Homepagina » Natuur en Milieu » Global warming is oplichterij. Ex-BBC-presentator ontwaart complot (en onthult welk geheim genootschap hierachter zit)
Global warming is oplichterij. Ex-BBC-presentator ontwaart complot (en onthult welk geheim genootschap hierachter zit)

Global warming is oplichterij. Ex-BBC-presentator ontwaart complot (en onthult welk geheim genootschap hierachter zit)

Global warming is oplichterij, zei spreker en ex-BBC-presentator David Icke bij London Real.

Begin 20e eeuw werd in Groot-Brittannië de Round Table Group opgericht door Cecil Rhodes, een loopjongen van de familie Rothschild, zei hij.

Rond dit geheime genootschap ontstonden allerlei organisaties, waaronder het Royal Institute of International Affairs oftewel Chatham House, de Bilderberggroep, de Trilaterale Commissie, de Club van Rome en de Council on Foreign Relations (CFR).

Eén doel

De CFR heeft onder meer een flinke vinger in de pap bij het Amerikaanse buitenlandbeleid, merkte Icke op.

De Club van Rome is volgens hem met één doel opgericht: het milieu als excuus gebruiken om de samenleving te veranderen.

Dus: om de planeet te redden moeten er allerlei ingrijpende maatregelen worden genomen.

Agenda 21

En aangezien het gaat om de aarde als geheel, moet de macht worden gecentraliseerd, zo is de achterliggende gedachte.

De Club van Rome is de drijvende kracht achter het idee van klimaatverandering, legde Icke uit. De plannen van deze club zijn uitgewerkt in Agenda 21, inmiddels Agenda 2030 geheten.

Psychologisch spel

“Agenda 2030 dicteert elk aspect van ons leven, inclusief onderwijs,” zei hij. “En dat alles zogenaamd om de planeet te redden.”

“Het is een psychologisch spel,” klonk het.

Bekijk de video hieronder:

[London Real]


Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Ze dicteren inderdaad elk aspect van ons leven, omdat de meesten onder ons niet door (willen) hebben dat dat zo is, staan ze alles argeloos toe. Het is aan ons om dit van de daken te blijven roepen om het besef los te weken bij de massa. Mensen moeten zichzelf NIET de vraag gaan stellen van waarom blijven zij dat doen……… maar waarom blijven wij dat alsmaar goed vinden ? Stem tegen of stem niet. Als een partij als FVD bijvoorbeeld controled opposition blijkt te zijn na een verkiezingsoverwinning moeten mensen hen massaal ter verantwoording roepen en ze de macht terstond weer afnemen, net zo lang tot het old boys network inclusief het koningshuis er volledig uitgefilterd is. Elke leugen moet onmiddellijk afgestraft worden door woedende menigtes zoals in Frankrijk. Als leugenaars geen macht meer krijgen is het uit met het spelletje. De massa kan en moet dat bepalen. Dat is een morele plicht tegenover onze nakomelingen.

  21 likes
  • De massa.
   Wat verwacht je van de massa?
   Het natuurlijke is dat de mens automatisch tot dier vervalt.
   Het onnatuurlijke is dat je hem kunt leren uit het dierlijke te stijgen.
   De massa leert het laatste niet. Op school in ieder geval niet.
   Je leert daar wel gewenste gedrag(sregels) en een beroep, maar niet wie of wat je bent.
   De massa is net zo …. als een kudde schapen.

   14 likes
   • @Straalmans

    Mooi omschreven en uiteindelijk is het zo dat de mens een dier is met besef dat kan leren richting hoge beschaafdheid. Zeg maar een soort van nieuwe evolutie.

    Echter, -GELD- en de macht erover staat deze prachtige evolutionaire vooruitgang, wat ook vooruitgang betekent in gratis en schone energie en nieuwe en hogere technische ontwikkelingen en een beter, vredig leven, in de weg.

    3 likes
 2. Er zitten een boel geheime genootschappen achter. Allemaal belanghebbende partijen waarvan een aanzienlijk deel bestaat uit elitaire families, halve adel etc.. Neem het elitair Amerikaans geheime genootschap Skull and Bones aan Yale Universiteit. Opgericht in 1832 waarvan de voornaamste families zich destijds al verrijkte aan goud, zilver, de opiumhandel, en wat later olie en het gas. Sinds meet af aan poogde ze Washington te beïnvloeden voor hun handelsdoeleinden door hun eigen mensen er te plaatsen. Het zij in de senaat, als minister, en tot aan het presidentschap. Maar wat als er een president/regering zit die op buitenlands beleid niet mee wil werken aan de belangen die in hun voordeel ligt…

  De Briste elite stichtte om die reden het Royal Institute of International Affairs. Een onafhankelijke denktank maar die veel invloed begon uit te oefenen op het politieke beleid. Een paar jaar later stichtte ze in New York een dochteronderneming genaamd the Council on Foreigns Relations(CFR). Sinds de dood van John F, Kennedy werd elke ministerpost ingevuld door iemand afkomstig van de CFR! Opdat de agenda voor de elite met hun privatenbanken/oligarchen en multinationals via deze weg meer invloed konden uitoefenen in Washington DC als ooit te voren.

  Als je dan dit onderzoek meeneemt krijgen we misschien een idee in hoeverre deze invloed inmiddels reikt;

  https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/cfr-media-network-hdv-spr.png

  !En nogmaals, ze zijn naar eigen zeggen onafhankelijke Denktanks. Privéorganisaties!

  17 likes
 3. Toen ik geboren werd, in 1953, waren er ongeveer 3.000.000.000 (3 miljard) mensen op aarde. De gemiddelde leeftijd lag rond de 70 jaar.
  Al deze mensen hadden een lichaamstemperatuur van 37 graden.
  Een rekensommetje leert dat:
  1953 -> 3 miljard x 70 jaar x 37 grd =  7.770.000.000.000 graden
  Nu lopen er 7 miljard mensen op deze planeet en deze worden gemiddeld 80 jaar en hebben nog steeds een lichaamstemperatuur van 37 graden.
  Een rekensommetje leert dat:
  2018 -> 7 miljard x 80 jaar x 37 grd =20.720.000.000.000 graden
  De door de totale mensheid afgegeven temperatuur is dus in 65 jaar met 12.950.000.000.000 graden gestegen oftewel
  twaalf biljoen-negenhonderdenvijftig miljard graden meer.

  Logisch toch dat onze moeder aarde warmer wordt……

  6 likes
  • Pleit je dan voor hetzelfde als Hissler? Het aantal dieren, bomen, planten zal ook wel toegenomen/afgenomen zijn.

   Meer warmte zou betekenen, lijkt mij, meer regen (meer verdamping van de oceanen, wolkenvorming, regen).
   Maar ondanks meer warmte vorige zomer, regende het ook minder.
   Misschien stelen Aliens onze watervoorraad? Waardoor er minder water is, minder wolken en minder regen, ondanks meer warmte? Of stelen ze de wolken? Of wordt water in het geheim verkocht aan Aliens?
   Want het lijkt mij dat ook hun lichaam voor het grootste deel uit water zal bestaan en dat ze dus een flinke hoeveelheid vers water nodig hebben op hun ruimtereizen. Zelfs als ze goed recyclen, gaat er altijd wat verloren, dat weer aangevuld moet worden.

   6 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duurzame energie

Duurzame energie blijkt hoax: De film die iedere GroenLinkser moet zien

De klimaatadepten beweren stellig dat de aarde ...

woordvoerder

Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...