Homepagina » Natuur en Milieu » Groeiende groep gelooft dat lange mensen en nazi’s in paradijs in binnenste van de aarde leven. Is onze planeet hol?
Groeiende groep gelooft dat lange mensen en nazi's in paradijs in binnenste van de aarde leven. Is onze planeet hol?

Groeiende groep gelooft dat lange mensen en nazi’s in paradijs in binnenste van de aarde leven. Is onze planeet hol?

Een groep samenzweringstheoretici is van mening dat de aarde hol is en dat er onder meer uitzonderlijke lange mensen en nazi’s in leven.

Ze zijn ervan overtuigd dat zich in het binnenste van de aarde een paradijs bevindt dat op het Hof van Eden lijkt, schrijft de Daily Mail.

Ze denken ook dat UFO’s uit de aarde komen en ons behoeden voor een eventuele nucleaire oorlog.

Reis

Deze beweging wordt geleid door schrijver Rodney Cluff, die naar eigen zeggen vele duizenden volgers heeft.

Hij is zo overtuigd van zijn theorie dat hij in 2007 een reis naar de holle aarde organiseerde via een ‘opening’ in de Noordpool.

Hoewel de expeditie werd geannuleerd, weet Cluff zeker dat de aarde, de maan en andere planeten van binnen hol zijn.

Bespioneren

De samenzweringstheoretici geloven dat er een ingang bij de polen en in de Himalaya is en dat deze openingen leiden naar een land waar de nazi’s en verloren Vikingen naartoe ontsnapten.

“De aarde is niet plat, maar hol,” zei Cluff tegen de Sun Online. “Ze bespioneren ons geregeld vanuit ruimteschepen en vliegende schotels.”

“Ze willen ons in de gaten houden en een kernoorlog voorkomen,” voegde hij toe. “De meeste UFO’s komen vanuit het binnenste van onze planeet.”

Noorse zeevaarder

In 1811 beweerde een Noorse zeevaarder genaamd Olaf Jansen via een ingang bij de Noordpool naar de holle aarde te zijn gereisd.

Hij zei dat hij samen met zijn vader jarenlang in het prachtige paradijs had geleefd en dat er mensen waren die 3,5 meter lang waren en niet ziek konden worden.

Jansen vertelde aan schrijver Willis George Emerson: “De stad van ‘Eden’ bevindt zich in een prachtige vallei, die in werkelijkheid een bergplateau is.”

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mike schreef:

  Ze hoeven ‘de waarheid’ helemaal niet verborgen te houden voor ons.

  We zijn inmiddels zo ver afgedwaald dat we elke mythe op voorhand belachelijk maken en helemaal niks meer onderzoeken.

  Vergeet nooit dat mythen over de tijd heen zijn gedragen omdat onze voorouders het belangrijk vonden, en niet omdat ze zo graag in sprookjes geloofden. Het grootste probleem is dat we de context en oorsprong vergeten zijn.

  27 likes
  • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

   Mike, bedankt voor je wijsheid.

   Nu schijnt het, dat we in deze tijd, (langzaam) terug gaan naar wat we oorspronkelijk waren.
   Door de verhoogde energieën momenteel. (Onderdeel van het Aquariustijdperk)

   13 likes
   • Mike schreef:

    Hier een aardig voorbeeld van “mythische verhalen” die ook heden ten dage nog steeds gevoed worden door eerste lijns getuigen:

    http://galacticconnection.com/odd-encounters-with-the-mysterious-little-people-of-alaska/

    1 likes
    • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

     Leuk!

     Ook bedankt voor dit pareltje.

     Zelf geloof ik, hoe gezonder iemand eet en leeft, zichzelf ontgift van
     wat er nu nog in je lichaam zit wat er niet in thuishoort (bijvoorbeeld
     metalen zoals aluminium) vooral water drinkt (minimaal 2 liter per dag)
     de ontwikkeling versnelt, naar wat we waren ooit.

     7 likes
     • Mike schreef:

      Geloof ik ook ja.

      Biologische spirulina, chlorella, kurkumma, vitamine C, kaneel en honing kunnen ook helpen bij het ontgiften van je lichaam.

      En nafilteren van je water kan ook geen kwaad. Alleen niet vergeten om je filter ook elke maand reinigen.

      Eten van vlees verminderen en vervangen door kleine vis kan ook geen kwaad. Grote roofvissen vangen veel kleine vissen en zijn daardoor wat eerder verontreinigd, net als bodemvis. Zware metalen zinken naar de bodem, waardoor deze wellicht ook iets meer verontreinigd zijn.

      4 likes
     • Peter schreef:

      Mike, als grote vissen worden verontreinigd door kleine vissen, is het dan wel slim om kleine vissen te eten?

      1 likes
   • Faya schreef:

    Hoop maakt z’n eigen magie: er zouden helemaal geen gif/metalen in ons lichaam moeten zitten. De waanzin…
    De ontwikkelingen gaan nu heel snel en hoop/ verwacht 1 januari Nesara, in elk geval niet lang daarna.

    2 likes
    • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

     Faya, inderdaad het hoort er absoluut niet in.
     En hoe eerder ons lichaam volkomen gereinigd is, van alles wat er niet in hoort, hoe beter.

     Het schijnt zelf zo, dat (mentale en lichamelijke) ziektes, kunnen verdwijnen door je lichaam langdurig te te ontgiften.

     2 likes
    • Jelle Reitsma schreef:

     En ik verwacht Nesara helemaal niet. Is namelijk nergens op gebaseerd. Deze Nesara is een hoax, een verzinsel van mensen die niet nadenken over zaken die het heden aangaan omdat ze dat te moeilijk vinden of er niets aan wensen te doen. En als iets te moeilijk is of je wilt op de ‘oude voet’ doorgaan met de echte planeet waarop we nu en in de toekomst moeten leven, te vervuilen, dan kom je terecht in de afdeling ‘verhalen en sprookjes’!

     0 likes
 • Maarten V schreef:

  Van de platte aarde naar de holle aarde is een kleine stap. De bolle aarde is voor sommigen een te grote stap voorwaarts omdat de bewijzen die er zijn in hun ogen sowieso leugens en bedrog zijn van de grote giganten als NASA en ESA.

  Het is en blijft een verzonnen theorie over die Nazi’s in de holle Aarde het lijkt wel de gouden tegenhanger van het idee dat de Joden via een geheime organisatie over de wereld heersen (en die zou dan bolvormig zijn). Beide ontsproten uit mensen met veel fantasie of uit mensen die last hebben van waanbeelden. Doch is de “bolvormigheid” van de wereld onomstotelijk bewezen via foto’s van satelieten etc… (oh ja… NASA is vals, jawadde!)

  Leve de sociale media waar de verhalen een eigen leven gaan leiden en de aanhang daarrond volgens hun eigen zeggen groeit.

  Nazi’s in de stad Eden? Na al die ellende die ze hebben veroorzaakt in WOII?

  Het lijkt mij een betere te geloven dat Hitler in de “onderwereld” (de holle aarde?) terecht is gekomen waar hij voor eeuwig en altijd tot zijn middel in de verschroeiende lava zit te piekeren over hoe gestoord hij toen was in de tijd dat hij de “bovenwereld” de oorlog aanging en miljoenen doden op zijn geweten heeft.

  Uiteraard is de “onderwereld” ook een fabel net als de hel. Het paradijs, de hemel en de hel is hier en nu op aarde zelf. Of je hebt het geluk, of niet, geboren te zijn op de juiste plek en in de juiste omstandigheden. Veel mensen hebben dat geluk jammer genoeg niet gekend.

  15 likes
  • Gladiator schreef:

   @Maarten V,

   Bij voorbaat zeg ik u reeds dat ik géén nazivriend ben of wat dies meer zei echter als ik u zou zijn zou ik eens niet zo hoog van de toren blazen vwb nazi’s. WOII, Hitler, joden enz enz!
   NIETS is wat het lijkt namelijk.
   Kijk aub eens naar de docu “Höllensturm”. Indien daarna nog vragen over het een of ander ben ik gaarne bereid u hier verdere info over te geven.

   Tot dan gegroet,

   Gladiator

   9 likes
   • Mike schreef:

    Lijkt ook nu weer iets van dien aard op de agenda te staan als we deze website mogen geloven: http://www.deagel.com/country/Germany_c0078.aspx

    Kijk goed naar de bevolkingsaantallen: van 81 mio in 2016 naar 31 mio in 2025.

    0 likes
    • Enkidoe schreef:

     En Nederland blijft gelijk qua aantal. Ik zie het probleem niet aangezien er al genoeg mensen zijn(te druk bevolkt, slecht voor het milieu)

     0 likes
     • Mike schreef:

      Denk dat je bovenstaande docu van Gladiator misschien nog niet gezien hebt. Zou best kunnen dat deze dichter in de buurt komt de waarheid over WOII dan vele andere docu’s die we erover gezien hebben. WOII is gebruikt om Duitsland onder controle te krijgen net zoals we dat in de afgelopen jaren gezien hebben in het Midden Oosten. Onder aanvoering van de Deep State.

      Deze video met Robert David Steele is in dat verband ook interessant.

      Trump, Putin and Xi have to destroy the deep state
      https://www.youtube.com/watch?v=Pi3dchcPbKU

      4 likes
  • Bsch schreef:

   Klopt. Alleen pas op: een tekort aan fantasie is ook ongezond en kan leiden tot nihilisme, en dat is mensonterend saai..

   4 likes
  • Jelle Reitsma schreef:

   Of er een hemel is of reïncarnatie of wat dan maar ook, een hel is er niet want in de Bijbel staat toch dat God liefde is. Iemand die liefde is en na het leven jouw richting bepaald, zal jou toch nooit eeuwig straffen voor iets wat jij in misschien enkele seconden, minuten, uren, dagen of jaren fout hebt gedaan?
   En dan over het leven in de Aarde, hoe komt met aan energie/water en al dat soort zaken zonder dat iemand dit opvalt? Zou iemand die dit leest buiten daglicht willen leven, zijn of haar hele leven? Alleen voor een fascistisch idee van een dwaas die zelfs als een boekschrijver saai is?
   En zijn geschreeuw zou je toch aan de buitenzijde van de aarde ook moeten kunnen horen?
   Trouwens, zijn bekende kopstukken zijn of vermoord, ter dood veroordeeld of naar Amerika gebracht als wetenschapper. En sommige van zijn “helden” werden later in b.v. Argentinië opgepakt door de Mossad!
   En die kring om Hitler heen zouden ook van niets geweten hebben? Hij en Eva werden trouwens dood aangetroffen in de bunker.
   En hoe laat je duizenden mensen spoorloos verdwijnen? Ik bedoel, ze zijn toch niet met z’n tienen de bodem in gegaan? En dat met de technologie van toen?

   0 likes
 • Gladiator schreef:

  Of de aarde nu hol is of plat, ik ken niemand die het WEET!!! En samenzwerings- of complottheorie…..tja, komt uit het buideltje van de CIA en dat is algemeen bekend neem ik aan.
  Wat echter een keihard (mooie woordspeling!!) feit is is het gegeven dat in de gehele geschiedenis van de “slimme mensheid” het diepste boorgat tot op heden is gemaakt op Kola, een schiereiland van de Sovjet Unie en wel over een periode van 40 jaar is men gekomen tot de “gigantische diepte” van zegge en schrijven 12.262 meter met een diameter van 214 millimeter. Toen werd zogenaamd de boorkop te heet en wel bij 300 graden Celsius!!!!!!!!!!!!!!! Oh ja, nou zeg, te heet bij 300 graden Celsius, laat me niet lachen, wat heet, proesten!!!
  Dus de ongelooflijk slimme en alleswetende complotmens met zijn megacomputers inclusief apparatuur is toch wel erg geweldig of…..toch niet zo!!! En maar in “wetenschappelijke magazines” schrijven over wat er zich allemaal bevind in de “kern” van de Aarde en hoe “dik” de verschillende “lagen” zijn op weg naar de zgnd “kern” van zogenaamd “gesmolten ijzer” wat dus totale Bullshit is, toch….Bullshit, verspreid door zogenaamde zelfbenoemde “wetenschappers” wat ze dus met zekerheid NIET ZIJN, dat moge toch wel zeer duidelijk zijn of niet soms. Alles is namelijk pure speculatie en dat is géén wetenschap!!! En wat is nu erger, of een complottheoreticus iets zegt of een WETENSCHAPPER die er geen is!!
  En dan ook nog naar de maan willen, naar de diepzee willen, het over “miljarden lichtjaren” hebben en indruk proberen te maken op…..I don”t know….but not me!!!

  Gegroet,
  Gladiator

  5 likes
  • John schreef:

   Je houd te weinig rekening met je bloeddruk 🙂

   9 likes
  • Sceptic schreef:

   He Gladiator, leuke opmerking ik weet niemand die het weet of de aarde nu hol is of plat.

   Het is een plat vlak waar de vliegtuigen over heen vliegen dat is een feit als je de gyroscoop bestudeert.
   Dus je kunt het antwoord gemakkelijk zelf achterhalen.

   Of er in het midden van de Noordpool een gat is waar je in kunt zou best kunnen, jammer dat we dat niet voor onszelf kunnen uitzoeken.

   Airplanes PROVE Flat Earth!! Gyroscopes Remain LEVEL Entire Flight!! | FLAT EARTH PROOF 8 pt3
   https://www.youtube.com/watch?v=MLrxBDBD9oI

   Niet te ontkrachten ofwel de wijze waarop een gyroscoop werkt verteld u de waarheid.
   Nog een methode is, download de app met de waterpas en gebruik die als je de volgende keer in een vliegtuig zit.

   The Flat Earth spirit level flight experiment by D Marble
   https://www.youtube.com/watch?v=UeJetQLLp4c

   Erg gemakkelijk te bewijzen en hier heb je 100 % bewijs dat een vliegtuig over een plat vlak heen vliegt zoals je ziet en doe deze test gewoon voor jezelf.

   Plane en simpel.

   1 likes
 • An Archist schreef:

  @Bart
  Nou ja, dat holle aarde verhaal zie ik ook niet meer als een “complot” theorie.
  Maar interessant is wel de gedachte of de Nazi’s er nog zijn…

  Nazi’s -> 1 rijk (Das Dritte Reich) met werelddominantie
  Axis of evil -> Japan en Duitsland
  van 1913 tot 1945 -> WOI en WO!! en De Chinees-Japanse oorlog
  Holocaust en Unit 731 -> Verschrikkelijk (hoeft geen verdere uitleg)
  Bondgenoten -> Overwinning en wereldvrede zou er komen
  Alle (veel in elk geval) geleerden opgepakt en resultaten meegenomen -> Voornamelijk naar VS
  VS start een soort van wereld-dominantie -> Naar de maan, veel militaire basis over de hele wereld, economisch (olie en dollar)
  Ontstaan EEG Navo Nato etc.

  Dan langzaam meerdere uitingen (denk aan Bush senior) over NWO -> Wereldregering (komt toch wel op hetzelfde neer alleen in een mooiere vorm zeggen ze dan)

  Zijn de Nazi’s wel weg of hebben ze als een sluimerende kanker heel langzaam, de gedachte uitgewist dat ze er waren en heel langzaam toch hun ideeen en gedachtegoed (al zij het op een andere manier) de wereld in gekregen?
  Dat er de laatste tijd veel over de Nazi’s te doen is (Series als leeft Hitler nog, theorieen zoals over Antartica), geven mij het gevoel dat er heel langzaam zaken naar boven komen, die wellicht een andere waarheid aan het licht gaan brengen, als die wij alleen voor waar aan nemen.

  10 likes
 • Sergio schreef:

  “Groeiende groep”: waren eerst 2, nu 3?

  9 likes
 • marcelleke schreef:

  En toen kwam er een varkentje met een lange snuit …

  9 likes
 • Rene schreef:

  Expeditie geannuleerd als ik er zo van overtuigd was dan hield mij niks tegen deze persoon roept maar wat? waarschijnlijk om aandacht

  8 likes
 • Rikk schreef:

  Goh wat jammer dat het lange mensen, nazi´s en vikingen zijn. Dan vond ik de sages hierover uit het verleden toch veel meer tot de fantasie spreken.

  8 likes
 • Bas2 schreef:

  Een van de bewijzen tegen de theorie van de holle aarde is de zwaartekracht. Als de aarde inderdaad grotendeels hol was, dan zou de planeet veel minder massa hebben en zou de zwaartekracht aan de oppervlakte veel lager zijn dan hij momenteel is. Ook zou volgens de wetten van de zwaartekracht normale materie zo’n grote holle ruimte niet kunnen ondersteunen.

  Ander bewijs wordt geleverd via seismologisch onderzoek. De kern van de aarde kan worden gemeten via trillingen, meestal afkomstig van aardbevingen. Via dit onderzoek hebben geologen in de loop der jaren een goed beeld gekregen van de structuur van de mantel en kern van de aarde. Een holle aarde zou zich seismologisch gezien heel anders gedragen dan wat tot dusver is waargenomen.

  Visuele waarnemingen van de kern van de aarde gaan momenteel niet verder dan 12,3 kilometer diepte. Dat is de diepte van het SG-3 boorgat, het diepste boorgat ooit gemaakt.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Theorie_van_de_holle_Aarde

  7 likes
 • Marcel schreef:

  Mooie verhalen het lijkt Jules Verne , sprookjes uit een rijke fantasie ontsproten . De aarde is niet plat en al zeker niet hol .

  6 likes
 • sara schreef:

  Dat ding waar wij op staan is niet plat en hij is niet hol, dat klinkt net zo absurd als; hij is rond en massief.
  Ik zeg toch ook niet dat hij en beetje ei vormig, aan de natte kant, met droge plekken en dat hij licht poreus is?

  Zo maar iets denken en zeggen, en dat met hand en tand verdedigen, is redelijk verstrikt zijn in onwetendheid.

  Ga op wereld reis.
  Ik weet zeker dat je dan iets anders te vertellen hebt dan, hij is rond of plat of hol.

  Ik wens iedereen en fantastisch 2018.

  4 likes
 • Bart schreef:

  Een paradijs met Nazi’s… Tja, waar kennen we dat verhaal toch van? Er was eens een man met een gek snorretje, hij droomde van een wereld waarin alleen… etc, etc…

  3 likes
 • Willie Wortel schreef:

  De aarde lijkt rond maar is in werkelijkheid vierkant, de rest is gezichtsbedrog.

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Alleen Maitreya en de Meesters weten het.

  2 likes
 • rob schreef:

  Samenzweringstheoretici dat woordje zegt al genoeg een samenzwering van een theorie de praktijk er van is een eigen verzonden verhaal waarin de nazi,s leven als dank voor hun praktijken krijgen ze nu het paradijselijke leven het lijkt veel op mensen die zeggen Allah of god en is groot en plegen moorden en als dank het paradijselijke leven geschonken krijgen
  ja als men dat zo gelooft is het natuurlijk voeding voor meer mensen die zijn medemens gaat bewerken om volgelingen te krijgen waar zijn deze mensen die geloven in een paradijs nu zo angstig voor dat men ze hun denkwijze af zullen pakken met een ander denkwijze van een ander geloof,
  wat is nu mooier om het paradijs te verdienen met een geloof
  die met een geloof van iets in de praktijk te verdienen is ,word het geloof niet zo het monsterlijke gedrag van het geloof zelf ,uit het hof van Eden komen vliegende schotels behoeden de mens voor rampen zo krijgt deze beweging duizenden gelovige om het nog verder aan te dikken haalt men een noordse zeeman aan die naar het binnenste van de aarde is gereisd [waarschijnlijk met zijn schip op de noordpool daalde af en glijd zo naar het binnenste van de aarde] heeft in een prachtige paradijs geleefd en dan gaat het weer terug naar de oppervlakte om verder zijn leven met alle ongemakken van dien ,,samenzwering komt in alle maten van geloof voor dat is wat geloof nu met mensen doet
  Zalig de mens die niet meer gelooft ,want deze kannen ze Niets meer wijs maken …

  1 likes
 • P. Puk schreef:

  Iets voor de volgende aflevering van Expeditie Robinson? Happy New Year.

  1 likes
 • Ikke schreef:

  Er is nog geen bewijs. Alleen een paar verhalen.

  1 likes
 • luna schreef:

  volgens mij zitten de nazi’s al eeuwen op de maan.. er is daar volop bedrijvigheid.. maar ja.. niemand weet het echt zeker.. dus ik ook niet. wat neem je aan als waarheid??
  ik geloof wel in een binnenaarde, een soort baarmoeder
  of de aarde nu plat of hol is, maakt me niet uit, ik vond het geboortekanaal al lastig genoeg!
  waar ligt de grens van MOETEN WETEN ???
  wie bouwde de maan ?? niets meer verklaren willen geeft RUST en zelf nadenken met je eigen geest is meer waard als al de speculaties van allerlei onzinnige verhalen
  toen ik de film Avatar had gezien voor de 3e X, was het me duidelijker als ooit

  goed 2018 allen hier

  1 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  Eindelijk de waarheid op deze site!

  Voor degene die geïnteresseerd zijn, Rodney M. Cluff heeft een zeer interessante website: http://www.ourhollowearth.com/ourhollo/index.html

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >