Mens en DierCorona

Bill Gates ‘verrast’ door ‘complotten’ over corona

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Microsoft-oprichter Bill Gates is naar eigen zeggen verrast door de vele ‘gestoorde’ complottheorieën die tijdens de coronapandemie over hem zijn verspreid.

“Niemand had kunnen voorspellen dat dr. Fauci en ik zo’n belangrijke rol zouden spelen in kwaadaardige theorieën,” zei hij tegenover Reuters. Gates verwees naar theorieën die beweren dat zij achter de pandemie zitten of er een slaatje uit proberen te slaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dat heeft me echt verrast. Ik hoop dat het overgaat,” aldus de miljardair. “Er zijn miljoenen berichten te vinden waarin mijn naam of die van dr. Fauci wordt gebruikt. Maar geloven mensen het echt?”

Voorkomen

Gates zei te willen begrijpen hoe het gedrag van mensen hierdoor verandert en ‘hoe we dit hadden kunnen voorkomen door met social mediabedrijven te werken of door beter uit te leggen wat we van plan waren’.

De miljardair sprak ook vol lof over Fauci en Francis Collins, het hoofd van het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH. Hij zei dat het onder Trump soms voelde ‘alsof zij de enige verstandige mensen binnen de Amerikaanse overheid waren’. Gates zei ook ‘blij’ te zijn dat de VS zich onder Biden weer heeft aangesloten bij de WHO.

3.7 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianne Carlier
Marianne Carlier
3 jaren geleden

Wat een stuk arrogantie..!

R W
R W
3 jaren geleden

Psychopaat

Ron
Ron
3 jaren geleden

Wie heeft de patenten voor CORONA? Wie moest stoppen in 2014 met zijn onderzoeken van het coronavirus in de verenigde staten onder het bevel van Obama? Wie verhuisde met zijn onderzoek naar China? Wie subsidieerde de onderzoeken in China?Bill en zijn beste vriend.

Ray
Ray
3 jaren geleden

Erg apart dat hij het niet over agenda21-30 die tot de finesse in de loop va 50 jaar in big techno is uitgewerkt het hele new world order plan. de grote klap in de vs af de eerste interne stap.9.11. hij weet natuurlijk ook niets . Alles één van de rijkste 666 ondernemers van de big tech. houd zich compleet voor de domme.

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x