Mens en DierCorona

Bill Gates ‘verrast’ door ‘complotten’ over corona

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Microsoft-oprichter Bill Gates is naar eigen zeggen verrast door de vele ‘gestoorde’ complottheorieën die tijdens de coronapandemie over hem zijn verspreid.

“Niemand had kunnen voorspellen dat dr. Fauci en ik zo’n belangrijke rol zouden spelen in kwaadaardige theorieën,” zei hij tegenover Reuters. Gates verwees naar theorieën die beweren dat zij achter de pandemie zitten of er een slaatje uit proberen te slaan.

“Dat heeft me echt verrast. Ik hoop dat het overgaat,” aldus de miljardair. “Er zijn miljoenen berichten te vinden waarin mijn naam of die van dr. Fauci wordt gebruikt. Maar geloven mensen het echt?”

Voorkomen

Gates zei te willen begrijpen hoe het gedrag van mensen hierdoor verandert en ‘hoe we dit hadden kunnen voorkomen door met social mediabedrijven te werken of door beter uit te leggen wat we van plan waren’.

De miljardair sprak ook vol lof over Fauci en Francis Collins, het hoofd van het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH. Hij zei dat het onder Trump soms voelde ‘alsof zij de enige verstandige mensen binnen de Amerikaanse overheid waren’. Gates zei ook ‘blij’ te zijn dat de VS zich onder Biden weer heeft aangesloten bij de WHO.

3.7 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianne Carlier
Marianne Carlier
1 jaar geleden

Wat een stuk arrogantie..!

R W
R W
1 jaar geleden

Psychopaat

Ron
Ron
1 jaar geleden

Wie heeft de patenten voor CORONA? Wie moest stoppen in 2014 met zijn onderzoeken van het coronavirus in de verenigde staten onder het bevel van Obama? Wie verhuisde met zijn onderzoek naar China? Wie subsidieerde de onderzoeken in China?Bill en zijn beste vriend.

Ray
Ray
1 jaar geleden

Erg apart dat hij het niet over agenda21-30 die tot de finesse in de loop va 50 jaar in big techno is uitgewerkt het hele new world order plan. de grote klap in de vs af de eerste interne stap.9.11. hij weet natuurlijk ook niets . Alles één van de rijkste 666 ondernemers van de big tech. houd zich compleet voor de domme.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x