Bewustzijn

Iedereen heeft een dubbelganger in een parallel universum

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Herinner je de dromen die je als kind had? Misschien wilde je de baas worden van een groot bedrijf, uitvinder of schrijver van boeken en misschien wil je dat nog steeds. Misschien dacht je eraan de wereld te gaan verbeteren of een eigen bedrijf te starten of zó succesvol te worden dat je alles kon krijgen wat je maar zou wensen. 

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Maar wat is er gebeurd met die dromen? Het antwoord op die vraag is eenvoudig: we gaan ons leven leiden volgens verwachtingspatronen van anderen! En dat leven staat onze dromen in de weg, waardoor ze uiteindelijk vervagen.

Als je opgroeit ga je je op een gegeven moment gedragen naar de regels en normen van de samenleving. Dit is immers wat we de ‘echte wereld’ noemen. Zo werd je geleerd om te stoppen met dagdromen, je moest ‘realistisch’ zijn. Dit wordt heel mooi verwoord in een liedje van de popgroep Supertramp, The logical song.

Je werd gevormd en je leerde wat je zou moeten doen, waardoor je alsmaar verder weg kwam te staan van wat je zou kunnen doen. Je werd zelfstandig, de rekeningen begonnen binnen te komen, je verantwoordelijkheden groeiden en voordat je het wist waren je kinderdromen als sneeuw voor de zon verdwenen en opgelost in het niets.

Maar stel je eens voor dat er ergens ver weg in het universum, op een andere plaats en mogelijk een andere tijd, een andere versie van jou is die die dromen wél doorzette en ze realiseerde. Zou je van die andere jij willen weten hoe hij of zij dat gedaan heeft?

Parallel universum

Er zijn verschillende theorieën dat ons universum niet het enige is. Zo zouden er verschillende, zelfs oneindige aantallen universa zijn die tezamen een multiversum of omniversum vormen. Je zou je dit kunnen voorstellen als een laag bubbeltjesplastic, waarbij elk universum een plastic luchtbelletje is. En zo zitten er oneindig veel universa tegen elkaar aan. En niet alleen in de lengte en breedte, maar ook in de dikte.

Als je veronderstelt dat er oneindig veel van dit soort parallelle universa zijn, dan kunnen er dus ook universa zijn waarin levensvormen voorkomen zoals de mens. Zelfs precies zoals jij, met mogelijk een eigenschap die jij in dit universum graag zou willen hebben. Van elke variant zijn er weer ontelbare subvarianten en met oneindig veel varianten zijn er per definitie dus ook universa waar je precies jouw dubbelganger vindt, die heeft, of kan, wat jij graag wilt, en misschien ook andersom.

Holografisch universum

Een andere theorie zegt dat wij als mens zelf het centrum van het universum zijn. Wij zouden feitelijk zelf onze wereld, ons universum en alles daaromheen creëren. Het boek van Michael Talbot, The holographic universe (Het holografisch universum), gaat zelfs nog verder en geeft een zeer passende wetenschappelijke uitleg hoe ieder mens feitelijk zijn eigen holografische 3D-wereld creëert. Zijn revolutionaire ideeën worden wereldwijd door diverse wetenschappers, waaronder kwantumfysici, ondersteund en onderbouwd. Er zijn zelfs harde bewijzen dat dit zo is.

Koppelstuk tussen parallelle universa

Het koppelstuk tussen de bewuste wereld, de wereld waarin we leven, werken, boodschappen doen, enzovoorts, en de wereld van het ogenschijnlijk ongrijpbare zoals een parallel universum, is het menselijk onderbewustzijn. Wie toegang heeft tot het onderbewustzijn, heeft toegang tot de eigen gecreëerde parallelle universa.

Trancewerk, de grootste ontwikkelaar op het gebied van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux, heeft een techniek ontwikkeld waarmee je snel en veilig toegang krijgt tot dit deel van het onderbewustzijn. Door gebruik te maken van de downloadbare MP3-sessie “Ontmoet je dubbelganger in een parallel universum”, kan iedereen zijn eigen dubbelganger ontmoeten en leren hoe hij of zij bereikt heeft wat jij nog graag wilt bereiken. Met deze techniek krijg je toegang tot onmetelijk diep verborgen bronnen, waarmee je alles in je leven kunt realiseren wat je maar wilt. Succes, talent, rijkdom, gezondheid, blijdschap, en meer…

Is contact leggen met een dubbelganger veilig?

De methode die gebruikt wordt met bovengenoemde sessie, is een geavanceerde visualisatietechniek, gecombineerd met een meditatieve ontspanning. Het enige wat ervoor nodig is, is een rustige plek waar je, zonder verstoringen van buitenaf, ontspannen kunt zitten of liggen. Op die manier wordt je in een meditatieve staat geleid en deze staat is net zo veilig als elke andere meditatie.

Is dit voor iedereen geschikt?

Meditatie is in principe voor iedereen geschikt. Het is 100% veilig en levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van het leven. Zelfs mensen die nog nooit eerder gemediteerd hebben, worden als het ware aan de hand meegenomen in deze geleide meditatie, en ervaren het diep ontspannende effect ervan en verkrijgen inzichten en specifieke kennis waarmee ze groot voordeel behalen in hun leven.

Wat kan ik verwachten van contact met mijn dubbelganger?

De resultaten zijn per persoon verschillend en worden bepaald door de reden waarvoor je je dubbelganger wilt ontmoeten. Zo kun je beter worden in het bouwen aan relaties, of meer succes krijgen op een bepaald gebied in je leven. De impact kan erg groot zijn en je kunt de sessie zo vaak herhalen als je maar wenst.

Klik hier om deze sessie te downloaden. Tot en met zondag 9 maart 2014 is de sessie verkrijgbaar voor slechts 10 euro, daarna voor €49,99.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
10 jaren geleden

Ben erg benieuwd wat mijn dubbelganger met zijn leven heeft gedaan.. Maar als het kwaad op deze planeet zo in het donker blijft opereren, dan hoop ik voor mijn dubbelganger dat hij blijft waar hij is tot de grote verdrukking weg is..

Tanja
Tanja
6 jaren geleden

Mijn dubbel gangen is house md jullie weten wel hugh laurie en ik heb er contact mee

Back to top button