Gezondheid

Frank Ruesink ontmaskert de leugens van Klaas Dijkhoff en Hugo de Jonge

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We schrijven 23 december 2005. Twee dagen na een inenting moet het zoontje van Frank Ruesink naar het ziekenhuis met rillingen en hoge koorts. Zijn ogen doods en niemand weet wat er met hem aan de hand is. Volgens experts kan het niet aan de inenting liggen. Frank besloot zelf op onderzoek uit te gaan en stelt sinds enige tijd dagelijks lastige vragen aan politici over vaccineren.

Iedere Nederlander heeft het recht en de plicht om daar onderzoek naar te doen. Vaccins worden gemaakt door de farmaceutische industrie, die wordt gekenmerkt door onethisch handelen, aldus Ruesink.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dertien jaar lang zweeg hij en keek hij de andere kant op, totdat verplicht vaccineren ter sprake kwam. Dit idee is geïntroduceerd door VVD-Kamerlid Klaas Dijkhoff en om die reden besloot Ruesink hem te benaderen. Op 12 juni vorig jaar sloot hij een deal met Dijkhoff. Hij beloofde zijn andere drie kinderen te laten vaccineren als de politicus hem twee bewijsstukken zou leveren, over de 95 procent dekkingsgraad waar we in Nederland altijd over praten en wetenschappelijk bewijs dat het BMR-vaccin veilig is. De VVD’er beloofde hem de bewijsstukken te zullen leveren. We zijn inmiddels een jaar verder en Dijkhoff heeft nooit meer iets van zich laten horen.

‘Er is mij geadviseerd om geen contact met je op te nemen’

Op 4 juli vorig jaar stapte Ruesink ook op CDA-Kamerlid Hugo de Jonge af om hem een boek over vaccinaties te overhandigen. Die keek in het boek en zei: “Klaas Dijkhoff heeft vragen over jou gesteld.”

Ruesink besloot een stap verder te gaan en huurde een vliegtuigje. Hij liet het voorafgaand aan de wedstrijd PSV – Ajax boven het stadion van PSV vliegen. Achter het vliegtuigje wapperde een banier met de tekst ‘Dijkhoff Vaccin Bewijs??’ In het stadion liet hij flyers verspreiden. Voorafgaand aan de wedstrijd vroeg Joep Schreuder van de NOS de fractievoorzitter van de VVD naar de flyer. Hij reageerde laconiek en wilde er verder niet op ingaan.

Ruesink wachtte Dijkhoff, een fervent supporter van PSV, buiten het stadion op. Daar zei het Kamerlid: “Er is mij geadviseerd om geen contact met je op te nemen.”

Waarheid of leugen?

Op een CDA-congres zocht hij Hugo de Jonge opnieuw op. Hij confronteerde hem met een verslag uit 2007 van het RIVM waarin valt te lezen: “Ten aanzien van de vaccinatie kan worden opgemerkt dat het over het algemeen bekend is dat kinderen kunnen overlijden na vaccinaties; dit wordt gezien als een complicatie van normaal medisch handelen.”

Hij vroeg De Jonge waarom hier niks over gezegd wordt door het RIVM. Die antwoordde: “Het is niet waar.”

Dienen Dijkhoff en De Jonge de waarheid of de leugen? Volgens Frank Ruesink dienen zij niet de waarheid.

[Willem Engel, Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Enki
Enki
3 jaren geleden

Kunnen deze viezerikken snachts nog wel slapen??? Ik zou geen oog meer dicht durven doen…

Willem
Willem
3 jaren geleden

Ze dienen de leugen en dat weten de meesten dus daar hoeft niemand geheimzinnig over te doen, maar ze zijn niet uit te roeien, Pim werd vermoord maar deze waardeloze figuren kunnen vrijelijk over straat en worden niet eens op hun gedrag aangesproken, onbegrijpelijk.

Elise
Elise
3 jaren geleden

Vaccineren is gevaarlijk. PUNT.
Voorbeeldje: liet mijn hondje inenten.(was 2de of 3de inenting) Kreeg stuipingen en schuimbekte. Dacht echt, die gaat eraan. Daarna dus nooit meer ingeënt.
Men zevert, dat we met teveel zijn. Goedkope oplossing: gewoon weer volgens natuur leven. Maar ja, daar kun je niks mee verdienen. Systeem is gewoon rot/borduurt op angst.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Griep 1993, 100.000 mensen besmet https://youtu.be/oeKF9ohHaBg?t=89

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x