Homepagina » Binnenland » Niet artsen, maar Big Tech-bedrijven gaan over jouw gezondheid
arts
Foto: Unsplash / Twitter/Thierry Baudet

Niet artsen, maar Big Tech-bedrijven gaan over jouw gezondheid

Ik ga me absoluut niet laten ‘vaccineren’ tegen corona, schreef FVD-leider Thierry Baudet zondag op Twitter. Hij wees erop dat vorig jaar slechts 151 70-minners stierven aan corona en dat het risico van het virus voor hem dus volstrekt verwaarloosbaar is.

Wat oud-president Trump eerder overkwam, overkomt nu Thierry Baudet. Big Tech besloot in te grijpen en bestempelde de tweet als ‘misleidend’. Volgens Twitter zijn coronavaccins ‘voor de meeste mensen veilig’. De tweet kan niet meer worden gedeeld.

Als je op de boodschap klikt, krijg je meer informatie over coronavaccins. Zo beweert Twitter dat uit onderzoek blijkt dat de vaccins veilig zijn voor ouderen en dat ze bijwerkingen kunnen hebben, maar dat die niet gevaarlijk zijn.

Buitenlandse inmenging

“Als dit geen buitenlandse inmenging in de Nederlandse democratie is, wat dan wel?” reageert de partij op de ingreep. “Amerikaans Big Tech-bedrijf censureert Nederlandse partijleider een week voor de verkiezingen.”

Baudet verwijst naar een rapport van het RIVM waaruit blijkt dat er wel degelijk 151 70-minners aan corona stierven, dus zonder onderliggende aandoeningen. De vraag is dus wat er misleidend is aan de tweet.


Hebben artsen er dan nog iets over te zeggen? Zij hebben er immers voor geleerd? Nee. Artsen die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins worden zonder pardon van social media gegooid. Zo is de LinkedIn-pagina van huisarts Martin Voerknecht deze week verwijderd. Het lijkt er dus sterk op dat het coronaverhaal alleen kan overleven door middel van censuur.

Fascistische maatregelen

Huisarts Voerknecht zit nog wel op Twitter. Daar schreef hij een dag voordat Baudet zijn tweet plaatste: “17 maart is D-day voor onze vrijheid. Onbegrijpelijk dat men een regime met inmiddels fascistische maatregelen zonder protest zijn gang laat gaan. Heeft Nederland ooit de strekking van Bevrijdingsdag gesnapt? Ziet niemand hoe disproportioneel de huidige maatregelen zijn?”

“Handboeien voor heel Nederland voor een virus dat vergelijkbaar met de griep van 2015 is. Niemand nam er notie van. Terecht,” voegde hij toe.

Niet artsen, maar Big Tech-bedrijven gaan over jouw gezondheid. Niet de mensen die er jaren voor hebben geleerd en die de artseneed hebben afgelegd, maar megalomane entiteiten zonder moreel kompas.

5 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
7 maanden geleden

Media = elitehoeren.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Maar door wie worden de tech-bedrijven gechanteerd, bedreigd of omgekocht?

Vlinder
Vlinder
7 maanden geleden

Ja,maar helaas gaan er vele artsen tegen beter weten in mee. Zijn ze zo bang voor hun job of is hier ook sprake van omkoping? Zeg het maar……

Patrick
Patrick
7 maanden geleden

Enige wat ze willen is massa controle en massa winsten.

x

Check Also

politicolo

Politicologe legt bloot: we hebben te maken met een technocratische wereldagenda, met als dekmantel een virus

Eerder dit jaar barstte in Duitsland een ...

kuipers

Ernst Kuipers oppert mogelijkheid van lokale lockdowns: ‘Knettergek’

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

103
0
We lezen graag je reactie!x