Homepagina » Binnenland » ‘De QR-codes zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving’
qr-code
Foto: © Nicolas DUPREY/ CD 78 CC BY-ND 2.0

‘De QR-codes zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving’

De QR-codes zijn niet tijdelijk, maar zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving, zegt FVD-kopman Thierry Baudet in een videoboodschap.

“De overheid kan jouw vinkje aan- en uitzetten als je iets doet wat wel of niet bevalt. Je wordt kortom volledig afhankelijk van de almacht van de Staat,” aldus Baudet.

Van lockdown tot lockdown

“Dat willen wij niet. Wij willen vrijheid behouden, de privacy, de rechten waarvan we dachten dat ze vanzelfsprekend waren. Maar alleen Forum voor Democratie strijdt op dit moment voor die rechten. Alle andere politieke partijen gaan mee in het coronaverhaal, in de lockdowns en in die vreselijke QR-codes,” stelt hij.

Al bijna twee jaar leven we van lockdown tot lockdown en bepalen De Jonge en Rutte waar u wel of niet recht op heeft. Het is de opmaat naar een totalitaire controlestaat, schrijft zijn partij op social media.

QR-codes leiden tot tweedeling

“De mortaliteit, de sterfte van corona is vergelijkbaar met een zware griep, dat blijkt uit alle cijfers: 0,15 procent. De vaccins werken niet of nauwelijks, hebben heel veel nare bijwerkingen, veel meer bijwerkingen dan het risico om iets te krijgen van corona voor het grootste deel van de bevolking. Die QR-codes leiden tot een tweedeling in de samenleving, zetten mensen tegen elkaar op, het splijt werkelijk alles. De economie gaat eraan. De maatregelen werken ook helemaal niet om besmetting tegen te gaan. Kortom: van A tot Z is het hele verhaal gelogen. Het hele verhaal is onzin,” zei Baudet onlangs voor de camera van omroep ON!

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Roep ik al een half jaar of langer.

Ik vraag mij zelfs af of het wel bij Totale Controle blijft gelet op het verhaal zoals in het boekwerk van Hannah Arendt – totalitarisme is beschreven. Zij schreef dat het totalitarisme niet zonder concentratie- en vernietigingskampen kan. En dat heeft te maken dat het totalitarisme de geschiedenis of de natuur wil versnellen.

levitas
levitas
1 maand geleden

zoals men vroeger zei,dit is een waarheid als een koe.dit is werkelijk de derde wereld aanval op mensen door psychopaten.

Boink
Boink
1 maand geleden

Maar ze gaan het niet redden…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 maand geleden

LS…

Ausweisz ?! Ohne Ausweisz einsperren und in dem Vernichtungslager. Dasz sind die zukunftiche Instructionen für Polizei / Boa und Mitburger die Kopfgeld verdienen möchten…

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige slaat alarm: ‘De mortuaria overstromen en dit is slechts het begin’

Er worden zoveel lijken binnengebracht in mortuaria ...

controle

Pepijn van Houwelingen doet ontdekking over kwaliteitscontrole Pfizer-vaccins: ‘Goh, dat is interessant!’

Minister Kuipers van Volksgezondheid schrijft in antwoord ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

57
0
We lezen graag je reactie!x