Binnenland

Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de afgelopen tijd is de FVD op 21 manieren door de mainstream media geframed. De partij bespreekt nu alle negatieve stempels die zij kreeg opgeplakt en legt uit waarom de beeldvorming niet klopt: “Het moet nu een keertje klaar zijn.”

“Oordeel zelf!” klinkt het. “En deel dit met zoveel mogelijk mensen in uw omgeving. Zet het op uw Facebookpagina en uw Twitterprofiel. Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Wij laten ons niet framen!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We noemen enkele labels die de FVD kreeg opgeplakt.

Klimaatverandering

De partij zou onder meer klimaatverandering ontkennen. “Nee,” reageert de FVD. “We vragen ons wel af hoe groot de invloed van de mens daarop is en we richten ons tegen de absurde kosten van het huidige klimaatbeleid.”

De partij legt uit:

Het klimaat verandert altijd. Zo was het rond het jaar duizend een beetje warmer dan nu, en beleefden we rond 1750 een ‘kleine ijstijd’. Sinds ongeveer 1850 wordt het stilletjes aan weer wat warmer op aarde, zodat we nu inderdaad een lichte stijging van de zeespiegel zien, smeltende gletsjers en gewassen in noordelijke (‘boreale’) regionen waar die eerst niet groeiden.

Linkse indoctrinatie

De FVD wordt er ook van beticht een ‘kliklijn te hebben om linkse leraren aan te geven’.

“Nee,” klinkt het. “We willen schoolboeken doorspitten en vooringenomenheid tegengaan.”

“We willen een daadwerkelijk open discussie voor leerlingen en studenten, zodat de waarheid boven tafel komt,” stelt de FVD.

Soros

De FVD werd er in de media ook van beschuldigd ‘antisemitisch’ te zijn.

Aanleiding was dat Baudet op de radio aangaf best eens een onderzoek te willen zien naar de invloed van de miljardair George Soros in Nederland.

“Wie kritiek heeft op George Soros is geen antisemiet,” stelt de FVD.

Soros subsidieert, promoot en steunt gedwongen diversiteit bij de politie, islamisering, anti-Zwarte Piet bewegingen, vluchtelingenorganisaties, enzovoorts.

De partij: “Onderzoek naar dergelijke geldstromen in Nederland zou volstrekt onomstreden moeten zijn. Onze inhoudelijke kritiek heeft niets met de joods-Hongaarse achtergrond van Soros te maken.”

Rusland

“Maar FVD krijgt geld van de Russen!” aldus de media.

“Niet waar. Nooit een cent van die lui gezien,” reageert de partij.

“Baudet is een Poetinknuffelaar,” werd meermaals gezegd.

De FVD: “Wie genuanceerd denkt over de relatie met onze Grote Oosterbuur wordt direct verweten een ‘Poetinknuffelaar’ te zijn, een Ruslandfreak, etc. Dit soort zwart/wit, goed/fout denken helpt niet om realistische buitenlandpolitiek te voeren.”

Daarbij is het volgens de partij ronduit begrijpelijk dat Moskou zich bedreigd voelt door de oprukkende NAVO.

De FVD is ook van mening dat de EU met haar naïeve ‘associatieverdrag’ met Oekraïne en haar steun voor de staatsgreep in Kiev, de huidige spanningen mede heeft veroorzaakt.

Bekijk hier alle 21 frames.

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Forum moet goed op blijven letten op de vele infiltranten die op ze afgestuurd gaan worden. Want dat ze gaan proberen om Forum de nek om te draaien is duidelijk.

Jopie
Jopie
4 jaren geleden

Punt 20 : de Krim was geen staatsgreep van Rusland . Geen annexatie maar een referendum waarmee de bewoners van de Krim aangaven bij Rusland te willen horen . FVD wil referenda , maar zegt toch dat de Krim annexatie is ! Beetje vreemd !

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Beter zou FVD zich vol kunnen richten op welk beleid ze WEL voorstaan en hoe ze dit tot concrete maatregelen willen omzetten. Graag een duidelijke visie MET concreet beleid erbij dat lijkt me veel beter als de (enige) teneur die de laatste tijd waarneembaar is, daar win je geen kiezers mee.

Eppo
Eppo
4 jaren geleden

De Formatie in Zuid-Holland door Wiegel(VVD) is toevallig ook weer mislukt omdat FvD de Juiste Club is voor velen .

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x