kan dus niet anders dan je identiteit kenbaar te maken. Eens dat de rechtzaak geen kans van slagen maakt, dat is overduidelijk, de scheiding der machten bestaat allang niet meer in Nederland, des te meer moeten veel meer Nederlanders zich zorgen maken. We moeten dus heel veel Nederlander wakker zien te krijgen om deze regering het mandaat wat wij ze hebben gegeven weer snel te ontnemen. Het moet bij veel mensen duidelijk worden dat partijen als VVD, D66, CDA en CU een gevaar zijn voor het behoud van onze democratische grondbeginselen.

    7 likes
   • @Willem, ik ben het volledig met je eens. Voorzichtigheid is geboden.
    Als er iets is waar de satanische sekte succesvol door is geworden is : infiltreren, de zaak door een zeer overtuigende aanpak volledig overnemen en vervolgens iedereen met een kluitje het riet in te sturen. De volgende stap is alles tot de bodem afbreken en iedereen aan de bedelstaf helpen.
    Geld is als helium, het stroomt altijd naar boven naar de 1% van 1% die zich buiten ieders bereik boven ons stelde met onze volledige medewerking.

    7 likes
 3. https://www.ed.nl/economie/imf-schade-wereldeconomie-door-corona-ruim-12-000-miljard-dollar~a89ffd40/
  Voor 481000 “corona” doden wereldwijd.
  Als je nu nog niet weet, dat we gewoon voor de gek worden gehouden, dan ben je gewoon een heel dom mens.

  12 likes
 4. Heb me gisteren nog even verdiept in ID 2020.

  Dat is pas echt scary shit

  Alle 7.7 miljard mensen komen erin en ze krijgen individuele rechten en mogelijkheden.

  Op basis van data en risico analyse krijgt ieder mens een individuele code die gaat bepalen in welke secties en gebieden je mag komen, welke vaccinaties je moet halen, welke beroepen je mag uitoefenen etc.

  Loop je risico op een besmetting of ben je ongehoorzaam dan kun je zomaar van een c3 burger worden gedegradeerd tot c9 en kun je geen kant meer op.

  De algoritmen zijn niet openbaar net als nu bij sociale media.

  Overheden worden uitvoerende organen en ivm het grotere algemene belang wordt democratie afgeschaft (is het in wezen nu al)

  Het grootste deel van de aarde wordt beschermd gebied…… alleen A1 burgers e mogen daar komen.
  Noodzakelijke arbeiders kunnen tijdelijke permissie krijgen.

  De kleinste kritiek op het systeem kan je al degraderen tot een “E” burger …… je mag dan zelfs geen kinderen meer beìnvloeden of opvoeden, die worden uit huis gehaald.

  Rutte, Merkel Macron, allemaal kindeloze psychopaten die hun ziel hebben verkocht.

  Als we niet heel snel wakker worden is er geen weg meer terug.

  9 likes
  • Dan ben ik waarschijnlijk 1 van de eerste, die afgeserveerd wordt. Geeft niks, want in zo’n wereld wil ik niet eens leven. Erg voor de kids, maar het is niet mijn schuld.

   2 likes
  • Josef,

   kijk eens op dumpert en geenstijl.
   beangstigend hoeveel mensen pro rutte zijn.
   vergeet een collectieve opstand.
   bereid jezelf voor .

   fff

   0 likes
 5. Daar komt bij dat tijdens de laatste persconferentie nog steeds geen enkele journalist te vinden is die Hugo De Jonge en Mark Rutte onder de neus wrijft dat de nieuwste wetenschappelijke feiten en bevindingen van wetenschappers wereldwijd bewijzen dat het RIVM, het OMT alswel de WHO volkomen miskleunt met hun beweringen en afgedwongen maatregelen. Men maakt mij niet wijs dat niemand van de landelijke journalistiek ook maar iets vernomen heeft van de grondig onderbouwde stellingen van onder meer Maurice de Hond en Willem Engel die zich terdege hebben verdiept in al wat er inmiddels aan wetenschappelijke informatie wereldwijd is verworven. Het is tuig van de richel wat de hele maatschappij willens en wetens onnodig richting afgrond duwt. DAT MOET STOPPEN !

  7 likes
 6. We’re Living in the New World Order RIGHT NOW!
  https://www.youtube.com/watch?v=V1–24khMWo

  Weinig extra tekst nodig.

  2 likes
 7. Petitie heeft totaal geen nut noch zin. Al zijn er 10 miljoen handtekeningen, daar vegen ze hun aars mee af , nog steeds niets geleerd beste mensen? waarom toch . Alleen de regering afzetten heeft zin !

  2 likes
 8. Nu zal onze regering wel inzien dat deze wet te ver gaat en met een herziene versie komt. Zo wordt het volkslied Freude schöner Gotterfuncken er uit gehaald.

  0 likes
  • De petitie wordt niet eens genoemd in het laatste debat voor het reces, heeft dus geen nut gehad. Rutte blijft vasthouden aan zijn 1,5 meter dictatuur.

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...