Mens en Dier

Meer dan 30.000 ondersteuningen voor aangifte tegen Hugo de Jonge: ‘Een mooi beginnetje’

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het online formulier om aangifte te doen tegen zorgminister Hugo de Jonge is in enkele dagen al meer dan 30.000 keer ingevuld. “Een mooi beginnetje,” twittert Statenlid Daniël Osseweijer. De initiatiefnemers verwachten dat de aangifte binnen twee weken klaar zal zijn.

Ze stellen dat De Jonge zich de laatste anderhalf jaar schuldig heeft gemaakt aan bedreiging, discriminatie en intimidatie richting mensen die zich niet willen laten vaccineren. “Ook heeft hij meerdere keren aantoonbaar gelogen in de Tweede Kamer.”

Begin januari

Eén van de initiatiefnemers, Mordechaï Krispijn, zegt tegenover Hart van Nederland dat hij in overleg is met juristen om te kijken hoe kansrijk de aangifte is en hoe die het beste kan worden ingediend. Dat gaat volgens hem op zijn vroegst begin januari gebeuren.

Krispijn zegt dat twee advocaten bereid zijn mee te werken en dat de aangifte momenteel verder wordt uitgewerkt.

Bedreigd

Vorige week zei de minister in de Eerste Kamer ‘vrij goed, vrij precies per postcode’ te weten waar de ongevaccineerden wonen. Veel mensen voelden zich bedreigd door die uitspraak. “Vooral in combinatie met zijn uitspraak dat hij van wijk tot wijk, van deur tot deur en van arm tot arm zal gaan.”

Ook sprak hij in de Eerste Kamer over ‘wappies’. Die benaming wordt door veel mensen als beledigend en discriminerend ervaren.

We weten waar ze wonen:

Wappie:

Je kunt het formulier hier invullen.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carl
Carl
6 maanden geleden

En als de jonge een galgje ziet doet hij aangifte, het is een coke snuivende huilebalk die permanently loopt te liegen.

Ongevaccineerde
Ongevaccineerde
6 maanden geleden

Begin serieus te twijfelen aan het gezonde verstand en de goede bedoelingen van deze man. Hoe komt hij met zichzelf in het reine om iedereen te dwingen om zich te vaccineren met een vloeistof waarvan niemand, maar dan ook niemand weet of het veilig is en wat het met je immuunsysteem en je gezondheid doet. Inmiddels zijn er duizenden vaccinatieslachtoffers te betreuren en deze man weigert dit te onderzoeken.

Knap hoe hij een virus met een mortaliteit die gelijk is aan de griep heeft kunnen wegzetten als levensgevaarlijk en daarmee een compleet volk anderhalf jaar lang in een angstpsychose houdt.
Knap hoe het het verkocht krijgt dat het niet mogelijk was om de IC-capaciteit te upgraden.
Dit alles met maar één doel: die digitale pas er doorheen jagen. Want die moet er komen. Maakt niet uit hoeveel slachtoffers er nog vallen. Maakt niet uit dat een natie compleet verdeeld en ongelukkig is. Maakt niet uit dat we allemaal alleen maar ongezonder worden.
Hugo, de volksvertegenwoordiger die zijn volk het ongeluk injaagt.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
6 maanden geleden

Ik wil niet negatief zijn, maar wat stelt 30.000 handtekeningen nu voor op hoeveel miljoen mensen? Zo’n aangifte verdwijnt geruisloos in de prullenmand bij justitie en je hoort daar dan nooit meer wat van. Hopen op justitie is nog iets van vroeger. Door hier te lezen heb je vaak van zulke “mensen blij maken met een dooie mus” gehoord……..
Je recht halen via een rechter is nu al bijna twee jaar zinloos gebleken, omdat justitie corrupt is tot op het bot. Dat vermeende virus verspreid zich vele malen sneller dan justitie werkt. Het heeft derhalve geen enkele zin om dit alles via de rechtspraak af te dwingen. Die tijd is er domweg niet meer.

Er moet accuut gehandeld worden want we hadden al veel eerder moeten “ingrijpen”, omdat elke dag dat we nog langer in deze waanzin leven is er één dag teveel en het steeds moeilijker wordt hieruit te komen.

Tica
Tica
6 maanden geleden

Waar blijven die andere 1770.000 ongevaccineerde???????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x