Mens en Dier

IC-verpleegkundige klapt uit de school: ‘Jullie worden voorgelogen’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jullie worden voorgelogen, zegt IC-verpleegkundige Nicole, die sinds april 2020 werkzaam is als coronaverpleegkundige. De eerste leugen is dat vaccins en mondkapjes de enige wapens zijn in de strijd tegen corona. Ivermectine werkt bijvoorbeeld prima tegen corona en is veiliger dan aspirine of paracetamol, zegt ze in een video die is gepubliceerd door Sebastian Gorka, een voormalig adviseur van president Trump.

Ze willen je doen geloven dat er sprake is van een ernstige crisis. Dat terwijl bijvoorbeeld in miljoenenstad New York 1,87 procent van de ziekenhuisbedden wordt bezet door coronapatiënten. En in de afgelopen week zijn daar 11 mensen gestorven met corona. “Er is geen sprake van een crisis. Ze wakkeren angst en paniek aan en mensen trappen erin,” zegt de verpleegster.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik ben in acht ziekenhuizen verspreid over vier staten geweest, en in New Jersey en New York was het druk, maar in de meeste ziekenhuizen ging het goed. Sterker nog: ze waren leeg,” benadrukt ze. “Mensen worden gehersenspoeld door de media en dat is verkeerd. Jullie worden emotioneel gemanipuleerd.”

Dit is zorgwekkend

Toen men een vaccin tegen Sars-CoV-1 probeerde te maken, stierven alle proefdieren. En nu is er in 11 maanden tijd een vaccin tegen Sars-CoV-2 ontwikkeld, terwijl de ontwikkeling van een vaccin normaal gesproken 10 tot 15 jaar duurt, merkt de verpleegkundige op.

Wat je nu ziet gebeuren, is dat in landen met een hoge vaccinatiegraad vooral volledig gevaccineerden in het ziekenhuis en op de IC belanden als gevolg van zogeheten ‘doorbraakinfecties’. “Dit is zorgwekkend.”

Crimineel

Het spike-eiwit is cytotoxisch en beschadigt cellen. Er zijn veel deskundigen die hebben opgeroepen tot het stilleggen van de vaccinatiecampagne. Zij zeggen dat er veilige behandelingen beschikbaar zijn en dat we mensen niet langer moeten injecteren met gif.

De verpleegkundige vindt het ‘crimineel’ dat ze deze experimentele gentherapie ook aan kinderen geven. “De vaccins zijn niet veilig en effectief. We hebben geen idee wat de langetermijneffecten zullen zijn. De vaccinatiecampagne moet stoppen.”

“De overheid is je vijand. De media zijn je vijand. Big Tech en Big Pharma zijn je vijand. Dit stopt pas als wij ervoor zorgen dat het stopt. Laat je horen. Dit moet stoppen. Als je in de gezondheidszorg werkt, spreek je dan uit. Succes.”

4.8 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Celia
Celia
2 jaren geleden

“Toen men een vaccin tegen Sars-CoV-1 probeerde te maken, stierven alle proefdieren”. Dit is naar mening al reden genoeg om onmiddellijk te stoppen met vaccineren.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Toch fijn dat Professioneel Verplegend Personeel er na ANDERHALF JAAR achter komt dat deze hele CORONA-POPPENKAST berust op LEUGENS…Dan krijgen al die COMPLOT-DENKERS toch nog hun Gelijk….

Reliable Liar
Reliable Liar
2 jaren geleden

Waarom hoor je zoiets niet in andere landen? En een je moet natuurlijk altijd kritisch blijven. Wie zegt dat deze dame een echte IC verpleegkundige is? Wat ik me afvraag: Zijn hier op deze site/dit forum mensen die zelf op de IC werken of mensen kennen die op een IC werken? Ik ben n.l. benieuwd naar verhalen uit Nederland (en dan natuurlijk de waarheid). Ik heb behoorlijk wat verzorgenden in mijn kennissenkring. Maar die werken in de ouderen- of gehandicapten/beperkte mensen zorg. Geen enkele op een IC. Dus mensen, ik hoor het graag!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

CORONA IS SLECHTS EEN ROOKGORDIJN

In Afghanistan heeft het VOLK zojuist de NAZIS DEFINITIEF VERDREVEN & hun EIGEN LAND weer Heroverd….Misschien zou het Westen daar een Voorbeeld aan kunnen nemen & ook hun EIGEN NAZIS & Landverraders opruimen….Hoe je ook denkt over de Taliban, het was een Ware Blitzkrieg & heeft de Zwakte van de Nazis Blootgelegd…

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x