Homepagina » Buitenland » Foto’s hotelkamer Las Vegas-schutter zijn in scène gezet. Luister naar de woorden van deze tv-presentatrice
Foto's hotelkamer Las Vegas-schutter zijn in scène gezet. Luister naar de woorden van deze tv-presentatrice

Foto’s hotelkamer Las Vegas-schutter zijn in scène gezet. Luister naar de woorden van deze tv-presentatrice

De foto’s van de hotelkamer van Stephen Paddock zijn selectief gelekt naar de pers en lijken op een scène uit Law & Order omdat alles perfect is neergelegd.

Dat zei Fox News-presentatrice Laura Ingraham tijdens een uitzending van The Laura Ingraham Show gisteren. Ze impliceerde dat de foto’s in scène gezet zijn en zijn gelekt om Democraten te ondersteunen, die strengere wapenwetten willen.

Ingraham suggereerde verder dat de schutter geen ervaring met wapens had en duidelijk in slechte gezondheid verkeerde.

Actie

“Je hoort de hele tijd dezelfde berichten over de bump stock, het aantal wapens, wanneer hij de wapens heeft gekocht en gedachten en gebeden,” zei ze.

“Bespaar me je gedachten en gebeden, er moet actie worden ondernomen,” vervolgde ze. “De Democraten hebben de afgelopen 72 uur steeds van hetzelfde script gelezen.”

Vervolgens kwamen de foto’s naar buiten. Die foto’s zijn selectief gelekt naar de pers en op de voorpagina van de New York Times is te zien dat ze perfect neergelegd zijn, aldus Ingraham.

Andere foto’s

“Het lijkt op een scène uit Law & Order of zo,” zei ze. “De media waren niet benieuwd waarom die foto’s selectief waren gelekt en waar de andere foto’s zijn.”

De presentatrice vroeg zich af waarom de media geen vragen stellen over het moment waarop Paddock is ingecheckt.

“Toen hij incheckte moet hij 10 grote tassen met wapens bij zich hebben gehad,” zei ze. “Waar zijn de beelden daarvan?”

Veel vragen

Er is een filmpje vrijgegeven met bodycam-beelden, maar alle politieagenten hadden bodycams, zei Ingraham verder. “Waarom maar één bodycam-video?”

Ze merkte op dat de media alleen maar bezig zijn met strengere wetten. “Hoe kan één man dit nou hebben gedaan, een man die geen wapentraining heeft gehad?” vroeg ze.

“Veel Amerikanen zeggen dat er iets niet klopt en ik begrijp waarom mensen dat denken,” besloot Ingraham. “Ik heb veel vragen.”

Haar nieuwe tv-programma, The Ingraham Angle, is vanaf 30 oktober te zien op Fox News.

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: Gage Skidmore Wikimedia Commons

[Media Matters for America]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Waarheid schreef:

  Alle republikeinen geloven in God. Ik heb echter nooit een foto van hem gezien. Wat verbergen republikeinen.

  5 likes
  • duitinzakje schreef:

   @Waarheid:

   Kennelijk weet je het verschil niet tussen geloof en wetenschap. Een gelovige hoeft niets te bewijzen aan anderen; alle gelovigen weten precies wat hun hart en ziel hen vertellen. Dat is het mooie aan geloven in God: je plugt in in het oneindige en tijdloze. Dat hoef je niet te bewijzen, dat ervaar je in je dagelijkse leven.

   Wetenschappers moeten met keiharde bewijzen komen dat God niet bestaat. Dat is de opdracht van de wetenschap, met onontkombare bewijzen aantonen dat iets is, of niet. Anders gaat het om theorieën, en theorieën dienen vaak een agenda. Nu wil het mooie dat er nogal wat wetenschappers zijn die via de omweg van de wetenschap toch bij God uitkomen.

   God heeft een geweldig gevoel voor humor!

   6 likes
   • Waarheid schreef:

    Van iets wat er niet is, kan ook niet bewezen worden dat het er is. Wetenschap hoeft dus niet keihard te bewijzen dat er geen God is. Gelovigen daarentegen menen absoluut zeker te weten dat God wel bestaat. God heeft inderdaad een geweldig gevoel voor humor. Wees er daarom maar niet zo zeker van dat je naar de hemel gaat. Hij leest namelijk ook je diepste gedachten, en weet of jij een eerlijk mens bent, een domme volgeling of een schijnheilige.

    4 likes
    • duitinzakje schreef:

     @Waarheid:

     Geloven in God alleen is nog geen garantie dat je in de hemel komt. Geloven is een moeilijk proces met heel veel vragen en twijfels.

     Jij meent te weten dat gelovigen ‘domme volgelingen’ zijn. Laat ik je dan vertellen dat zelfs de meest intelligente, wijze en verstandige mensen in God geloven, misschien juist vanwege hun scherpzinnigheid. Isaac Newton, Sir Francis Bacon, Galileo om er drie te noemen. Ook de grootse kunstenaars waren diep gelovig. Bach heeft gezegd dat al zijn muziek een eerbetoon aan God moet zijn. Dante heeft als diepgelovig man de Divina Comedia kunnen schrijven.

     Dat de wetenschap niet iets hoeft te beschrijven dat niet is, is ook een aardige truc. Als de wetenschap dan in ieder geval zo bescheiden wilde zijn God ook niet te ontkennen, dan waren we al een heel eind in de goede richting. Wat de wetenschap in haar arrogantie doet is op de troon van God gaan zitten en dat is een levensgevaarlijke houding. De wetenschap is verworden tot een stampvoetende peuter: ‘ikke doen’. Mijn theorie is dan ook dat die fameuze ‘oerknal’ van wetenschappers de finale knal is geweest waarmee eigengereide peuters eerder al een wereld opbliezen.

     0 likes
     • Waarheid schreef:

      Opvallend dat jij alleen ‘domme volgelingen’ ziet, en niet eerlijk mens. Blijkbaar gelijk alweer in de verdediging.
      En al die bekende wetenschappers die jij nu noemt. Het was het tijdperk van het geloof. Je had dus weinig andere mogelijkheden. Nu geloven vele wetenschappers en in God en in bijv de evolutietheorie. En nu moet de wetenschap het bestaan van God niet ontkennen? Lijkt er eerder op dat jouw wereldbeeld een beetje bekrompen is, en dat jij inderdaad een domme volgeling bent.

      P.s. ik ben geen gelovige.

      1 likes
     • Max Fisser schreef:

      Dat de aangehaalde geleerden en kunstenaars in god geloofden is natuurlijk heel verklaarbaar. Als ze het tegendeel zouden beweren eindigden ze op de brandstapel of op het schavot. Uit opportunisme zou ik in die tijd ook zeggen dat ik in god geloof. Maar stel deze vraag nu eens aan hedendaagse geleerden of kunstenaars. Krijg je heel andere antwoorden, wedden?

      1 likes
     • duitinzakje schreef:

      @Waarheid en Max Fisser:

      Ik had deze reactie al wel verwacht: ‘in die tijd geloofde iedereen en je moest wel meedoen’ of woorden van die strekking.

      Het bijzondere is dat nu juist steeds meer MODERNE wetenschappers tot de conclusie komen dat God bestaat, of in ieder geval een Hogere Macht.

      Francis Collins is de stamvader van het gen onderzoek, hij staat aan het hoofd van het Human Genome Project en hij vertelt hoe hij van atheïst – ‘iedereen was atheïst in de jaren zestig en zeventig’ – gelovige werd. Door zijn inzicht in de materie van het gen.

      http://edition.cnn.com/2007/US/04/03/collins.commentary/index.html

      In wetenschappelijke kring is steeds meer ruimte voor God hoor. Dat dat nog niet bij iedereen is aangekomen is een logisch gevolg van het groepsdenken van de mens. Het groepsdenken van vandaag de dag zegt: ‘neu, d’r is geen God.’ Het zijn altijd de grootste geesten die buiten de groep durven te denken.

      http://www.washingtonpost.com/wp-srv/newsweek/science_of_god/scienceofgod.htm

      0 likes
    • Antonio B schreef:

     Heb jij geen ziel? Kun je niet zien, het is er wel. Als je dat ontkent… tjah

     0 likes
   • vladi schreef:

    geweldig gesproken!!

    50 duimpjes van mij.

    fff

    3 likes
   • Martin schreef:

    The Flying Spaghetti Monster is de enige echte god.

    3 likes
   • Hawks schreef:

    Ik citeer: ‘Een gelovige hoeft niets te bewijzen aan anderen; alle gelovigen weten precies wat hun hart en ziel hen vertellen.’. Kan je me dan uitleggen waarom aan de basis van vreselijk veel conflicten religie staat, en waaro veel religieuze mensen niet kappen met elkaar vermoorden, als ze toch niets hoeven te bewijzen aan anderen? En waarom er om de haverklap mensen bij mij aan de deur staan om mij over te halen om mijn onvertuigingen te wijzigen, als ze toch niets te bewijzen hebben aan anderen?

    2 likes
   • Bert schreef:

    God is geen mannetje, dat hierboven aan de touwtjes trekt. God is een zelfde kreet als lichaam. Lichaam is een aanduiding van alles waaruit het bestaat. Voor God geldt hetzelfde. God is een aanduiding van al wat is en dat is zeker geen mannetje.
    Neale Walsh heeft het in zijn boeken “gesprekken met God”heel mooi omschreven:
    God is alles dat er is, alles dat er niet is en de ruimte daar tussen in.

    1 likes
    • Waarheid schreef:

     Inderdaad, god kan ook de mensheid zijn, en slechts de mensheid en niet alles. Niemand die weet hoe het precies in elkaar zit. Overigens is god volgens de bijbel ook maar een mens, en waren zijn engelen dat ook.

     0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De satanische elite zal problemen blijven houden met een gewapende meerderheid, de gewone mensen genaamd… Tegelijkertijd is deze moordpartij een door de satanische elite geregistreerd offer aan satan oftewel de Anunaki koning Marduk

  5 likes
 • Henk schreef:

  Meneer had wel degelijk ervaring met wapens. Dat staat wel vast. Dat er heel veel schoten zijn gelost is ook wel duidelijk… maar niet vanuit de getoonde hotelkamer. Duizenden schoten is duizenden hulzen… en die zie ik niet.
  Verder deel ik de mening van CLC.

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  PS…

  Marduk / Satan de god uit het oude testament van de Joden en de christenen…
  De jaloerse en infantiele god van haat en geweld !

  2 likes
 • Hawks schreef:

  Ze zegt: ‘It looks like a scene from Law & Order or something, don’t you think?’. Vraag ik me toch af waarom ze niet fulmineert over dat de pers meer vragen moet stellen over hoe het toch kan dat een programma als Law & Order in staat is om zulke realistische crime scenes neer te zetten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  democraten

  Dit gebeurt er als de Democraten hun zin niet krijgen en beseffen dat ze in november gaan verliezen

  De Amerikaanse president Donald Trump gaf in ...

  las vegas

  Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

  In de lucht boven Las Vegas is ...

  >