Great ResetBuitenland

Nieuwe WEF-papers geven opvallend inkijkje in de werkwijze van het World Economic Forum

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

De nieuwe ‘WEF-papers’ geven een opvallend inkijkje in de werkwijze van het World Economic Forum. Als lid van de bestuursraad van de ‘Global Coalition for Value in Healthcare’ van het WEF werd minister Bruno Bruins geacht ‘in natura’ diensten te leveren. Private partijen betalen een ‘fee’, een vergoeding.

Op 7 januari 2020 werd een e-mail verstuurd waarin valt te lezen: “Volgens mij komt de positie van de minister als EB (Executive Board, red.) lid in een ander daglicht te staan wanneer hij ook een annual fee moet betalen. Of zie ik dat verkeerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Businessmodel

Het World Economic Forum gaf aan dat het budget moet worden opgebracht door deze zogenoemde value partners. Dit zijn de executive board-leden. Het WEF rekent met een jaarlijkse bijdrage en maakt daarbij onderscheid tussen type A (private) en type B (publieke) EB-leden. Publieke partners moeten anderszins hun waarde aangeven.

Op 12 januari 2020 werd er nog een e-mail verstuurd die gaat over het businessmodel. “Ik heb reeds aangegeven dat voor ons een bijdrage van [Bruins] als Value Partner niet echt haalbaar is. Hij vond een model bespreekbaar waar er een onderscheid gemaakt zou worden tussen een Value Partner A (Private Partners) en Value Partner B (Public Partners). Value Partner B zouden dan anderszins hun waarde moeten aangeven.”

In natura

Uit antwoorden op Kamervragen blijkt dat Bruins net als VWS ‘in natura’ heeft bijgedragen aan de pilot.

Bruins liet weten blij te zijn onderdeel te zijn van de Executive Board van het WEF-initiatief. Hij bood aan: zijn tijd en inzet en die van zijn medewerkers. Ook bood hij aan ‘projecten in Nederland te verleiden om zich aan te sluiten bij de coalitie’.

4.7 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
1 jaar geleden

Vuile rat!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die New World Order “WEF-papers” waren van 1980 tot 2022 ook al gewoon te lezen op de Georgia Guidestones, grote granieten zuilen die op een heuvel in Elbert County in de Amerikaanse staat Georgia stonden…Totale Controle over de kudde Goyim & een reductie van de kudde Goyim tot 500.000.000 want dat zijn er meer dan genoeg intens gelukkige Slaven om hun Luciferiaanse Planeetagehouders van alle gemakken & pleziertjes te voorzien…

PSA
PSA
1 jaar geleden

Zolang er zwarte strepen zijn worden we bedonderd.

nico
nico
1 jaar geleden

Ik hoop dat lientje die gasten kan weerstaan.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x