Het Complot

“De strategieën van de liefdeloze, paranoïde oligarchen die op genocide uit zijn, werken niet meer”

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse historicus F. William Engdahl werd vlak voor zijn vijfde verjaardag, net na de Tweede Wereldoorlog, gediagnosticeerd met polio. Enkele jaren later maakte de wereld kennis met Jonas Salk en het poliovaccin.

De wereld geloofde dat het salkvaccin en een andere variant, het Sabin-vaccin, korte metten hadden gemaakt met polio. Maar de symptomen die de naam ‘polio’ kregen kwamen enkele jaren voor de introductie van het eerste vaccin al veel minder vaak voor, aldus Engdahl.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Rockefeller University in New York omschreef de symptomen als volgt: koorts, zware hoofdpijn, een stijve nek en rug en spierpijn. Bij een klein kind kunnen er veel verschillende oorzaken zijn van dergelijke symptomen. De historicus noemt als voorbeeld een verkrachting of ander trauma. Uit onderzoek blijkt dat er na de Tweede Wereldoorlog sprake was van een ware verkrachtingsgolf als gevolg van de trauma’s die soldaten hadden opgelopen.

Rasverbetering

De symptomen werden gevangen onder de term polio, de media creëerden paniek en de medicijnindustrie kreeg een enorme boost. Tot op de dag van vandaag krijgen pasgeboren baby’s in de eerste weken van hun leven meerderen prikken die leiden tot zwakke, zieke en in sommige tragische gevallen autistische of zelfs dode kinderen, schrijft Engdahl.

De Rockefeller University experimenteerde al sinds 1910 op kinderen met de symptomen die later polio zouden worden genoemd. Simon Flexner, de eerste directeur, wist de ziekte over te brengen van een resusaap naar een andere resusaap. Flexner was een goede vriend en adviseur van John D. Rockefeller jr., de zoon van de oprichter van Standard Oil.

Albert Sabin, de maker van het Sabin-vaccin, kwam van de Rockefeller University. Engdahl wijst erop dat er werd geëxperimenteerd met het poliovaccin op verlamde kinderen, op kinderen in psychiatrische inrichtingen en op de plantage van de familie Rockefeller in Puerto Rico.

Vanaf dat moment waren de Rockefellers, ’s werelds grootste financiers van de eugenetica of rasverbetering, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de ziekte en het vaccin ertegen. Rasverbetering is het wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van het mensenras.

Tot op de dag van vandaag laten rijke en liefdeloze Amerikaanse oligarchen zoals Bill Gates en David Rockefeller zich leiden door deze ideologie, stelt Engdahl. “De belangrijkste financiers van de criminele activiteiten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en hun frauduleuze varkensgrieppandemie zijn de Rockefeller Foundation en de Bill and Melinda Gates Foundation.”

Gates en GAVI

Een aantal jaren geleden verenigden de Bill and Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation, de Wereldbank, Unicef, de WHO en een aantal farmaceutische bedrijven zich in de vaccinatie-alliantie GAVI.

In India wisten Gates, Rockefeller en de WHO de overheid er bijvoorbeeld van te overtuigen acht miljard dollar te investeren om Indiase kinderen te vaccineren.

Het resultaat?

In 2012 verscheen in het Journal of Medical Ethics een studie die concludeerde dat er in 2011 47.500 nieuwe gevallen waren gemeld van acute slappe verlamming (ASV), een aandoening die niet is te onderscheiden van polio maar wel twee keer zo dodelijk is. ASV werd rechtstreeks gelinkt aan de orale poliovaccins die in India werden uitgedeeld.

Er werd geen onderzoek ingesteld en Gates verklaarde India ‘poliovrij’. Hij negeerde het feit dat zijn poliovaccin 48.000 Indiase kinderen had verlamd en gedood omdat de aandoening volgens de definitie van de WHO niets met polio heeft te maken.

Iets soortgelijks gebeurde in dezelfde periode in buurland Pakistan. In 2011 meldde de Pakistan Tribune dat uit een overheidsonderzoek was gebleken dat poliovaccins voor kinderen die gefinancierd waren door GAVI, in de regio leidden tot aandoeningen en zelfs sterfgevallen.

Het poliovaccinatieprogramma van Gates, Rockefeller en de WHO in Pakistan heeft naar schatting 10.000 levens gekost, aldus Engdahl. Nu zijn alle ogen gericht op een ander oorlogsgebied: Syrië.

Polio in Syrië?

Syrië was twee decennia poliovrij. Begin 2013, vlak na de vaccinatieprogramma’s in Pakistan en India, kondigde de WHO uitbraken van polio aan in Syrië. De WHO beschuldigde president Assad ervan vaccinatieteams te weigeren.

“De verspreiding van polio in het door oorlog getroffen Syrië, waar de CIA, het Pentagon en hun bondgenoten zoals IS en de door de CIA gefinancierde oppositie miljoenen mensen uit hun huis hebben verdreven, is veroorzaakt door vaccinaties, net zoals in India en Pakistan,” schrijft Engdahl.

Hij wijst erop dat de variant van acute slappe verlamming die in India en Pakistan is aangetroffen, zich nu door Syrië verspreidt. Deze variant wordt volgens Engdahl veroorzaakt door het orale poliovaccin dat is ontwikkeld door de Rockefeller University.

De Syrische minister van Sociale Zaken Kindah al-Shammat zei destijds dat ‘het virus uit Pakistan komt en naar Syrië is gebracht door jihadisten die uit Pakistan komen’.

Genocide

Onlangs sprak een groep Keniaanse artsen zich bezorgd uit over een vaccin dat was ontwikkeld door de WHO, Rockefeller en Gates. De groep had ontdekt dat een antigeen in een tetanusvaccin dat door de WHO en Unicef aan 2,3 miljoen vrouwen en meisjes was gegeven, leidde tot miskramen.

“De Rockefeller Foundation werkt sinds 1972 in het geheim samen met de WHO en verschillende farmaceutische bedrijven om een ‘innovatief’ tetanusvaccin te ontwikkelen,” stelt Engdahl.

Volgens het Global Vaccine Institute voerde de WHO begin jaren negentig grootschalige vaccinatieprogramma’s tegen tetanus uit in Nicaragua, Mexico en de Filipijnen. De organisatie Comité Nacional Provida in Mexico kreeg argwaan en besloot de vaccins testen. Men trof het hormoon humaan choriongonadotrofine (hCG) aan, dat tijdens een zwangerschap door de placenta wordt geproduceerd.

Wat deed dit hormoon in een tetanusvaccin? Het vaccin bleek de aanmaak van antilichamen tegen hCG te stimuleren, waardoor een vrouw niet langer in staat is om zwanger te blijven, schrijft Engdahl.

Er wordt een duidelijk patroon zichtbaar, concludeert hij. Mensen als Rockefeller, Gates en hun steenrijke liefdeloze vriendjes zijn uit op één ding: genocide. Ze lokken overal oorlog uit, van Afghanistan tot Pakistan en van Libië tot Syrië en Oekraïne. Vervolgens laten ze de mensen in de door oorlog getroffen landen op grote schaal vaccineren.

“Het enige probleem is dat hun strategieën niet meer werken,” zegt Engdahl. “Dat is het slechte nieuws voor de paranoïde oligarchen en het goede nieuws voor de mens.”

[New Eastern Outlook]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
an argie
an argie
8 jaren geleden

Polio is uit de Nederland en de westerse wereld “verdwenen” omdat het nu een andere diagnose heeft gekregen. Het heet nu meningitis

Je wordt genept waar je bij staat.

http://www.whale.to/vaccine/polio1.html
http://www.vaccinationcouncil.org/2011/11/17/smoke-mirrors-and-the-disappearance-of-polio/

trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Caesar Lion cachet
Caesar Lion cachet
8 jaren geleden

LS…

Het is niet voor niets dat de zogenaamde mens van uit de ruimte in de gaten wordt gehouden. Wij zijn de nieuwe goden (lees monsters) die vroeg of laat een deel van het universum zullen terroriseren met onze satanische misdadigheid. Zoals wij door de directe nazaten van de oude goden worden geterroriseerd die zich de elite noemen.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Oligarchen die op genocide uit zijn moeten zich verantwoorden tegenover de Christus van de Nieuwe Tijd.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x