Homepagina » Gezondheid » Frank Ruesink ontmaskert de leugens van Klaas Dijkhoff en Hugo de Jonge
frank ruesink
Foto: Facebook/Frank Ruesink

Frank Ruesink ontmaskert de leugens van Klaas Dijkhoff en Hugo de Jonge

We schrijven 23 december 2005. Twee dagen na een inenting moet het zoontje van Frank Ruesink naar het ziekenhuis met rillingen en hoge koorts. Zijn ogen doods en niemand weet wat er met hem aan de hand is. Volgens experts kan het niet aan de inenting liggen. Frank besloot zelf op onderzoek uit te gaan en stelt sinds enige tijd dagelijks lastige vragen aan politici over vaccineren.

Iedere Nederlander heeft het recht en de plicht om daar onderzoek naar te doen. Vaccins worden gemaakt door de farmaceutische industrie, die wordt gekenmerkt door onethisch handelen, aldus Ruesink.

Dertien jaar lang zweeg hij en keek hij de andere kant op, totdat verplicht vaccineren ter sprake kwam. Dit idee is geïntroduceerd door VVD-Kamerlid Klaas Dijkhoff en om die reden besloot Ruesink hem te benaderen. Op 12 juni vorig jaar sloot hij een deal met Dijkhoff. Hij beloofde zijn andere drie kinderen te laten vaccineren als de politicus hem twee bewijsstukken zou leveren, over de 95 procent dekkingsgraad waar we in Nederland altijd over praten en wetenschappelijk bewijs dat het BMR-vaccin veilig is. De VVD’er beloofde hem de bewijsstukken te zullen leveren. We zijn inmiddels een jaar verder en Dijkhoff heeft nooit meer iets van zich laten horen.

‘Er is mij geadviseerd om geen contact met je op te nemen’

Op 4 juli vorig jaar stapte Ruesink ook op CDA-Kamerlid Hugo de Jonge af om hem een boek over vaccinaties te overhandigen. Die keek in het boek en zei: “Klaas Dijkhoff heeft vragen over jou gesteld.”

Ruesink besloot een stap verder te gaan en huurde een vliegtuigje. Hij liet het voorafgaand aan de wedstrijd PSV – Ajax boven het stadion van PSV vliegen. Achter het vliegtuigje wapperde een banier met de tekst ‘Dijkhoff Vaccin Bewijs??’ In het stadion liet hij flyers verspreiden. Voorafgaand aan de wedstrijd vroeg Joep Schreuder van de NOS de fractievoorzitter van de VVD naar de flyer. Hij reageerde laconiek en wilde er verder niet op ingaan.

Ruesink wachtte Dijkhoff, een fervent supporter van PSV, buiten het stadion op. Daar zei het Kamerlid: “Er is mij geadviseerd om geen contact met je op te nemen.”

Waarheid of leugen?

Op een CDA-congres zocht hij Hugo de Jonge opnieuw op. Hij confronteerde hem met een verslag uit 2007 van het RIVM waarin valt te lezen: “Ten aanzien van de vaccinatie kan worden opgemerkt dat het over het algemeen bekend is dat kinderen kunnen overlijden na vaccinaties; dit wordt gezien als een complicatie van normaal medisch handelen.”

Hij vroeg De Jonge waarom hier niks over gezegd wordt door het RIVM. Die antwoordde: “Het is niet waar.”

Dienen Dijkhoff en De Jonge de waarheid of de leugen? Volgens Frank Ruesink dienen zij niet de waarheid.

[Willem Engel, Café Weltschmerz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Enki
Enki
5 maanden geleden

Kunnen deze viezerikken snachts nog wel slapen??? Ik zou geen oog meer dicht durven doen…

Willem
Willem
Reactie op  Enki
5 maanden geleden

Je kunt je niet voorstellen dat Rutte en de Jonge daar staan, een IQ van maximaal 80, de ene was personeelschef bij Unilever en de andere basisschool leraar, die zijn totaal niet geschikt om een land te “besturen”. Zie voor wat het zijn en negeer die gasten, op straat kijk je ze met je kont nog niet aan.

Maltezer
Maltezer
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

@ Willem, Je kunt je niet voorstellen dat Rutte en de Jonge daar staan, een IQ van maximaal 80, de ene was personeelschef bij Unilever en de andere basisschool leraar, die zijn totaal niet geschikt om een land te “besturen”.

Heeft er weinig mee te maken Willem het iQ, je geeft ze een weg uit.
Ze volgen de algemene agenda die de leiders allen volgen.

quote roosevelt, presidents are selected not elected

Overduidelijk te zien, door velen.

Willem
Willem
5 maanden geleden

Ze dienen de leugen en dat weten de meesten dus daar hoeft niemand geheimzinnig over te doen, maar ze zijn niet uit te roeien, Pim werd vermoord maar deze waardeloze figuren kunnen vrijelijk over straat en worden niet eens op hun gedrag aangesproken, onbegrijpelijk.

HogerBewustzijn
HogerBewustzijn
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

Laten we niet liegen over vaccinaties ..

Satanisch lijkt me om organen van babies in vaccinaties te doen terwijl je een perfect werkend immuun systeem hebt, waar niets over vermeld wordt in deze tijd om dat goed werkend te houden en hoe je dat het beste kunt doen..

KING OF VACCINES COMES CLEAN! – PLOTKIN ON VACCINES
https://www.youtube.com/watch?v=NACBHtFMllA

The world’s leading authority on vaccines, Dr Stanley Plotkin M.D. gives details on the use of aborted babies in vaccines while under oath.
The most horrific one is discussed in the video above, aborted fetal organs.

Wat ons kan redden is een groter bewustzijn van hoe de wereld echt in elkaar zit en genoeg bewijzen mbt desastreuze gevolgen na vaccinaties.
Mensen vertrouwen de verkeerde mensen en onwetende mensen terwijl de mensen er vanuit gaan dat ze wel wetend zijn.
Doctoren weten vaak te weinig van vaccinaties, ze krijgen hier bijna geen kennis over gedurende hun opleiding.

Hier nog meer keiharde bewijzen dat vaccinaties zware schade aanbrengen, niet verwonderlijk als men zou weten wat er in vaccinaties allemaal aanwezig is, vaak onder misleidende namen.

A Shot in the Dark – (2020 Documentary)
https://www.youtube.com/watch?v=B2N35yVQcSk&t=265s

Elise
Elise
5 maanden geleden

Vaccineren is gevaarlijk. PUNT.
Voorbeeldje: liet mijn hondje inenten.(was 2de of 3de inenting) Kreeg stuipingen en schuimbekte. Dacht echt, die gaat eraan. Daarna dus nooit meer ingeënt.
Men zevert, dat we met teveel zijn. Goedkope oplossing: gewoon weer volgens natuur leven. Maar ja, daar kun je niks mee verdienen. Systeem is gewoon rot/borduurt op angst.

jtprf
jtprf
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

Dat kan nu niet meer, althans zonder een wereldwijde verwoesting van wat we allemaal opgebouwd
hebben, wat betreft de geciviliseerde wereld. De technische wereld.

Willem
Willem
5 maanden geleden

Griep 1993, 100.000 mensen besmet https://youtu.be/oeKF9ohHaBg?t=89

jan doornbos
jan doornbos
5 maanden geleden

Tja, heer Dijkhoff. Genoemde heer is niks meer of minder dan een onbeschofte boerenpummel. Waarom ik meen dat te mogen zeggen? Ik heb eens met hem mogen communiceren middels e-mail. Man man man. Een schande voor de Brabanders ook nog eens. Voor wat betreft de gif spuiten. Vaccineren kan soms wel degelijk nuttig zijn denk ik. Echter, hoeveel mensen kennen de werking van dat spul? Wat het aantoonbaar, respectievelijk bewijsbaar doet met je immuunsysteem? Het is niet voor niets dat herr Gates vaccineren noemt als 1 van de middelen tot het reduceren der wereldbevolking …Huisartsen krijgen 4 uur college over vaccineren: een aaneenschakeling van lovende woorden. Een stukje college weinig betrekking hebbend op de realiteit en de werkelijke feiten. Gelukkig zijn veel huisartsen niet achterlijk en kunnen zelf nadenken. Echter, ook zij worden in beginsel verkeerd voorgelicht. Tot slot, dat je met Dijkhoff geen afspraken kunt maken verbaast mij persoonlijk geen nano seconde. Sterker, je moet dat niet eens willen. Hij heeft wel een mooi driedelig pak. Heerlijk met dit weer. Ik denk dat hij het ‘s nachts ook draagt.

Rob
Rob
Reactie op  jan doornbos
5 maanden geleden

Die vaccinatie spuiten kunnen inderdaad wel nuttig zijn. Je kunt ze in de individuën zetten die het totaal verrotte en corrupte systeem vormen. Ik denk alleen dat één spuit per individu niet genoeg is. Al die types zouden zelf eerst eens zo’n vaccinatie moeten krijgen. Onder het toeziend oog van de bevolking natuurlijk zodat duidelijk is DAT ze ze krijgen. Ik denk dat ze die spuit namelijk helemaal niet krijgen. En we weten ook waarom niet. Ik zou het effect willen zien op politici en andere voorstanders van de massa vaccinatie.

jtprf
jtprf
Reactie op  jan doornbos
5 maanden geleden

lullo’s eerste klasse zijn dat. Dik betaald baantje ( afgezien premier 3 ton ) tot wel 150.000 euro jaar
inkomen ( ex neven inkomsten )
en niet echt moe maken van arbeid, dat doen ze allemaal niet die ministers/politici.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 maanden geleden

Natuurlijk worden er leugen en waarheden verspreid over vaccineren.
Ook het RIVM zal dat erkennen, neem ik aan.
Er zijn pro’s en contra’s.
Ieder moet maar voor zichzelf beslissen aan welke kant jij/zij staat.
Maar .. VERPLICHT vaccineren, dat is gaat in tegen grondrecht en geboorterecht.
Een mens die op deze wijze een ander overheerst die gaat te ver.
Zo iemand pleegt mishandeling, begaat een misdaad.
Geen dokter of verpleegkundige kan zich zoiets ongestraft permitteren vanwege de door hun afgelegde eed.
De toekomst zal het leren.

Louise
Louise
5 maanden geleden

Het wordt tijd dat de wetenschap ook eens op de schop gaat, weinig bewijs veel aanname’s…..
Voor de zogenaamde geneeskunde, er wordt voornamelijk behalve dieren op jonge mensen meestal mannen getest…
Hoe achterlijk achterhaald is dat..Een geneesmiddel testen op een gezond lichaam is van een andere orde dan een ziek lichaam……Alle mensen reageren anders, dan hebben we,leeftijdsverschil ,man, vrouw, kind en gevoelige lichamen… Maar hee het is allemaal wetenschappelijk bewijs? Door wie dan, de nep verkopers, farma…….
Geneeskunst is helpen het lichaam weer in balans brengen op welke manier dan ook.
Soms natuurlijke middelen, soms chemisch ,soms psychisch………..niet te vergeten voeding..
En soms gaan we gewoon dood, we hebben geen recht op een lang leven, dat is voor iedereen verschillend…..
We staan nog steeds op de onderste tree van onze menselijke evolutie , en zijn terecht gekomen in een perverse tijd van hebzucht, materialisme ,egotisme en een ziekelijke manier van aandacht vragen……Endat komt weer door de ziel te verwaarlozen, de buitenkant belangrijker vinden dan de binnenkant , raar en treurig eigenlijk want dat is alles wat je hebt, zeker op het einde..

Rafael
Rafael
5 maanden geleden

Als de regering het met onze gezondheid goed had voorgehad, hadden ze:
– hoge prioriteit gegeven aan het verbeteren van onze weerstand tegen o.m. griep,
– hoge prioriteit gegeven aan het toepassen van bestaande geneesmiddelen tegen corona,
– ons beschermd tegen 5G, in plaats van het toe te staan of zelfs te bevorderen,
– eerlijke voorlichting en keuzevrijheid gegeven met vaccinatie, in plaats van deze door te willen drukken.
Conclusie ? Verdedig je tegen deze lieden.

Rob
Rob
Reactie op  Rafael
5 maanden geleden

De wereld waar we mee te maken hebben heeft überhaupt niets met gezondheid te maken. Het gaat allemaal over ziekte en geld verdienen. De wereld van macht is een zieke en ziekmakende wereld. Ze creëren zelf de ziekte als probleem en komen dan met hun farmaceutisch gif als oplossing. Maar daar wordt niemand gezonder van. Het is alleen maar symptoom onderdrukking. Kortom, met al die troep wordt je nooit gezonder anders verdienen ze niks meer. Nu is wordt het als wapen gebruikt tegen de mensheid.

Rayoflight
Rayoflight
5 maanden geleden

Duistere zielloze mensen.

Tja deze heren dienen alleen het grote geld. Zet de TV aan en de leugens spuiten er uit. Het is duidelijk dat dit kabinet niet stopt tot iedere Nederlander gevaxed en gechipt — ID2020 — is . Democratie is hen vreemd en of er kinderen sterven maakt niets uit dat is ‘collateral damage’ zoals ik het lees. Het Nederlandse kabinet zit vol met duistere zielloze mensen.

Nog iets, heeft hier niet mee te maken maar,

In Oregon amerika is er een wetsvoorstel in de maak dat witte mensen – voorheen blank – verplicht een masker te dragen, niet witte mensen echter niet verplicht. Weer verdeel en heers.

‘A county in Oregon has issued an order requiring face masks to be worn in public but has exempted nonwhite people over fears of racism.’

(order is niet wetsgeldig begrijp ik)

https://www.washingtonexaminer.com/news/oregon-county-imposes-face-mask-requirement-targeting-only-white-people-minorities-exempt-over-racism-fears

Hegeliaanse Dialectics en Corona.

Lijkt me dat het zou kunnen dat onze nieuwe globale Lords er – het verkrijgen van voordeel in coronamaatschappij — een verdeel en heers spelletje willen gaan maken. En klassen/groepen tegen elkaar uitspelen om ‘Demand’ naar het Vaccin te creëren.

Mensen laat je niet tegen elkaar uitspelen !
Licht zal altijd winnen!

P. Puk
P. Puk
5 maanden geleden

Die de Jonge met z’n kleurrijke muiltjes vetrouw ik voor geen cent. Wat een glibber is dat. Hij zit volgens mij tot in z’n nek in de Bigpharma. Samen met aartsleugenaar Rutte.

x

Check Also

mondkapjes

De bizarre mondkapjes-situatie in Nederland, in 4 minuten uitgelegd

Kamerlid Wybren van Haga stelt minister De ...

r-getal

R-getal coronavirus: hoe het RIVM en de NOS ons misleiden

Gistermiddag meldde het RIVM dat het R-getal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x