Het Complot

Er is iets bijzonders gebeurd. Wordt het de Bilderbergclub te heet onder de voeten in Europa?

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Normaal gesproken zou rond deze tijd al bekend zijn waar de eerstvolgende Bilderbergconferentie zal gaan plaatsvinden en wie de genodigden zijn. Dit jaar is het opvallend stil rond de Bilderbergclub.

Wordt het de elite te heet onder de voeten in Europa?

Het volk begint massaal in het verweer te komen tegen het establishment. De gele hesjes demonstreren al maandenlang in Parijs, ‘populistische’ partijen gaan aan kop in de peilingen en het internet wordt langzamerhand kapotgecensureerd.

Weerzin

Europa is te ongastvrij geworden voor Bilderberg, in ieder geval voor nu, stelt activist, historicus en onderzoeksjournalist Tony Gosling.

De weerzin tegen de elite in Europa kan volgens hem een reden zijn waarom de locatie van de volgende conferentie nog niet bekend is gemaakt.

“Ze kunnen zichzelf flink in de problemen brengen door in Europa bijeen te komen,” zei Gosling. “Ze komen dan op de voorpagina van veel kranten en dat is niet wat ze willen.”

Verzet

Vorig jaar kwamen de Vijfsterrenbeweging en andere politieke partijen in verzet tegen de bijeenkomst van de Bilderbergers in Italië.

Verder wist de Daily Mail de bijeenkomst in 2018 korte tijd te infiltreren.

De eerste Bilderbergconferentie werd in 1954 georganiseerd op initiatief van onder meer prins Bernhard en Josef Retinger. De bijeenkomst werd gefinancierd door de CIA.

Gokken

Sommigen zeggen dat de eerstvolgende bijeenkomst in Canada zal plaatsvinden. De Bilderbergers kwamen daar in 2006 voor het laatst bijeen.

“Het blijft gokken,” zei Gosling.

Zelfs schrijver Daniel Estulin, die in 2017 een film maakte over Bilderberg, zei niet te weten waar de groep bijeen gaat komen dit jaar.

Bekijk de video hieronder:

[AFP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
I Trust Putin The Most
I Trust Putin The Most
3 jaren geleden

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het gaat ze een keer opbreken. Ik woon niet meer in Nederland, maar ik kom terug als het tijd is om te strijden!

Marcus
Marcus
3 jaren geleden

‘Te heet hier onder de voeten…?’

Ik kan me niet voorstellen, dat ze in Canada, of elders buiten Europa, populairder zullen zijn.

bert s
bert s
3 jaren geleden

Of er komt iets groots aan en slaan ze hun jaarlijks overleg even over.

Bert vd P
Bert vd P
3 jaren geleden

Waarschijnlijk beginnen ze te beseffen dat de gewone burger anno 2019 niet meer zit te wachten op een stiekeme organisatie van omhoog gevallen elitaire kapitaal krachtige geheimschrijvers . Iets aan die organisatie klopt er niet hoe je het wend of keert , en democratisch is het al helemaal niet eerder het tegenover gestelde .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x