Het Complot

Het ongeziene imperium van de vrijmetselaars, de oliemagnaten en de mediatycoons

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf het moment dat Chevron in 1938 olie ontdekte in Saoedi-Arabië dient de koninklijke familie van het land, het Huis van Saoed, als betaalmeester voor geheime militaire operaties van de Rothschild-familie.

De Saoedi’s sluisden in totaal $3,8 miljard door naar de Afghaanse mujahideen. Hun afgezant voor de Amerikanen was Osama bin Laden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Nadat ze de Libische islamitische rebellen financierden om Gaddafi af te zetten spannen de Saoedi’s en despoten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten zich in om het Syrische regime van Assad omver te werpen met als eindbestemming Teheran.

Mysteriescholen

Zowel het Huis van Saoed als kabbalistisch Israël delen een historie met hun vrijmetselaarbroeders van de Britse inlichtingendiensten die teruggaat tot de Egyptische mysteriescholen.

Het bankensyndicaat van de Illuminati stuurt al deze drie geheime genootschappen aan en controleert de wereldeconomie middels een monopolie van centrale banken en een hegemonie op olie, wapens en drugshandel.

Deze door de Rothschilds aangestuurde kabal van biljonairs traint rebellen binnen het joodse, christelijke en islamitische geloof om mensen te verdelen en winsten te maximaliseren.

Tsjaad

In Afrika boden de Saoedi’s decennia geleden steun aan het Nationaal Reddingsfront (NFS) dat opereerde vanuit bases in Tsjaad in een poging de Libische president Moammar Gaddafi af te zetten.

Het olieproducerende Tsjaad is een belangrijke pion voor Exxon Mobil. In 1990 evacueerden de VS 350 NFS-leiders met hulp van Saoedische financiering. De VS steunden het dictatoriale Keniaanse regime van Daniel arap Moi met $5 miljoen zodat het land NFS-leiders zou huisvesten die geweigerd werden in andere Afrikaanse landen. Arap Moi hielp de CIA later met geheime operaties in Somalië die opnieuw werden gefinancierd door de Saoedi’s.

Angola

Het Huis van Saoed financierde de Unita-rebellen van Jonas Savimbi in Angola die probeerden het regime van José dos Santos van de Volksbeweging voor de Bevrijding van Angola (MPLA) omver te werpen. Op verzoek van de CIA maakten de Saoedi’s miljoenen over naar Marokko om de training van Unita-rebellen te financieren.

Angola heeft een enorme oliereserve. In 1985 was 75 procent van de olieproductie van het land in handen van Chevron Texaco. In 1990 kwam 29 procent van de olie van Exxon Mobil bestemd voor de Amerikaanse markt uit Angola. In een jaarverslag van De Beers, een groep bedrijven die de diamanthandel op aarde domineert, wordt opgeschept over het opkopen van Unita-diamanten. Savimbi werd door president Reagan verwelkomd op het Witte Huis.

De Saoedi’s financierden ook het Renamo, het Mozambikaanse Nationaal Verzet. In de tachtiger jaren stuurden Saoedi-Arabië en Oman wapens naar Renamo namens Israël en Zuid-Afrika ten tijde van de apartheid.

Zaïre

In Congo-Kinshasa, het vroegere Zaïre, regeerde Illuminati-marionet Mobutu Sese Seko bijna vier decennia met ijzeren vuist. Hij moest namens de City of London de kobalt-, uranium- en molybdeenreserves bewaken die van essentieel belang zijn voor het Amerikaanse kernwapenprogramma. Zaïre is ook rijk aan koper, chroom, zink, cadmium, tin, goud en platina. Terwijl Mobutu verspreid over Zwitserse, Belgische en Franse bankrekeningen zo’n $5 miljard vergaarde leefde het volk in armoede.

Mobutu werd in de zestiger jaren benoemd nadat CIA-agent Frank Carlucci, later nationaal Veiligheidsadviseur en minister van Defensie onder Reagan, samenzweerde om de minister-president van Congo-Kinshasa Patrice Lumumba uit de weg te ruimen. Onder Mobutu hadden de VS militaire bases in Kitona en Kamina.

Soedan

In 1993 beschuldigde de Soedanese president Omar al-Bashir de Saoedi’s van het leveren van wapens aan het Soedanese Volksbevrijdingsleger (SPLA). Het zuidelijke deel van Soedan, waar het bevrijdingsleger zich probeert af te scheiden, is namelijk rijk aan olie.

In 1996 bood president Clinton militaire hulp aan Ethiopië, Eritrea en Oeganda. De hulp vertaalde zich in een offensief op de Soedanese hoofdstad Khartoem door het SPLA. De crisis in Darfur is het directe resultaat van Saoedische, Israëlische en Amerikaanse inmenging namens Big Oil.

Algerije

De Algerijnse oud-president Chadli Bendjedid beschuldigde de Saoedi’s van het financieren van de Bewapende Islamitische Group (AIG) als reactie op het Algerijnse protest tegen de Golfoorlog. Bendjedid moest aftreden en de olievelden konden worden verdeeld. De CIA hielp de AIG vervolgens naar Bosnië waar ze een einde maakte aan het voortbestaan van Joegoslavië.

Algerije is geen grote vriend van Big Oil. De Algerijnse oud-president Houari Boumédienne riep bij de Verenigde Naties op tot een eerlijke economische orde. De onafhankelijke Italiaanse oliemagnaat Enrico Mattei begon onderhandelingen met Algerije en andere OPEC-landen die hun olie wilden verhandelen zonder daarbij te maken te hebben met Big Oil. In 1962 stierf Mattei na een mysterieus vliegtuigongeval. De Franse oud-spion Thyraud de Vosjoli zei dat zijn inlichtingendienst erbij betrokken was.

Jemen

In 1975 stuurden de VS via Saoedi-Arabië $138 miljoen aan militaire hulp naar Jemen in de hoop een marxistische revolutie te ontketenen. Dat mislukte en het land splitste twee decennia lang op in Noord- en Zuid-Jemen. De VS, Saoedi-Arabië, Jemen en Oman spannen zich tot op de dag van vandaag in om nationale bewegingen van de grond te krijgen in het land dat grenst aan het Koninkrijk Saoedi-Arabië.

Tijdens de pogingen om Bosnië los te weken van Joegoslavië riep de Saoedische koning Fahd op een einde te maken aan het VN-wapenembargo. Toen het embargo was opgeheven financierden de Saoedi’s Bosnische moslims. Later financierden ze het Albanese Kosovo Vrijheidsleger (KLA) en de Albanese separatisten die de nationalistische regering van Macedonië aanvielen. De Saoedi’s financierden zelfs geheime operaties van de CIA in Italië om in 1985 te helpen een einde te maken aan de Italiaanse Communistische Partij (PCI).

News Corporation

Onlangs doneerde de Saoedische Prins Bandar, ook wel Bandar Bush genoemd, $1 miljoen aan de George Bush Presidential Library. Op de avond van 11 september 2001 rookte de prins sigaren op het Witte Huis met president Bush terwijl leden van de Bin Laden-familie werden geëvacueerd en het luchtruim voor al het overige verkeer was afgesloten.

Speelden de Saoedi’s slechts hun rol als historische betaalmeester in de uitvoering van 9/11? De directeur-grootaandeelhouder van News Corporation, spreekbuis voor bankierskrant de Wall Street Journal en de psychologische operatie Fox News, is Rupert Murdoch. De op één na grootste aandeelhouder van de corporatie is de Saoedische Prins Al-Waleed bin Talal.

Is Fox News een geheime mind control-operatie tegen het Amerikaanse volk die wordt overzien door de Rothschilds?

Bron: Theintelhub.com

Lees ook: Syria slams Saudi Arabia for fueling unrest

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x