Mens en Dier

Huisarts schudt mensen wakker: ‘Dit zit er achter de crisis’

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Duitse stad Oldenburg wordt al wekenlang iedere zaterdag gedemonstreerd tegen de maatregelen. Afgelopen zaterdag deed ook huisarts Katrin Korb mee aan het protest. Ze is naar eigen zeggen woedend omdat men angst gebruikt om controle uit te oefenen.

“Daar teert het gezondheidssysteem op,” zei de arts tijdens haar speech. Ze voegde toe dat geld en macht hierbij een rol spelen. Korb uitte ook kritiek op de farmaceutische industrie en de artsenlobby.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Er zijn richtlijnen die ik als huisarts moet volgen, maar wie schrijft deze richtlijnen? Ik zal u een voorbeeld geven. Er is een Europese richtlijn voor hartkwalen. Er zijn 25 verschillende auteurs die deze richtlijnen opstellen, waarvan 19 betaald worden door de farmaceutische industrie. In de richtlijnen staat dat ik medicijnen moet voorschrijven die veel bijwerkingen hebben, maar die de mensen niet beter maken. Hier wordt heel veel geld aan verdiend.”

De mond snoeren

“Als ik de richtlijnen niet volg en er gebeurt iets met de patiënten, dan word ik daar verantwoordelijk voor gehouden. Er wordt dus angst gecreëerd. Zieke mensen wordt ook angst aangejaagd: als u deze pillen niet neemt, dan krijgt u een hartinfarct. Het gevolg is dat mensen deze medicatie uit angst jarenlang blijven slikken. Daar wordt heel veel geld aan verdiend.”

“Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is want wij beschikken over de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk voor uw bescherming.”

Overwinnen van de angst

Je hoort vaak dat het normale leven pas terugkeert met een vaccin. Korb wees erop dat het meestal vele jaren duurt om een vaccin te maken omdat er veiligheidsonderzoeken gedaan moeten worden. Ze heeft er dan ook geen goed gevoel over: “Ik laat mij niet prikken. Ik laat mijn kinderen niet prikken. En ik zal ook mijn patiënten aanraden zich niet te laten prikken.”

Wie draait op voor de kosten van de lockdowns en de vaccins? U, de belastingbetaler.

“Wordt ons gevraagd of wij dit wel willen? Nee. Wij zouden het geld graag investeren in onderwijs, nieuwe technologieën, een goed salaris voor medewerkers in vitale beroepen. Voor zaken die mensen gezond maken en houden. Maar daar kunnen ze geen geld aan verdienen.”

Er is volgens de arts maar één weg uit deze crisis: het overwinnen van de angst.

Bekijk de speech van huisarts Katrin Korb hieronder:

[Nordwest-Zeitung]

4.7 487 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Tja heel de ploeg van Frau Merkel zijn EU puppets dus uit die hoek ko t niets. Maar de enorme aantallen mensen die demonstreren in Duitsalnd en Frankrijk zijn hoopgevend.
Zo makkelijk als gedacht laat het volk zich niet naar de slachtbank brengen.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

” (…) In de richtlijnen staat dat ik medicijnen moet voorschrijven die veel bijwerkingen hebben, maar die de mensen niet beter maken. Hier wordt heel veel geld aan verdiend.” ”

Daar heeft men dan 10 tot 14 jaren voor gestudeerd.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Er is volgens de arts maar één weg uit deze crisis: het overwinnen van de angst.

En dat onderschrijf ik van ganser harte ! We moeten ook de angst voor onze eigen overheid eens aan de kant zetten en gewoon doen wat nodig is voor ons aller welzijn. We moeten nu opstaan voor onze rechten en massaal in protest komen tegen het wanbestuur waar wij mee bestierd worden. Heb schijt aan alle corona adviezen. Er is nog steeds niets wettelijk vastgelegd, het zijn slechts adviezen en adviezen zijn niet bindend. Maak altijd bezwaar als je een boete krijgt en maak het hen zo moeilijk mogelijk met hun vernietigende onzin. GENOEG IS GENOEG !!!!!

Louise
Louise
3 jaren geleden

Nein frau Korb, het gaat niet alleen om het angst zaaien. Het gaat er om dat artsen zich neer hebben gelegd bij al die idiote maatregelingen , natuurlijk wel gemopperd maar niet in opstand gekomen . Daarom konden de politieke en pharma dictators jaren lang hun gang gaan….. Ik weet het van mijn vorige huisarts, als je een protocol niet ondertekent krijg je je diploma niet….. Volkomen maffiose praktijken, de hele medische wereld moet op de schop….. Er is zo langzamerhand geen enkele vorm van vrijheid meer…..

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x