Binnenland

‘De QR-codes zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De QR-codes zijn niet tijdelijk, maar zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving, zegt FVD-kopman Thierry Baudet in een videoboodschap.

“De overheid kan jouw vinkje aan- en uitzetten als je iets doet wat wel of niet bevalt. Je wordt kortom volledig afhankelijk van de almacht van de Staat,” aldus Baudet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Van lockdown tot lockdown

“Dat willen wij niet. Wij willen vrijheid behouden, de privacy, de rechten waarvan we dachten dat ze vanzelfsprekend waren. Maar alleen Forum voor Democratie strijdt op dit moment voor die rechten. Alle andere politieke partijen gaan mee in het coronaverhaal, in de lockdowns en in die vreselijke QR-codes,” stelt hij.

Al bijna twee jaar leven we van lockdown tot lockdown en bepalen De Jonge en Rutte waar u wel of niet recht op heeft. Het is de opmaat naar een totalitaire controlestaat, schrijft zijn partij op social media.

QR-codes leiden tot tweedeling

“De mortaliteit, de sterfte van corona is vergelijkbaar met een zware griep, dat blijkt uit alle cijfers: 0,15 procent. De vaccins werken niet of nauwelijks, hebben heel veel nare bijwerkingen, veel meer bijwerkingen dan het risico om iets te krijgen van corona voor het grootste deel van de bevolking. Die QR-codes leiden tot een tweedeling in de samenleving, zetten mensen tegen elkaar op, het splijt werkelijk alles. De economie gaat eraan. De maatregelen werken ook helemaal niet om besmetting tegen te gaan. Kortom: van A tot Z is het hele verhaal gelogen. Het hele verhaal is onzin,” zei Baudet onlangs voor de camera van omroep ON!

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Roep ik al een half jaar of langer.

Ik vraag mij zelfs af of het wel bij Totale Controle blijft gelet op het verhaal zoals in het boekwerk van Hannah Arendt – totalitarisme is beschreven. Zij schreef dat het totalitarisme niet zonder concentratie- en vernietigingskampen kan. En dat heeft te maken dat het totalitarisme de geschiedenis of de natuur wil versnellen.

levitas
levitas
2 jaren geleden

zoals men vroeger zei,dit is een waarheid als een koe.dit is werkelijk de derde wereld aanval op mensen door psychopaten.

Boink
Boink
2 jaren geleden

Maar ze gaan het niet redden…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Ausweisz ?! Ohne Ausweisz einsperren und in dem Vernichtungslager. Dasz sind die zukunftiche Instructionen für Polizei / Boa und Mitburger die Kopfgeld verdienen möchten…

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x