Het Complot

Lange Frans: “IS is opgezet, bewapend en getraind door de CIA”

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lange Frans is van mening dat Nederland zich niet moet bemoeien met de strijd tegen de Islamitische Staat (IS). “Weet je hoe je aanslagen in Nederland kunt voorkomen? Geen oorlog voeren in het buitenland,” stelt de radio-dj van Slam FM.

Frans zegt dat de strijd tegen IS is gericht tegen mensen die we niet kennen, ons niks hebben gedaan en hoogstwaarschijnlijk ook een normaal leven willen leiden. “Mocht er wel wat gebeuren dan is het onze eigen schuld. Niet alleen die van de politici, want wij (de kiezer) hebben ze die plek gegeven. Ik zal geen traan laten als er wat zou gebeuren. Al denk ik niet dat er wat gaat gebeuren. Het is vooral bangmakerij,” aldus de oud-rapper.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Lange Frans heeft ook een duidelijke mening over het ontstaan van de terreurgroep: “Heel IS is opgezet door de CIA. Bewapend, getraind, alles erop en eraan.” Na de reeks tweets merkt hij op dat hij niet gehackt is. “Maak er een mooie dag van.”

“Stel je nou eens voor dat 9/11 inderdaad een inside job is geweest. Is het dan zo raar te geloven dat die truc vaker wordt toegepast?” vraagt Lange Frans zich af. “En ja, ik geloof in buitenaards leven, maar ik begrijp dat ze hier niet landen als je kijkt wat voor zootje we er hier van maken.”

Na de tweets kreeg hij een aantal doodsbedreigingen, maar hij kon ook rekenen op veel bijval. Hij wil mensen vooral aan het denken zetten. “Ik hoop dat iedereen die mij nu voor gek, junk, collaborateur of alu-hoedje uitmaakt, ook de moeite neemt om zich echt te verdiepen.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zoutoplossing
Zoutoplossing
9 jaren geleden

Wanneer lange Frans als “bewijs” aangevoerd moet worden is het definitief aangetoond dat deze “theorie” helemaal nergens op slaat…

Peter C.
Peter C.
9 jaren geleden

Dat van de buitenaardsen volledig mee akkoord. IS opgezet door CIA, is aannemelijk; gelijk de jagers wild uitzetten om het dan te jagen.

Kenan
Kenan
9 jaren geleden

ISIS is idd opgezet door CIA en I.S.I.S (en wat betreft oorlog en racisme? zolang zij ervoor kunnen zorgen dat buren elkaar scheef aankijken kunnen zij hun gang gaan zonder dat maar iemand wat doorheeft want overigens die zijn bezig met hun jihad buren (dat gewone normale burgers zijn) …. Dont hate what you dont understand MF.

Gijs
Gijs
9 jaren geleden

Dit heeft Snowden al 2 maanden geleden gelekt he…. Maar daar horen we nooit meer iets over. Jammer dat Frans nu door heel Nederland voor gek wordt verklaard.

http://www.liveleak.com/view?i=76b_1406255768

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x