Homepagina » Mens en Dier » Huisarts schudt mensen wakker: ‘Dit zit er achter de coronacrisis’
huisarts
Foto: YouTube/News HQ

Huisarts schudt mensen wakker: ‘Dit zit er achter de coronacrisis’

In de Duitse stad Oldenburg wordt al wekenlang iedere zaterdag gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. Afgelopen zaterdag deed ook huisarts Katrin Korb mee aan het protest. Ze is naar eigen zeggen woedend omdat men angst gebruikt om controle uit te oefenen.

“Daar teert het gezondheidssysteem op,” zei de arts tijdens haar speech. Ze voegde toe dat geld en macht hierbij een rol spelen. Korb uitte ook kritiek op de farmaceutische industrie en de artsenlobby.

“Er zijn richtlijnen die ik als huisarts moet volgen, maar wie schrijft deze richtlijnen? Ik zal u een voorbeeld geven. Er is een Europese richtlijn voor hartkwalen. Er zijn 25 verschillende auteurs die deze richtlijnen opstellen, waarvan 19 betaald worden door de farmaceutische industrie. In de richtlijnen staat dat ik medicijnen moet voorschrijven die veel bijwerkingen hebben, maar die de mensen niet beter maken. Hier wordt heel veel geld aan verdiend.”

De mond snoeren

“Als ik de richtlijnen niet volg en er gebeurt iets met de patiënten, dan word ik daar verantwoordelijk voor gehouden. Er wordt dus angst gecreëerd. Zieke mensen wordt ook angst aangejaagd: als u deze pillen niet neemt, dan krijgt u een hartinfarct. Het gevolg is dat mensen deze medicatie uit angst jarenlang blijven slikken. Daar wordt heel veel geld aan verdiend.”

“Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is want wij beschikken over de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk voor uw bescherming.”

Overwinnen van de angst

Je hoort vaak dat het normale leven pas terugkeert met een vaccin. Korb wees erop dat het meestal vele jaren duurt om een vaccin te maken omdat er veiligheidsonderzoeken gedaan moeten worden. Ze heeft er dan ook geen goed gevoel over: “Ik laat mij niet vaccineren tegen corona. Ik laat mijn kinderen niet vaccineren. En ik zal ook mijn patiënten aanraden zich niet te laten vaccineren.”

Wie draait op voor de kosten van de lockdowns en de vaccins? U, de belastingbetaler.

“Wordt ons gevraagd of wij dit wel willen? Nee. Wij zouden het geld graag investeren in onderwijs, nieuwe technologieën, een goed salaris voor medewerkers in vitale beroepen. Voor zaken die mensen gezond maken en houden. Maar daar kunnen ze geen geld aan verdienen.”

Er is volgens de arts maar één weg uit deze crisis: het overwinnen van de angst.

Bekijk de speech van huisarts Katrin Korb hieronder:

[Nordwest-Zeitung]
4.6 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
11 maanden geleden

Tja heel de ploeg van Frau Merkel zijn EU puppets dus uit die hoek ko t niets. Maar de enorme aantallen mensen die demonstreren in Duitsalnd en Frankrijk zijn hoopgevend.
Zo makkelijk als gedacht laat het volk zich niet naar de slachtbank brengen.

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Bas van Stapelberg
11 maanden geleden

Duitsland en Frankrijk vallen astrologisch gezien in vuurtekens, ram respectievelijk leeuw. Vandaar dat de mensen daar wat feller zijn dan Nederland, wat in kreeft valt en dus gemoedelijk is.

Wietske
Wietske
Reactie op  Geen schaap
11 maanden geleden

Duitsland valt onder en waterteken: Schorpioen, Frankrijk valt onder een vuurteken, Leeuw, Italie valt onder vuurteken Ram

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  Geen schaap
2 dagen geleden

Ik ben Schorpioen ik steek terug !

Joris
Joris
Reactie op  Bas van Stapelberg
11 maanden geleden

vergeet Italië niet waar in de zomer voorafgaand aan de verplichtte vaccinaties enorm is gedemonstreerd wat zelfs sommige Italianen niet opviel omdat het niet op TV kwam. Maar vandaag zag ik deze ongelofelijk krachtige speech in het Italiaanse parlement. Wat een dappere vrouw deze Sara Cunial!

https://www.youtube.com/watch?v=mX51utvnj9E

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Joris
3 maanden geleden

Ja geweldig mens heeft meer ballen dan ons hele kabinet en 1e en 2e kamer bij elkaar wat een zootje ja-knikkers zitten daar toch allemaal.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Bas van Stapelberg
11 maanden geleden

Heb boezemfibrileren gehad tot 2x toe. Bleek achteraf door de WIFI straling. WIFI NU UIT EN GEEN LAST MEER.
Volgens cardioloog was het een wonder dat ik nog geen hartinfarct had gehad. Kreeg bakken met pillen mee. haar woorden: IK BEN VERPLICHT ZE AAN TE BIEDEN…..!
Later vroeg ik aan mijn huisarts of ze eens kritisch wilde kijken naar mijn hartfotoos. En Of ze haar mening daarover wilde geven.
ZIJ ZAG GEEN ALARMERENDE DINGEN.
Een gesprek met de cardioloog gaat nog volgen…

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

” (…) In de richtlijnen staat dat ik medicijnen moet voorschrijven die veel bijwerkingen hebben, maar die de mensen niet beter maken. Hier wordt heel veel geld aan verdiend.” ”

Daar heeft men dan 10 tot 14 jaren voor gestudeerd.

salvar
salvar
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

@ProAsfalt
wat bedoel je?

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  salvar
11 maanden geleden

Basisarts, academisch niveau, 6 jaren, inclusief het afgebeuld worden in co-schappen.
Nadien een jaar of 4 specialisatie, op academisch niveau, voor huisarts.
Totaal: 10 jaren. Maar ik heb ook weleens 14 jaren gehoord. Maar kan ook voor een ander specialisatie zijn geweest.

Hoe dan ook: een lange studie om alleen zaken voor te schrijven die de mens geen goed doen.
Kennelijk moet de patiënt, medicatie voorgeschreven door een arts, zelf uitvoerig natrekken.

exegese
exegese
11 maanden geleden

Er is volgens de arts maar één weg uit deze crisis: het overwinnen van de angst.

En dat onderschrijf ik van ganser harte ! We moeten ook de angst voor onze eigen overheid eens aan de kant zetten en gewoon doen wat nodig is voor ons aller welzijn. We moeten nu opstaan voor onze rechten en massaal in protest komen tegen het wanbestuur waar wij mee bestierd worden. Heb schijt aan alle corona adviezen. Er is nog steeds niets wettelijk vastgelegd, het zijn slechts adviezen en adviezen zijn niet bindend. Maak altijd bezwaar als je een boete krijgt en maak het hen zo moeilijk mogelijk met hun vernietigende onzin. GENOEG IS GENOEG !!!!!

Louise
Louise
11 maanden geleden

Nein frau Korb, het gaat niet alleen om het angst zaaien. Het gaat er om dat artsen zich neer hebben gelegd bij al die idiote maatregelingen , natuurlijk wel gemopperd maar niet in opstand gekomen . Daarom konden de politieke en pharma dictators jaren lang hun gang gaan….. Ik weet het van mijn vorige huisarts, als je een protocol niet ondertekent krijg je je diploma niet….. Volkomen maffiose praktijken, de hele medische wereld moet op de schop….. Er is zo langzamerhand geen enkele vorm van vrijheid meer…..

Joris
Joris
Reactie op  Louise
11 maanden geleden

Louise, ben je arts. Overweeg dan hier mee te tekenen. Rob Elens heeft inmiddels 66 medeondertekenaars. Steun hem. Anders geef het door aan artsen die het zien zitten.

https://zelfzorgcovid19.nl/medici/

Jan
Jan
Reactie op  Louise
4 maanden geleden

Ja je heb helemaal gelijk!!!

Marie
Marie
11 maanden geleden

Een hele mooie toespraak. Komt oprecht over.

C0okies
C0okies
11 maanden geleden

Nu dat CNN (Clown News Network) toe geeft dat PANDEMIE-ANGST ENORM OVERSCHAT IS: https://www.youtube.com/watch?v=RWKrPVusUvs&feature=em-uploademail&fbclid=IwAR1abKrA37XHKq4w706qcbAEiKGEn6Fcvo8cOvzjiJu1d90VKu5RA2upl9M

moet dat geen probleem zijn lijkt mij?

Philip
Philip
11 maanden geleden

Belgen hebben 99 procent kans om Covid-19 te overleven

Een Belg die door het coronavirus besmet is, heeft gemiddeld 99 procent kans om dat te overleven. Het sterfterisico is hoger bij mannen en stijgt als u ouder bent. Maar zelfs een besmette 85-plusser heeft zo’n 90 procent overlevingskans.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200514_04959644/belgen-hebben-99-procent-kans-om-covid-19-te-overleven

Ben
Ben
11 maanden geleden

Schandalig hoe met de mensen wordt omgegaan in deze moeilijke tijd die een hele hoop ? tekens heeft wat is nou wel en niet waar waarom sterven zoveel mensen en wat zit hier achter, zijn het Mafia praktijken, en hoe is het met die huisarts die een middel heeft tegen Corona waarom word hier niks mee gedaan, wie moet ik nog geloven en wie niet, moesten er zoveel onschuldige mensen worden opgeruimd ? En dan de woorden van Mark Rutten waarom landelijk niet dezelfde voorschriften. Nogmaals ik heb de neus vol van deze regering en hoop dat mensen eens gaan nadenken als ze gaan stemmen, en absoluut geen VVD stemmen hij heeft ons al genoeg bedrogen, Fijne nachtrust

Straalmans
Straalmans
11 maanden geleden

Zodra een sector georganiseerd raakt, verdwijnt de individuele vrijheid. Je moet dan van de sector meelopen, anders wordt je eruit geknikkerd. Deze meeloperij is ontzettend gevaarlijk wanneer de maatregelen van de sector niet deugen. Helaas zijn de rijkere landen allemaal overgeorganiseerd. De individuele vrijheid is daarmee zo goed als verdwenen. Alles wordt dan een pot nat en voor wijsheid en menselijkheid blijft minder plaats over.

jtprf
jtprf
Reactie op  Straalmans
11 maanden geleden

dat is een collectief, een bestuursorgaan een groot bedrijf. Richtlijnen, protocollen. Zo kun je het
ook noemen. Tenminste als ik je goed begrijp. Want wat ik hier zeg, vervalt dit individuele ook
in een collectief.
De werknemer en zijn bestaan, inkomen, schulden. Draait mee, moet mee anders exit.
Men verschuilt zich achter een collectief, een organistaie. Bv de belastingdienst, werken mensen
evengoed met een rijtjeshuis, niks bijzonders. Maar het “orgaan” het systeem is dan de macht.
Door bevoegdheden. Ik kan het niet beter uitleggen nu. Maar je snapt het wel denk ik.
Ik ben het eens , misschien zeg ik hetzelfde, echter anders.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Straalmans
3 maanden geleden

De overheid heeft al lang het knopje omgedraaid ipv ons te dienen, dienen we hen. Dat is de omgekeerde wereld, ergens op een x-moment in de tijd zijn de overheden de belangen van de elite gaan behartigen en laten heel sadistisch ons zogenaamd voor hen kiezen, als u nog gelooft in eerlijke verkiezingen dan bent u denk ik, zeker op dit forum, een van de weinigen.

Nu ze door het internet het nieuws niet meer volledig in de hand hebben en ons daardoor minder goed kunnen manipuleren, willen ze een great reset z.g. kan de aarde het niet aan>>> overbevolking toch, ze liegen ook daar dat ze barsten.
De wereldbevolking is al decennia in een dalende spiraal vandaar ook die stromen vluchtelingen.
Die worden gebruikt om de statistieken tijdelijk hier en daar een upgrade te geven zodat het minder opvalt dat de totale bevolkingsgroei (verschil sterftecijfers en geboortecijfer) al heel lang over de hele wereld genomen negatief is, vanaf 1950 tot 2 jaar geleden was dat verschil negatief.
Dat is een hele lange tijd en klinkt bijna ongeloofwaardig totdat je gaat kijken hoeveel pandemieën er geweest zijn en het meest vernietigende virus>>>> krankzinnige leiders, dan begrijp je het beeld beter.
Klaus WEF, echt de lelijkste Klaus aller tijden, zowel van binnen als van buiten, wil ons echter doen geloven dat er teveel mensen zijn en de koek op is.
En hij en zijn rijke elite die de wereld afgrijselijk vervuild hebben, terwijl het soms maar een kwartje meer kostte om een schonere wereld achter te laten en zij zeggen nu te gaan voor een nieuwe groene schonere wereld?? Wie gelooft dat nou ???

jan doornbos
jan doornbos
11 maanden geleden

Kijk, dit is een artikel waar we heel wat mee kunnen. Hier heeft ieder normaal weldenkend mens weinig aan toe te voegen. Zoveel mogelijk mensen moeten dit lezen! Lang voordat het script werd verzonnen waar we thans met zijn allen zoveel plezier aan beleven had ik zelf al een soortgelijke huisarts. Door een verhuizing inmiddels helaas niet meer, maar dat terzijde. Ook deze mensen denken na natuurlijk en hebben een mening op feiten gebaseerd. Maar ja, ook artsen krijgen te horen “Er wordt voor u gedacht”. Njaa, 75 jaar bevrijding. We zijn met zijn allen lekker opgeschoten. Radio en tv kun je met goed fatsoen eigenlijk ook beter niet meer aanzetten. Wat een idioten.

x

Check Also

acteur

53 bekende Duitse acteurs bekritiseren coronabeleid Merkel: ‘Er is wat bijzonders gaande!’

Met een flinke dosis ironie, humor en ...

ziekenhuis

Ziekenhuis doet afstand van uitingen longarts die ‘noodklok luidde om overvolle IC’

Woensdag verscheen er een bericht in het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x