CoronaBinnenland

Dit zijn ze dan: de anonieme wappiebestrijders van het wappie-watchers-collectief Videre

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Danny Ghosen sprak met het ‘wappie-watchers-collectief’ Videre. In het programma Danny’s wereld vertellen vijf leden van het collectief over hun werkwijze en hun zorgen over de ‘snel radicaliserende wappies’.

“We hebben ons enorm geërgerd aan de mensen die corona ontkennen, daar worden we boos om,” zei oprichter Vi tegen Ghosen. “Maar we moeten ook lachen om de wappies.” Dat zijn volgens haar mensen die ‘verstrikt zijn geraakt in een algoritme’ op internet, zijn gaan samenklonten en ‘de meest grote onzin zijn gaan geloven’.

“Ze voeden elkaar, ze hitsen elkaar op en radicaliseren soms ook nog,” aldus Vi.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Snap je zelf wel dat je niet goed bij je hoofd bent?

“Het ging meteen al zo ver dat we dachten: daar gaan we iets mee doen,” zei Elon Muskrat, een ander lid van het collectief. “Dat mensen de normale mens wijs willen maken: corona is nep, corona is fake, bestaat niet. Daar klopt natuurlijk helemaal niks van, het bestaat wel degelijk. We zijn de spiegel gewoon gaan voorhouden bij die mensen. Zo van: kijk eens wat je doet, snap je zelf wel dat je niet goed bij je hoofd bent?”

Wat een wappies

De wappiebestrijders krijgen veel kritiek, blijkens de commentaren. “Het officiële dieptepunt van de samenleving,” reageert Koen. Chantal vraagt: “Hoe vind je al die GGZ-patiënten bij elkaar?”

“Ik kan hier maar één ding over zeggen, wat een wappies,” schrijft Ouissam. “Verder dan ‘ze zijn gewoon gek’ kwam het niet!” zegt Jurian. Sophie vraagt: “Danny, hoe heb je dit zonder te lachen gedaan?” Sam zegt: “Knettergek.”

4.3 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
9 dagen geleden

En dit is de betekenis van Videra

videra – Vertaling naar Nederlands – voorbeelden Frans | Reverso Context
https://context.reverso.net/vertaling/frans-nederlands/videra

Anna
Anna
9 dagen geleden

Onze overheid doet wanhoopsdaden 👀🤡

Sizu_Sun
Sizu_Sun
9 dagen geleden

Achter maskertjes, ach ja…

Ron
Ron
9 dagen geleden

Is het nu zijn eigen spiegelbeeld dat hij omschrijft. Op grond waarvan beweert hij geen wappie te zijn. Misschien zijn het wel de grootste ezels.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x