Mens en DierGreat Reset

Pijnlijk: Rutte wordt geconfronteerd met leugens over boek The Great Reset van Klaus Schwab

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte trof vandaag tijdens het coronadebat een waardige opponent. Gideon van Meijeren (FVD) wees erop dat er een aantal invloedrijke globalisten zijn die de coronacrisis zien als een enorme kans om onze wereld te resetten en dus het perverse belang hebben om deze crisis nog even te laten voortduren.

Eén van hen is Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het World Economic Forum. Hij schreef het boek ‘Covid-19: The Great Reset’. Van Meijeren vroeg de premier hoe hij de inhoud van dit boek beoordeelt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Die antwoordde: “Ik ken het boek niet. Maar ik zou de heer Van Meijeren willen adviseren om niet al te veel in die conspiracy theorieën te geloven.”

Leugen

“Het verbaast mij dat de eerste vraag die ik aan de heer Rutte stel sinds ik beëdigd ben als Kamerlid direct wordt beantwoord met een leugen. Ik heb namelijk een brief in mijn hand die dateert van 26 november 2020. Dat is een brief van de heer Rutte aan de heer Klaus Schwab, waarin hij de heer Schwab bedankt voor het toezenden van zijn boek en dit een ‘hoopvolle analyse voor een betere toekomst’ noemt,” zei Van Meijeren.

“Zou de heer Rutte nog even kunnen graven in zijn geheugen? Het is nog geen halfjaar geleden, dus ik weet niet tot hoelang zijn herinneringen actief blijven, maar waarschijnlijk is dit nog wel ergens op te graven. Wil hij daarna mijn vraag opnieuw beantwoorden en nu eerlijk, alstublieft?” vroeg hij.

“Mijn enige antwoord is dat het een nette brief is. Helaas kun je niet alle boeken die je toegestuurd krijgt van kaft tot kaft lezen. Degene die ze toestuurt, wil je wel een vriendelijke brief terugsturen,” zei de premier.

Van Meijeren: “Dan zegt de heer Rutte dus eigenlijk dat hij niet heeft gelogen tegen mij, maar tegen de heer Klaus Schwab.” Rutte: “Ik was diplomatiek.”

Hard bewijs

Veel mensen zagen de premier door de mand vallen. “Rutte betrapt op zijn zoveelste leugen. Pijnlijk,” schrijft regisseur Dick Maas. Percolator voegt toe: “Fantastisch optreden van Van Meijeren. Hij ontmaskert de premier met hard bewijs voor wat hij is: een miezerig achterbaks leugenaartje. Maar niet nadat Rutte eerst nog lafjes probeerde om Van Meijeren clichématig te framen als ‘complotdenker’.”

Voormalig model Lonneke Engel zegt: “Fijn dat we nu iemand als Gideon van Meijeren met expertise staatsrecht in de Tweede Kamer hebben die Ruttes leugens ontmaskert.”

4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
2 jaren geleden

Liegen het nieuwe normaal….
Rubberenrutteketut staatsleugenaar no.1 heft nog een paar leuke rechtszaken voor de boeg betreft het internationaal Strafhof

Ludger
Ludger
2 jaren geleden

Een jaar voor cojona stond rutte al breed grijnzend met swab op de foto. Verder papagaait ie m voortdurend na met z’n build back better. rutte kent dat boek uit z’n hoofd en gebruikt het als leidraad voor de afbraak van Nederland

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

Hulde voor Gideon. En Thierry/ FvD, ze hebben met Gideon een topper binnengehaald! FvD, ga zo door!!!

Elvi Maas
Elvi Maas
2 jaren geleden

We hebben nog nooit iemand gehad in het parlement die zo geniaal kan doorvragen en zulke heldere samenvattingen geeft als Gideon van Meijeren. Hij is wat mij het beste kamerlid ever!
Eigenlijk mag je blij zijn dat alles zo gelopen is als het heeft gelopen bij FvD omdat er anders een kans was geweest dat Gideon niet in de tweede kamer was beland.
Wat een geweldige heldere en slimme man is Gideon! Laat van Haga het maar in zijn uppie doen denk ik dan, hij komt niet eens in de buurt van Gideon.

Ik weet het, ik ben fan!:).

Back to top button
155
0
We lezen graag je reactie!x