Homepagina » UFO » Australië onthult geheimen over vliegende schotels
Australië onthult geheimen over vliegende schotels

Australië onthult geheimen over vliegende schotels

Het Australische Nationale Archief heeft woensdag geheime documenten over vliegende schotels en ongeïdentificeerde vliegende objecten vrijgegeven. Al in 1949 kwamen in het land mensen bijeen om de waarheid te achterhalen over dit onderwerp.

Bij die bijeenkomst waren organisaties en groepen uit verschillende landen betrokken, waaronder de British Interplanetary Society, de Royal Aeronautical Society (RAS), de Commonwealth Aircraft Corporation (CAC) en de Royal Australian Air Force (RAAF). Sindsdien heeft het Australische ministerie van Defensie gedegen onderzoek verricht naar de mysteries van vliegende schotels en UFO’s, zelfs nadat minister van Luchtvaart William McMahon had gezegd dat ‘het probleem moet worden overgelaten aan psychologen in plaats van defensie-autoriteiten’.

De Australische defensie-autoriteiten namen vliegende schotels echter serieus. De Marine Inlichtingendienst deelde waarnemingen van piloten met de luchtmacht. Al snel had de luchtmacht officiële documenten die konden worden ingevuld door ooggetuigen.

Nick Gleghorn, directeur van het Nationale Archief in Zuid-Australië, heeft zich verdiept in getuigenverklaringen, brieven en krantenknipsels over UFO-waarnemingen vanaf 1940. Hij zei dat mensen vooral in de jaren vijftig en zeventig erg geïnteresseerd waren in het fenomeen.

Veel mensen namen in die tijd contact op met de autoriteiten omdat ze een UFO hadden gezien, aldus Gleghorn. Hij kwam een aantal interessante stukken tegen. Zo bleek onder meer dat voormalig gouverneur-generaal van Australië Richard Casey erg ruimdenkend was over vliegende schotels.

6-3-2014 bron: National Archives of AustraliaVond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. [quote name=”Redice”]volgens mij zijn wij gewoon een experiment oftewel entertainment voor de aliëns en is deze hele planeet gewoon een groot terrarium dat ze zelf in elkaar geknutseld hebben, maantje opgehangen enzovoorts. de diversiteit in fauna en flora én van mensen is té groot om toeval te zijn, niet??[/quote]
  het grootste experiment,Waar eigenlijk het eind resultaat al van bekend is, Is zich momenteel op en rond moeder gaia aan het manifesteren.Het oude paradigma is aan het instorten,verdwijnen.Zodat het nieuwe zijn(zijn) rechtmatige plaats kan innemen.

  1 likes
 2. Mens, U ziet zichzelf en alsmede elkander niet. Daar ligt het probleem.

  Bent u zelf met eigen ogen hoog in de ruimte geweest? Heeft u zelf gezien of de aarde een planeet is of een platte schijf or misschien wel een holle bol waarin de kosmos zich in het midden bevindt? Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat alle informatie die u leest via een secundair medium naar u toekomt? Deze informatie zal dus hooguit de halve waarheid zijn.

  Waar overheden goed in zijn is het volgende:
  Ze vertellen u dat ze een zwarte doos hebben diep binnen de muren van hun enclave. Daar zit een geheim in. Het is zelfs een geheim waarmee de wereld veranderen kan, ten goede!
  Ze zullen die doos zo lang mogelijk rond laten wapperen, gewoon om aandacht te trekken. Ze geven u een datum waarop de inhoud bekend gemaakt wordt. Meestal ver in de toekomst. Tegen de tijd dat de inhoud weergegeven wordt hebt u weer een paar jaar in dienst gestaan van de overheid zonder te twijfelen aan haar heilzaamheid. Zakjes gevuld, doosje nog steeds leeg.

  Voor Nederland geldt het volgende:
  ‘volgend jaar is de economie op orde’. Dat is de leuze. Ze doen echt alsof het uw probleem is, maar dat is het niet. Het is hun probleem, ze zorgen alleen dat u het voor hen oplost.

  En dan nu het weer:
  We hebben en zon en er is een maan. Joepie! Veel plezier ermee.

  1 likes
 3. De wereld is shit; misschien maken dit soort UFO-disclosures de wererld een stukje beter?

  0 likes
 4. [quote name=”Kalki”]De wereld is shit; misschien maken dit soort UFO-disclosures de wererld een stukje beter?[/quote]

  Je kunt denk ik beter zelf een begin gaan maken, Aan de zijlijn roeptoeteren maakt het er zeker niet beter op
  Laat staan wachten tot iemand anders dat gaat doen

  0 likes
 5. [quote name=”Kalki”]De wereld is shit; misschien maken dit soort UFO-disclosures de wererld een stukje beter?[/quote]
  De wereld veranderen..begin bij jezelf!;-)
  In Lak’ech

  0 likes
 6. [quote name=”Kalki”]De wereld is shit; misschien maken dit soort UFO-disclosures de wererld een stukje beter?[/quote]
  Dit stuk is juist een anti-disclosure. Weer geen spatje bewijs uit de openbaar gemaakte stukken…

  0 likes
 7. De Australiërs zouden wel wat hulp kunnen gebruiken, i.v.m. de branden en de overstromingen.
  Nu ik daar zo over spreek; iedereen kan wel een handje gebruiken, om eens orde op zaken te kunnen stellen.
  Waar zijn ze? Kan ik ze mailen? Dan vraag ik het even………..
  wordt vervolgd…

  0 likes
 8. volgens mij zijn wij gewoon een experiment oftewel entertainment voor de aliëns en is deze hele planeet gewoon een groot terrarium dat ze zelf in elkaar geknutseld hebben, maantje opgehangen enzovoorts. de diversiteit in fauna en flora én van mensen is té groot om toeval te zijn, niet??

  0 likes
 9. [quote name=”Redice”]volgens mij zijn wij gewoon een experiment oftewel entertainment voor de aliëns en is deze hele planeet gewoon een groot terrarium dat ze zelf in elkaar geknutseld hebben, maantje opgehangen enzovoorts. de diversiteit in fauna en flora én van mensen is té groot om toeval te zijn, niet??[/quote]

  Te veel Southpark gekeken?

  0 likes
 10. Waar hopen we met zn allen op?
  Dat het “eens” beter wordt, dat we daarbij hulp krijgen? Mijn oma zei altijd; God helpt diegene , die zichzelf helpt. Nou, volgens mij komt dat aardig in de richting. Zelf verantwoordelijkheid voor je daden nemen.

  0 likes
 11. Hoe durven wij te wensen dat we geholpen worden door buitenaardsen.
  Als je het objectief bekijkt zijn wij de grootste ramp van deze planeet, wij hebben geen feeling met deze planeet en haar andere bewoners en dus denk ik ook niet dat wij van deze planeet komen.
  We roven, plunderen, vermoorden en verkrachten niet alleen andere wezens, maar vooral ook onszelf en dan verwacht je dat buitenstaanders kiezen voor het gruwelijkste wezen op aarde, dacht het niet, uitroeien dat spul en je creeerd weer een mooie aarde zonder verwoesting.
  Daarom denk ik ook niet dat wij ooit geholpen zullen worden door buitenaardsen, we zullen het zelf moeten doen, als wij willen overleven.

  0 likes
 12. We zijn nog te primitief. Wij als soort moeten onderaan beginnen ( wie bepaald dat het maar 6000 jaar + moet duren). Met vallen en opstaan, lijden en herstellen waarvan je denk dat moet niet kunnen. Jawel dat moet wel kunnen want hierdoor begrijp je als wezen en ziel zijnde hoe goed je het kan hebben. Dat komt als we veel verder ontwikkeld zijn en hersteld zijn + begrijpen waarom alles gebeurt. Hoe langer de tijd negatief is geweest als fysiek wezen gekoppeld aan de ziel de langer ook het positieve zal duren. Je hoeft niet in de bron of het lot te geloven. Vertrouwen is een beter woord.

  Het zijt zoals het zijt en daar ga je volledig vrede mee krijgen.

  Bye Bye fear. Hello new consciousness hello aliens. Hallo hetgeen waar je nooit van durfte te dromen.

  Zie ying en yang als een geheel en niet als goed en kwaad.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bizarre wolkenformatie boven North Carolina leidt tot speculatie over vliegende schotels, aliens. Wat is het?

Bizarre wolkenformatie boven North Carolina leidt tot speculatie over vliegende schotels, aliens. Wat is het?

Beelden van een mysterieus gat in de ...

Man filmt vliegtuig dat 'chemtrails achterlaat in lucht boven Colorado'. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Man filmt vliegtuig dat ‘chemtrails achterlaat’ in lucht boven Colorado. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Er zijn beelden opgedoken van een vreemd, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag, 21 november 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.