Buitenland

YouTube wil niet dat je deze explosieve film over Oekraïne ziet

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

YouTube heeft de documentaire Ukraine on Fire van Oliver Stone verwijderd. De film gaat over de staatsgreep in 2014 in Oekraïne, die heeft geleid tot het conflict met Rusland.

De documentaire stond al maandenlang op YouTube, maar nu heeft de filmpjessite opeens geoordeeld dat de beelden in strijd zijn met de regels. Regisseur Igor Lopatonok heeft afstand van de rechten gedaan en roept mensen op de film te downloaden via Vimeo en overal te uploaden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hysterie

Wat in 2014 in Oekraïne gebeurde, was volgens de media een volksrevolutie. Het was in werkelijkheid een staatsgreep, georkestreerd en uitgevoerd door nationalistische groepen en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, aldus de filmmakers.

Onderzoeksjournalist Robert Parry onthult in de film hoe door Amerika gefinancierde ngo’s en mediabedrijven de CIA hebben vervangen als promotor van de geopolitieke agenda van de Verenigde Staten.

Kort na het begin van de Oekraïneoorlog eind februari hekelde Stone de hysterie in de westerse media.

Niet voor lang

Journalist Jack Posobiec voorspelde een dag eerder al dat de film zou worden verwijderd. “Oliver Stone heeft in 2016 een hele documentaire gemaakt over Oekraïne en Victoria Nuland en de NAVO en dit alles en je kunt hem gewoon op YouTube bekijken. Waarschijnlijk niet voor lang,” twitterde hij.

Ukraine on Fire is nu te zien op Rumble. Niet Google-bazen, maar het publiek zou moeten bepalen waar het naar kijkt, aldus de site.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
2 jaren geleden

Ik had hem al gezien, en heb hem via Netflix opnieuw bekeken. Een Horror Documentaire. Je kan je het niet voorstellen, hoe dat moet zijn geweest? Maar binnenkort ook bij u in de straat. Wees voorbereid.

Rienus
Rienus
2 jaren geleden

Als YT het verwijdert dan zal het bezwaarlijk zijn voor The Great Reset. Ik download wel meer omdat Big Tech het kennelijk enorm belangrijk vindt de werkelijkheid te weren. De media spelen dus weer de rol die Joseph Goebbels ook belangrijk vond.
Maar nu in opdracht van een andere Duitser.

Observers
Observers
2 jaren geleden

Het geluid is jammer genoeg helemaal waardeloos. Is er een betere link toevallig?

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie
2 jaren geleden

Gelijk gedownload. Je weet maar nooit of de film nog ergens van pas komt.😉

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x