Buitenland

IC-verpleegkundige luidt noodklok: ‘Meerderheid patiënten is ingeënt, dit is een nachtmerrie’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klokkenluider en IC-verpleegkundige Sarah (gefingeerde naam) werkt vanaf het begin van de coronapandemie in de frontlinie. Ze zei in de Stew Peters Show dat ziekenhuizen op geen enkel moment overspoeld raakten met coronapatiënten. Ze raakten pas overbelast na de uitrol van het coronavaccin, aldus Sarah.

Als ziekenhuispatiënten in de Verenigde Staten positief testen op corona gaan ze naar de IC, krijgen ze remdesivir toegediend en worden ze aan de beademing gelegd. De verpleegkundige zei dat de meesten van hen sterven en dat remdesivir nier- en hartproblemen veroorzaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We horen vaak dat de deltavariant heel gevaarlijk is. Sarah zei dat in haar ziekenhuis geen enkele patiënt is gediagnosticeerd met deze variant.

De ‘deltavariant’ is vaccinatieschade

De verpleegkundige zei dat de instroom van nieuwe patiënten toenam na de uitrol van het coronavaccin. “Zij werden opgenomen vanwege de bijwerkingen die worden veroorzaakt door de prik: bloedproppen, hartproblemen, neurologische aandoeningen, evenwichtsstoornissen, cognitieve problemen, agressief gedrag, encefalopathie.”

Het grootste deel van de patiënten waar Sarah voor zorgt, is gevaccineerd. Ze zei dat bijwerkingen niet worden gemeld bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS. De ‘deltavariant’ is vaccinatieschade, benadrukte ze. “Dat is wat het is.”

Dit is afschuwelijk

Ze zei ook dat ongeveer de helft van de medewerkers van het ziekenhuis waar zij werkt het vaccin niet gaat nemen. “Wij zien wat het bij patiënten doet.” Als het vaccin wordt verplicht, kunnen zij hun ontslag tegemoet zien.

De verpleegkundige adviseert mensen om niet naar het nieuws te kijken: “Het is absoluut niet waar. Het wakkert onterecht angst aan.” Ze zei dat corona weinig voorstelt in vergelijking met de vaccinatieschade. “Veel mensen die in het ziekenhuis belanden, komen er nooit meer uit.”

“Dit is afschuwelijk,” zei Sarah. “Deze vaccinuitrol is een nachtmerrie. En de media spreken niet de waarheid. Je mag er niet over praten. Ik vertrouw artsen niet meer.”

“Het is gestoord.”

Eén op de drie

Inmiddels is één op de drie coronapatiënten in Limburgse ziekenhuizen volledig gevaccineerd, schrijven Vlaamse media. “Dat weten we al maandenlang, maar het mocht niet gezegd worden,” stelt plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. “Het aandeel is trouwens stijgende.”

4.6 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Celeste
Celeste
2 jaren geleden

Waarom kunnen die big pharma eikels niet opgepakt worden??? Dit is genocide!!!!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE GROOTSTE LEUGENS VAN HET CORONADASHBOARD OP EEN RIJTJE:

1. COVID-19-vaccinaties
Tot nu toe zijn er ongeveer 23,1 miljoen prikken gezet.

Fact-Check:
Dit zijn alleen maar (over)schattingen, afgezegde Prikafspraken zijn gewoon meegeteld & soms word er met behulp van de Babylonische Magick Trick, vanuit het niets, meer dan een Miljoen Prikken bij opgeteld, Conclusie: Neem het aantal Gezette Prikken vooral met een gigantische berg zout…

2. Geplande prikken deze week
140.000
Aantal prikken dat Nederland verwacht te zetten van 6 tot en met 12 september. Het echte aantal kan anders zijn, bijvoorbeeld doordat mensen hun afspraak afzeggen of door problemen met de leveringen van vaccins.

Fact-Check:
Ze Plannen er elke week zo’n 200.000 en injecteren er maar 50.000, week na week, hun Planning is eigenlijk ALTIJD één groot FIASCO! Er zijn sinds 11 Juli volgens “Officiële” Cijfers nog “Slechts” 455.909 Prikken geïnjecteerd…dat is 7.598 Prikken per dag…dus sinds 11 Juli is dat gemiddeld 53.186 Prikken per week…Hun Prikteller was ooit vele malen sneller, maar die maakt nu nog steeds melding van 38 Prikken per minuut = 2280 Prikken per uur = 54.720 Prikken per dag…Het daadwerkelijke aantal is maar 7.598 Prikken per dag, dat is 47.122 FAKE-Prikken per dag, dat tikt dus lekker aan voor die gefingeerde Prikstatistieken…Wat betreft die Afzeggingen: Slimme mensen zeggen sowieso ALTIJD hun Prikafspraak af…Problemen met de Levering van VacciNazis is ook Klinklare onzin, gewoon NIEMAND wil VRIJWILLIG die Gifspuit meer, dus ze hebben altijd méér dan voldoende Prullenbak-Vaccins op Voorraad…

3. 85% van Nederland is Gevaccineerd:

Fact Check:
Volgens hun eigen “Officiële” Statistieken is pas 62.5% “Volledig” Gevaccineerd, nog ff en dan hebben we ook in Nederland alleen nog maar Ongevaccineerden, want in Israël ben je inmiddels ONGEVACCINEERD als je je DERDE PRIKKIE nog niet hebt gehad…Al die Prik-Cijfers zijn alleen maar (OVER)SCHATTINGEN…50% Gevaccineerden kan net zo goed het geval zijn…Die 85% ZÉKERS één Grote Leugen, enkel & alleen bedoelt om GROEPSDRUK te Creëeren…zodat TWIJFELAARS alsnog die Gifspuit van Herr Doktor Hugo Mengele laten injecteren…Overigens kunnen al die QR-VacciNazi-Paspoorten ook per direct de Prullenbak in…want Gevaccineerden zijn NET zo Besmettelijk als Ongevaccineerden…dus of IEDEREEN TESTEN of Helemaal NIEMAND!

4. 90% Ongevaccineerden in de Ziekenhuizen & op de IC’s:

Fact-Check:
Die 90% (NEGENTIG PROCENT) is volkomen uit de Lucht gegrepen en enkel bedoelt om ANGST te ZAAIEN…Ze Beschikken nog helemaal niet over die Gegevens, hoeveel Gevaccineerden & Hoeveel Ongevaccineerden er in de Ziekenhuizen liggen…Ik vraag er pas twee maanden naar en ze zijn NOG steeds met het “Onderzoek” bezig…mijn Vraag is:

Hoe kan Herr Doktor Hugo Mengele wél over die informatie beschikken, hoeveel Ongevaccineerden er in het Ziekenhuis liggen (90%?!)…als verder nog helemaal NIEMAND me dat kan Vertellen?! Hé Herr Doktor als je eindelijk klaar bent met je neus poederen..pass mij dan ff jouw Gegevens, Statistieken & Cijfers, dan hoef ik niet te wachten op die van het RIVM…In de Rest van de Wereld is overigens op wonderbaarlijke wijze precies het Omgekeerde van de situatie in Nederland aan de orde…Daar Overstromen de Ziekenhuizen & IC’s Letterlijk van de Gevaccineerden…Ik heb werkelijk waar nog NOOIT in mijn HÉLE LEVEN zoveel “Officiële” FAKE-NEWS-SHIT bij elkaar Gezien & Gehoord als in dit afgelopen Anderhalf jaar…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Toen ik voor het eerst hoorde over de Delta-variant, was het eerste wat ik zei: DAT gaat om vaccinschade, waar zij opzettelijk een zogenaamde variant de schuld aan geven.
En precies zo geschiede.
Alles verloopt precies volgens plan. Heel veel mensen die de autoriteiten geloofden of simpelweg hun zogenaamde vrijheid terug wilden, zijn er met open ogen ingetrapt.
Heel veel mensen zullen het nooit meer na kunnen vertellen.
Daarom is het goed dat deze “Sarah” (snap dat zij niet met naam en toenaam zich bekend wil maken) dit aan de grote klok hangt.
Wat mijn onderbuik mij al geruime tijd vertelt: je moet koste wat het kost vermijden om in een ziekenhuis te belanden. Dat KAN je je leven kosten. Ik had nooit gedacht dat nog eens te zullen denken.
Vanochtend las ik op Telegram (kan jammer genoeg door de veelheid aan berichten DIT specifieke bericht niet meer vinden) dat een arts, werkzaam bij 2 ziekenhuizen, met al zijn collega’s heeft afgesproken om allemaal de ziektewet in te gaan, als één van hen ontslagen zou worden. In die 2 ziekenhuizen is maar een kwart van hen gevaccineerd.
Hier zie je dus duidelijk hoe belangrijk het spreekwoord is EENDRACHT MAAKT MACHT.
Hopelijk wordt dit initiatief door velen gevolgd.

Max
Max
2 jaren geleden

Dit vermoeden had ik al in het begin van de vaccinaties.
Al even komen de bewijzen naar boven.
Alles behalve de prik en ook geen test.
Het is één grote waanzin.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x