Buitenland

Ierland weigert mondkapjesplicht in te voeren op scholen: ‘Het is kindermishandeling’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is augustus, de zomer is dadelijk weer voorbij en kinderen gaan bijna weer naar school. In Ierland stonden de autoriteiten voor de keus: net als veel andere landen het advies van de zelfverklaarde gezondheidsexperts in de Verenigde Staten opvolgen of de wetenschap volgen.

In het eerste geval zouden kinderen vanaf twee jaar gedwongen worden om acht uur per dag een vochtige, papieren boerka te dragen in het klaslokaal. De Ieren hebben ervoor gekozen om de wetenschap te volgen, zei Tucker Carlson in zijn show op Fox News.

Kindermishandeling

De Ierse overheid heeft onderzoek laten doen naar mondkapjes. Volgens de Ierse gezondheidsdienst HSE is het dwingen van kinderen om een mondkapje te dragen in de klas geen legitieme voorzorgsmaatregel. Het is kindermishandeling.

Mondmaskers kunnen ‘angst en ademhalingsproblemen erger maken’. Ze hebben een negatieve invloed op ‘de ontwikkeling van communicatie en taalvaardigheid, met name bij hele jonge kinderen’.

Broedplaats voor gevaarlijke bacteriën

Carlson wees erop dat uit eerder onderzoek is gebleken dat mondkapjes kunnen bijdragen aan hoge concentraties koolstofdioxide in het lichaam, vooral bij kinderen. Mondkapjes zijn vaak een broedplaats voor gevaarlijke bacteriën. Meerdere studies hebben dat aangetoond. Mondmaskers kunnen zelfs de gezichtsontwikkeling beïnvloeden.

Tot zover de nadelen. De vraag is of het opdringen van mondkapjes ook voordelen heeft. De Ierse overheid heeft het laten onderzoeken en komt tot de slotsom dat die er niet zijn. Kinderen worden niet ziek van corona. Ze dragen corona niet over. Uiteindelijk heeft de Ierse overheid dan ook geweigerd om een mondkapjesplicht in te voeren op scholen.

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ed Kas
Ed Kas
1 jaar geleden

eindelijk mensen met verstand en het hart op de juiste plaats

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Mondkapjes zijn onderdeel van het Depopulatie-Programma…Er zitten allerlei Nano-Deeltjes in die de Longen beschadigen…zogenaamd Antibacterieel & Desinfecterend o.a.:

Bestrijdingsmiddel
titaniumdioxide
Zilver
Koper
Zink
Grafeen
Synthetische vezels
Plastic

https://www.rivm.nl/nanotechnologie/consumentenproducten/Zijn-niet-medische-mondkapjes-met-nanomaterialen-veilig

Niemand.
Niemand.
1 jaar geleden

Ierland snapt sommige dingen wel, chapeau!

Ik vermoed dat dit niet doorkomt in Nederland. Nederland blijft hangen in, als, wellicht, het had zomaar zo kunnen zijn. Het model geeft aan…… bla bla bla.

Whatever.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

ZUIRSTOF & KOOLDIOXIDE

In uitgeademde lucht zit naast koolstofdioxide ook nog zuurstof. Dit komt omdat je maar een vijfde van de aanwezige zuurstof gebruikt. Ingeademde lucht bestaat voor bijna tachtig procent uit stikstof en bijna twintig procent aan zuurstof. In uitgeademde lucht zit dus nog zestien procent zuurstof. Wel is er vier procent koolstofdioxide aan toegevoegd….Zolang je dus met een Mondluier loopt je dus de hele tijd je eigen AFVALSTOFFEN INADEMT….met Duizeligheid, Hoofdpijn & Concentratieverlies tot gevolg…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x