Homepagina » Buitenland » World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!
wor
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het World Economic Forum (WEF), en de Davos-elites hebben in een nieuwe video hun plannen voor de toekomst gepresenteerd. Tot 2024 blijft alles zoals het is: lockdowns, vaccinaties en reisbeperkingen.

Het WEF werkt momenteel aan een project dat autoriteiten in staat stelt om alle bewegingen van elk individu nauwkeurig te volgen, zogenaamd zodat we weer veilig kunnen reizen. Men stuurt daarnaast steeds meer in de richting van verplichte tests, verplichte vaccinaties, toegangscontroles en afstand houden. Dit wordt ook wel ‘Corona Compliance’ genoemd.

Groene pas

Ondertussen werkt de Europese Unie aan een zogenoemde groene pas, een vaccinatiepaspoort, waarmee de vaccinatiestatus en testresultaten van elk individu kunnen worden afgelezen. Het is de bedoeling om reizen, maar ook bezoekjes aan restaurants, musea en winkels, te gaan koppelen aan deze groene pas. In Israël is de pas al uitgerold.

De minister van Buitenlandse Zaken van Singapore, Vivian Balakrishnan, heeft spijt. “Ik heb een fout gemaakt,” zei hij. “Ik heb in eerste instantie beloofd dat de gegevens alleen zouden worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Toen ik deze belofte deed, besefte ik niet dat de politie bij het onderzoeken van een misdaad om documenten kan vragen of kan verzoeken dat bepaalde informatie wordt vrijgegeven.”

Big Brother

Met andere woorden: ook de politie en autoriteiten hebben toegang tot deze gegevens. Balakrishnan zei dat de wet inmiddels is aangepast zodat de politie alleen in specifieke situaties toegang kan krijgen tot de gegevens.

Hij benadrukte dat net zoals na 9/11 de veiligheidsmaatregelen worden aangescherpt. En dat is het nieuwe normaal! Big Brother zal ons constant in de gaten houden. “We gaan blaastesten doen, we gaan de komende jaren van alles doen,” zei Balakrishnan. Hij waarschuwde: “De geschiedenis leert ons dat als overheden eenmaal die macht hebben, ze die niet zomaar opgeven.”

[Wochenblick]
4.8 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
5 maanden geleden

Animal Farm & 1984 in 1 scenario!

Annette
Annette
5 maanden geleden

Dit komt voor mij niet als een verrassing, maar is desalniettemin schokkend. De mensen die NU de macht hebben zijn geen mensen, maar monsters! Er is ook geen vergelijking te maken met welke tijd dan ook. Nu zijn mijn man en ik zeventigers, dus onze langste tijd zit er sowieso op. Maar wat vind ik dit vreselijk voor alle jongere mensen en niet te vergeten de kinderen. Heel eerlijk: ik kan er bijna niet meer van slapen. Alleen wanneer ik een slaappil neem (1 x in de drie nachten) kan ik het loslaten. Wij zullen ons verzetten zolang als wij kunnen, maar dat maakt ons leven ook een stuk ingewikkelder. De meeste mensen in onze woongemeenschap zijn inmiddels ingeënt en dat betekent dat wij ze op afstand houden. Zij vinden ons ook een stel gekken dat wij die prik niet halen. Zij denken echt nog dat zij hun leven weer terugkrijgen. Dit verhaal van deze dikke pad bewijst ons gelijk. Zij hebben door hun enorme rijkdom in feite de hele wereld gekocht en kunnen er mee doen wat zij willen. Zij hebben de meeste regeringsleiders ook in hun zak. Het bewijst voor de zoveelste keer: Geld maakt macht!

Bart
Bart
5 maanden geleden

Die klojo kan beter iets nuttigs gaan doen dan de ecenomie kapot maken en over de rug van Jan met de pet nog rijker te maken

Steffi
Steffi
5 maanden geleden

Dan creëren ze burgeroorlogen biet iedereen zal dit zo maar pikken

x

Check Also

voorstel

EU komt met Orwelliaans voorstel voor ‘Europese digitale identiteit’, dit staat er in

Kamerlid Pepijn van Houwelingen kreeg een Orwelliaans ...

baudet

Baudet tegen kabinet: ‘U rubber-stampt Nederland regelrecht een hel in, waarbij 1984 verbleekt’

U bent straks verantwoordelijk voor een medische ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

137
0
We lezen graag je reactie!x