Mens en Dier

‘Huiveringwekkend interview’: Internist Peter McCullough legt uit hoe gevaarlijk de vaccins werkelijk zijn

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als de Amerikaanse internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough het voor het zeggen had gehad, waren de coronavaccins al in februari van de markt zijn gehaald vanwege oversterfte.

Hij zei in gesprek met Bret Weinstein van de DarkHorse Podcast dat 50 procent van de sterfgevallen optreedt binnen 48 uur na vaccinatie en 80 procent binnen een week. In Scandinavië is onderzoek gedaan in verzorgingstehuizen waaruit blijkt dat minstens 40 procent van de overlijdens rechtstreeks gelinkt kan worden aan de vaccins, aldus McCullough.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Vanaf 15:31:

Daar geloof ik niks van

We zien nu zelfs overlijdensberichten waarin staat dat mensen zijn gestorven aan de gevolgen van aandoeningen die zijn veroorzaakt door het vaccin, voegde hij toe.

Normaal gesproken wordt een vaccin na 50 sterfgevallen van de markt gehaald. Bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, zijn inmiddels zo’n 20.000 sterfgevallen na coronavaccinatie gemeld, maar volgens het Amerikaanse CDC hebben deze overlijdens niets te maken met de prik.

“Dat geloof ik niks van,” zei McCullough. “Er wordt nu eigenlijk van mensen gevraagd om hun leven op te geven. Het sterftecijfer is onacceptabel hoog.” Bij VAERS zijn 18.000 sterfgevallen geregistreerd. Het aantal wordt met een factor vijf ondergerapporteerd. Vijf keer 18.000 is 90.000. “En dat is een conservatieve schatting. Het daadwerkelijke aantal kan hoger liggen.”

Code van Neurenberg

McCullough wees erop dat het aantal prikafspraken in april begon te kelderen toen er informatie naar buiten kwam over dodelijke bijwerkingen.

De internist zei verder dat artsen, ziekenhuizen en beleidsmakers neutraal moeten zijn. “Als ik de vaccins had gepromoot, zou ik de Code van Neurenberg hebben geschonden.”

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt: “Als u vijf minuten over heeft, kijk dan dit huiveringwekkende interview van Bret Weinstein met een Amerikaanse internist, cardioloog en epidemioloog.”

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ik ik
ik ik
2 jaren geleden

nee, geen tijd voor!
de vaccinatie trein moet gewoon door!

Anemoon
Anemoon
2 jaren geleden

Ik merk nu ook steeds meer in mijn omgeving dat huizen te koop staan. Is iemand anders dit ook opgevallen?

wuppie2
wuppie2
2 jaren geleden

er word al gesproken over 500.000 doden in de USA alleen al, die zijn overleden ten gevolge van de prikken. Begrijp goed dat iemand die als gevaxxed wordt aangemerkt, dit pas na 2 weken als gevaxxde wordt geregistreerd. Maw, een ieder die dus overlijd voor die 2 weken, verschijnt NIET op VEARS. Alle personen die overlijden als gevaxxde, die zogenaamd covid krijgen, worden dus ook niet als vaccin slachtoffer geboekt.

Johan
Johan
2 jaren geleden

Er is immers al zo veel bekend dat ik me afvraag , waarom blijft deze informatie onder de radar.
Om me zorgen te maken over diegene die verlangen naar spuit 3,4 ,en 5 enz heb ik geen medelijden meer mee, maar dat ze kinderen zijn gaan vaccineren met dit gif en dat er al gepraat wordt over verplichting baart me zorgen.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x