Mens en Dier

Bizarre onthullingen rond Obama: ‘Dit is de grootste misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Tucker Carlson publiceert woensdag een interview met Larry Sinclair, die claimt dat hij in 1999 drugs heeft gebruikt en seks heeft gehad met Barack Obama.

In het interview beweert Sinclair dat hij 250 dollar aan Obama gaf om cocaïne te kopen. Hij zegt ook dat hij kon merken dat het niet de eerste keer was dat de toenmalige staatssenator seks had met een man.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tijdens de presidentsverkiezingen van 2008, die Obama won, begon Sinclair zich voor het eerst uit te spreken. Dat deed hij onder meer tijdens een persconferentie, waarna hij werd aangehouden wegens een uitstaand arrestatiebevel.

Zijn vrouw is een kerel

Dat gebeurde nadat enkele liberale bloggers die Obama steunden de politie hadden getipt. Meer dan een decennium werd Sinclair alleen serieus genomen door de zogenaamde ‘complotdenkers’.

De aankondiging van het interview maakt veel los. “Barack Obama is homoseksueel en zijn vrouw is een kerel,” reageert schrijver Brenden Dilley.

‘Topje’ van de ijsberg

Oud-generaal Mike Flynn noemt de leugens en misleiding tijdens het presidentschap van Barack Obama de grootste misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis.

Het interview met Sinclair is slechts het ‘topje’ van de ijsberg, benadrukt Flynn. “Als je begrijpt wat ik bedoel.”

4.7 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M M
M M
8 maanden geleden

Het gaat nu snel, afwachten wat de rest van de onthullingen zullen zijn tijdens het proces. Obama, het volgende doel staat nu in de belangstelling. Michelle Obama oftewel Michael Lavaughn Robinson is een tranny. Dit gaat al een tijdje online. Joan Rivers(actrice) die het o.a. heeft exposed is een paar maanden later onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Nu kan niets de onthullingen stoppen. Haal de popcorn 😉

Rose
Rose
8 maanden geleden

Tja drugs, wapens, gender, pedofielen, klimaat beïnvloeding, verkeerde propaganda, covid en vaccinvergif, inpakken voor een prikje van huizen of gratis stelen van verbrande gronden met militaire bescherming , drugsvelden bvb in Afghanistan met US militairen ……moet er nog zand zijn???

ludo
ludo
8 maanden geleden

allemaal water onder de brug!
kan en zal nooit bewezen worden en één iemand zal nooit de boot doen kantelen!

Gerard
Gerard
8 maanden geleden

Obama is een homo, zijn ‘vrouw’ is een tranny en ‘hun kinderen’ zijn geadopteerd…

Nounou, is dat echt zo’n grote misdaad?? Dat ze erover (denken te moeten) liegen is meer een sociaal maatschappelijk ‘probleem’, niet een staatsgevaarlijke situatie waar de 3e WO voor moet worden gestreden, toch?

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x