Homepagina » Buitenland » Ziekenhuisbaas wekt woede op: ‘We moeten het leven van niet-geprikten zo moeilijk mogelijk maken’
ziekenhuis
Foto: UZ Brussel (Tram Bruxelles CC BY-SA 4.0)

Ziekenhuisbaas wekt woede op: ‘We moeten het leven van niet-geprikten zo moeilijk mogelijk maken’

In Brussel is de vaccinatiegraad beduidend lager dan in de rest van België. Marc Noppen, directeur van het Universitair Ziekenhuis Brussel, deed hierover zijn beklag in het tv-programma Terzake: “We bereiken de stedelijke bevolking heel moeilijk.”

Sommige groepen volgen de nationale media niet en halen hun nieuws op internet of in Whatsapp-groepen, zei Noppen in het programma.

“Om vaccintwijfelaars te overtuigen, moeten we zelf naar die groepen gaan. De helft van de vaccintwijfelaars ga je niet overtuigen. Degenen die wel te overtuigen zijn, kun je overhalen door naar de mensen zelf te gaan en door het leven van de niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk te maken,” aldus de directeur van het Brusselse ziekenhuis.

We moeten het leven van Marc Noppen zo moeilijk mogelijk maken

De ziekenhuisbaas krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. Zo schrijft advocaat Michael Verstraeten: “Mensen pesten om zich te laten vaccineren. Ook wie al antilichamen heeft zoals zovelen in Brussel. Die mensen hebben daar niets aan. Ook zij die geen risicopatiënten zijn en bijzonder weinig op intensieve toekomen, worden de arm omgewrongen.”

Parlementslid Sam van Rooy (Vlaams Belang) voegt toe: “We moeten het leven van Marc Noppen zo moeilijk mogelijk maken.”

Frappante verklaring

Journalist Luc De Wandel schrijft op Facebook: “Vreemd dat geen enkele journalist, na het noteren van deze frappante verklaring, niet verder heeft doorgevraagd om te weten te komen wat deze hoofdarts exact bedoelt met ‘het leven zo moeilijk mogelijk maken’.”

“Dat zou nochtans de eerste vraag moeten zijn, want politici baseren zich voor hun beslissingen verregaand op standpunten van zulke topmedici, en hun kiezers hebben dan ook het recht te weten op welke manier hun leven opzettelijk moeilijk zal worden gemaakt, zodat ze zich tenminste nog tijdig op dat moeilijk gemaakte leven kunnen voorbereiden,” voegt hij toe.

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ed Kas
Ed Kas
2 maanden geleden

achterlijke randdebiel

Chris
Chris
2 maanden geleden

Ja zo ziet u dat het hier helemaal niet beter is!!! Zoals ik al zei, wat centjes kunnen doen!!! Ginoside!!!

Ron
Ron
2 maanden geleden

Deze hoofdarts is een leugenaar en verteld zeker niet de waarheid over de vaccins. Al maanden zingt hij dezelfde mantra zonder ook maar enig onderzoek of reflectie op rapporten over vaccinatieschade.De nieuwe gang van zaken. Ongevaccineerden worden gepest en gevoel gegeven ongewenst te zijn, je job en inkomen verliezen door geen vaccinatie, dan tikt de klok van de te betalen rekeningen en verlies je je eigendommen en leven. De ongevaccineerde studenten, zij zullen een mooie toekomst in het leven kunnen vergeten door geen diploma in hogeschool of universiteit, ze worden buitengesloten en gepest door andere gevaccineerde studenten en directies van scholen. Liefde was er misschien wel maar uitgesloten als de andere wel gevaccineerd is, of de kans tot liefde wordt vanaf het begin uitgesloten bij een ontmoeting waarbij ernaar geïnformeerd wordt.
De vaccins voorkomen geen infectie of overdracht, daarom zullen de varianten die binnen gevaccineerde personen worden gecreëerd zich verspreiden. “Imperfecte vaccinatie kan de overdracht van zeer virulente pathogenen versterken”Bij doorbraakinfecties met de Delta-variant is vastgesteld dat ze dezelfde virale lading hebben als niet-gevaccineerde besmette personen. Beide groepen verspreiden de infectie in dezelfde mate.
 
Vaccins maken juist gevaccineerden vatbaarder voor ernstige ziekte en overlijden via een mechanisme dat bekend staat als antilichaam -afhankelijke versterking ADE of de meer beschrijvende term, paradoxale immuunversterking of PIE.
 
Dit type van corona vaccis wordt vaak een lekkend vaccin genoemd. Wanneer vaccins overdracht voorkomen, zoals het geval is voor bijna alle vaccins die bij mensen worden gebruikt,behalve de deze dan, wordt dit type evolutie naar verhoogde virulentie geblokkeerd. Bij Corona niet. Rapporten met experimenten genomen met het virus van de ziekte van Marek bij pluimvee, tonen aan dat moderne commerciële lekkende vaccins precies dit effect kunnen hebben. Het gebruik van lekkende vaccins kan dus de evolutie van pathogene stammen vergemakkelijken die niet-gevaccineerde gastheren een groter risico op ernstige ziekten geven.Maar wanneer vaccins lekken, waardoor op zijn minst enige overdracht van ziekteverwekkers mogelijk wordt, kunnen ze de ecologische omstandigheden creëren waardoor nieuwe stammen kunnen ontstaan ​​en blijven bestaan.
De meest cruciale behoefte op dit moment is dat vaccinwetenschappers de relevantie van evolutionaire biologie voor hun vakgebied erkennen. Vorige maand, toen meer dan 1.000 vaccinwetenschappers bijeenkwamen in Washington, DC, op het Wereldvaccinatiecongres, was de kwestie van door vaccins veroorzaakte evolutie niet de focus van wetenschappelijke sessies.
Een deel van het probleem is dat onderzoekers bang zijn: Ze zijn nerveus om te praten over en aandacht te vragen voor mogelijke evolutionaire effecten, omdat ze bang zijn dat dit meer angst en wantrouwen ten opzichte van vaccins bij het publiek zou aanwakkeren.

De huidige pandemie die nauwelijks “nieuw” is te noemen, omdat sinds 1984, het jaar dat de beruchte Dr. Anthony Fauci zijn carrière begon bij NIAID , iedere pandemie terug te herleiden is naar een laboratorium. Dr. Mikovits beschuldigd Dr. Fauci ervan dat hij is betrokken bij iedere “laboratorium pandemie” sinds 1984. Ook het jaar van het bekende boek van George Orwell met dit jaartal als titel over tijden zoals wij die nu meemaken.

ceessie
ceessie
2 maanden geleden

De tijd van praten is zo’n beetje voorbij aan het gaan….. De BPOC2020 heeft het nog geprobeerd, maar kwam van een kale kermis terug.

x

Check Also

kuipers

Ernst Kuipers oppert mogelijkheid van lokale lockdowns: ‘Knettergek’

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk ...

ongevaccineerd

‘Laat je niet wijsmaken dat ongevaccineerden het probleem zijn voor de zorg’

In de media wordt het beeld geschetst ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

146
0
We lezen graag je reactie!x