Homepagina » Binnenland » Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM
Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM

In de afgelopen tijd is de FVD op 21 manieren door de mainstream media geframed. De partij bespreekt nu alle negatieve stempels die zij kreeg opgeplakt en legt uit waarom de beeldvorming niet klopt: “Het moet nu een keertje klaar zijn.”

“Oordeel zelf!” klinkt het. “En deel dit met zoveel mogelijk mensen in uw omgeving. Zet het op uw Facebookpagina en uw Twitterprofiel. Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Wij laten ons niet framen!”

We noemen enkele labels die de FVD kreeg opgeplakt.

Klimaatverandering

De partij zou onder meer klimaatverandering ontkennen. “Nee,” reageert de FVD. “We vragen ons wel af hoe groot de invloed van de mens daarop is en we richten ons tegen de absurde kosten van het huidige klimaatbeleid.”

De partij legt uit:

Het klimaat verandert altijd. Zo was het rond het jaar duizend een beetje warmer dan nu, en beleefden we rond 1750 een ‘kleine ijstijd’. Sinds ongeveer 1850 wordt het stilletjes aan weer wat warmer op aarde, zodat we nu inderdaad een lichte stijging van de zeespiegel zien, smeltende gletsjers en gewassen in noordelijke (‘boreale’) regionen waar die eerst niet groeiden.

Linkse indoctrinatie

De FVD wordt er ook van beticht een ‘kliklijn te hebben om linkse leraren aan te geven’.

“Nee,” klinkt het. “We willen schoolboeken doorspitten en vooringenomenheid tegengaan.”

“We willen een daadwerkelijk open discussie voor leerlingen en studenten, zodat de waarheid boven tafel komt,” stelt de FVD.

Soros

De FVD werd er in de media ook van beschuldigd ‘antisemitisch’ te zijn.

Aanleiding was dat Baudet op de radio aangaf best eens een onderzoek te willen zien naar de invloed van de miljardair George Soros in Nederland.

“Wie kritiek heeft op George Soros is geen antisemiet,” stelt de FVD.

Soros subsidieert, promoot en steunt gedwongen diversiteit bij de politie, islamisering, anti-Zwarte Piet bewegingen, vluchtelingenorganisaties, enzovoorts.

De partij: “Onderzoek naar dergelijke geldstromen in Nederland zou volstrekt onomstreden moeten zijn. Onze inhoudelijke kritiek heeft niets met de joods-Hongaarse achtergrond van Soros te maken.”

Rusland

“Maar FVD krijgt geld van de Russen!” aldus de media.

“Niet waar. Nooit een cent van die lui gezien,” reageert de partij.

“Baudet is een Poetinknuffelaar,” werd meermaals gezegd.

De FVD: “Wie genuanceerd denkt over de relatie met onze Grote Oosterbuur wordt direct verweten een ‘Poetinknuffelaar’ te zijn, een Ruslandfreak, etc. Dit soort zwart/wit, goed/fout denken helpt niet om realistische buitenlandpolitiek te voeren.”

Daarbij is het volgens de partij ronduit begrijpelijk dat Moskou zich bedreigd voelt door de oprukkende NAVO.

De FVD is ook van mening dat de EU met haar naïeve ‘associatieverdrag’ met Oekraïne en haar steun voor de staatsgreep in Kiev, de huidige spanningen mede heeft veroorzaakt.

Bekijk hier alle 21 frames.

[Forum voor Democratie]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Forum moet goed op blijven letten op de vele infiltranten die op ze afgestuurd gaan worden. Want dat ze gaan proberen om Forum de nek om te draaien is duidelijk.

  26 likes
  • peter schreef:

   het partijkartel moet wel in volledige paniek zijn om FVD op elke mogelijke manier ,waar mogelijk te framen.
   Zowel bij de immigratie, de klimaatzwendel, als de MH 17 leugens, legt hij de vinger op hun zere plek.
   Zij zullen alles in het werk stellen om Baudet onderuit te halen.
   Uiteindelijk zullen zij daarmee hin eigen graf graven
   Alleen zij hebben hetzelf nog steeds niet door..
   .

   22 likes
   • Herman de Graaf schreef:

    Waar we het ook eens over kunnen hebben, dat zijn de humanitaire organisaties.
    Daarin bekleden de ex-politici een goed betaalde functie als beloning voor het feit dat zij zich tijdens hun politieke loopbaan de Nederlandse Deep State niet voor de voeten hebben gelopen. Er zijn nogal wat van die organisaties als toevluchtsoord voor ex-politici. Ook zien we frequent het tamme gedrag van bepaalde politici op de momenten dat ze eigenlijk op zouden moeten komen voor hun kiezers.
    Dit soort organisaties worden gevoed vanuit de overheid (subsidies).
    Het mes snijdt aan twee kanten: de Deep State benut de volledige manipulatie van politici, en de politici op hun beurt weten zich een verzorgd einde van hun loopbaan.
    Het volk heeft het nakijken. De kiezers zijn de dupe van dit machtsspel.

    9 likes
   • Jeff schreef:

    Ik hoop zeker dat je gelijkt krijgt Peter, maar de zorg dient vooral uit te gaan naar de poppetjes die werkelijk aan de touwtjes trekken. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in opruimen.

    5 likes
 • Rikk schreef:

  Beter zou FVD zich vol kunnen richten op welk beleid ze WEL voorstaan en hoe ze dit tot concrete maatregelen willen omzetten. Graag een duidelijke visie MET concreet beleid erbij dat lijkt me veel beter als de (enige) teneur die de laatste tijd waarneembaar is, daar win je geen kiezers mee.

  13 likes
 • Eppo schreef:

  De Formatie in Zuid-Holland door Wiegel(VVD) is toevallig ook weer mislukt omdat FvD de Juiste Club is voor velen .

  11 likes
 • Jopie schreef:

  Punt 20 : de Krim was geen staatsgreep van Rusland . Geen annexatie maar een referendum waarmee de bewoners van de Krim aangaven bij Rusland te willen horen . FVD wil referenda , maar zegt toch dat de Krim annexatie is ! Beetje vreemd !

  8 likes
 • eksegese schreef:

  Ik hoop alleen dat ze woord houden, ook als ze uiteindelijk echt macht gaan krijgen. Dat is het moment dat we daadwerkelijk gaan zien of we er echt op vooruit gaan of dat we weer in de de val van controled opposition zijn gelopen. Ze hebben nog mijn voordeel van de twijfel, alhoewel ik al meen te merken dat ze milder worden.

  5 likes
 • Hoop dat de FvD eens woord gaat houden met hun standpunten, paar voorstellen:

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Ziekenfonds terug
  -Privatiseringen terug draaien.

  Zomaar een paar voorstellen die de Nederlandse maatschappij enorm zou versterken in plaats van het verzwakken van het huidige bestel.

  5 likes
 • H.J. schreef:

  Allemaal vergeefse moeite, het Linkse Kartel heeft de complete macht, in alle geledingen van onze samenleving.
  Kijk maar wat er vandaag met Pechtold gebeurt.
  Nederland is via de Bilderberg vergaderingen, ingekapseld door de Oranjes, aangevuld met de meeloopclub.
  Dit is politiek niet meer te herzien.
  Nederland is een Linkse Bilderberg natie geworden.

  4 likes
 • Johan_SC schreef:

  Goh zeg, zulke reacties waar men regelmatig uitspreekt dat stemmen geen zin heeft, dat je niet moet gaan stemmen omdat je daarmee je ziel verkoopt, etc.

  Wonderbaarlijk.

  3 likes
 • bert raadhuis schreef:

  Annexatie van De Krim?
  Onvoorwaardelijke steun aan Israël?
  https://www.youtube.com/watch?v=X4JrM_427QI

  2 likes
 • Maarten schreef:

  De film The Matrix had een zeer vooruitziende blik en blijft erg actueel. The blue pill van de MSM, politiek en religie gaat er steeds minder goed in bij heel veel mensen en de ogen gaan open.
  Valse vlag operaties, machtsmisbruik, nepotisme, indoctrinatie, sexueel misbruik en corruptie. Hoe harder men de deksel op de beerput drukt des te harder straks de knal gaat zijn… De kiem voor WW3? Die kans is jammer genoeg heel groot maar de red pill van de waarheid moet boven komen!

  1 likes
 • Janssen schreef:

  Poetinknuffelaar ? Nou dat je beter doen dan een atoomoorlog met hem beginnen en waarom LINKSE mensen niet van hem houden is omdat hij die idiote Moslims niet in ZIJN land wil.

  1 likes
 • Silbereye schreef:

  We hebben Pim Fortuin gehad deze heeft het met zijn leven moeten bekopen.
  We hebben het met Geert Wilders gehad deze moet nu een verschrikkelijki leven leiden.
  En nu is Thierry Baudet aan de beurt welke van begin af aan door de media wordt gedemoniseerd een media welke gedienstig de orders van hoger af uitvoerd.
  Drie keer is scheepsrecht de democratie heeft gefaalt, dit staat nu wel vast.

  Democratie? vrijheid? we moeten hoop houden, landen om ons heen roeren zich al luid en duidelijk de EU is uiterst verzwakt het gevaar is dat wij overlopen door een buitenlandse machtsfactor maar worden met als troost dat zij welke dit veroorzaakt hebben een toontje lager gaan zingen.

  0 likes
 • Straalmans schreef:

  Het maakt niet uit naar welke makaak een kind in een dierentuin kijkt. Alle makaken lijken erg op elkaar en vertonen hetzelfde gedrag.

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  nederland

  Hittegolven in Nederland: KNMI heeft heel wat uit te leggen

  Nog nooit hebben we in Nederland zeven ...

  >