Binnenland

Niet artsen, maar Big Tech-bedrijven gaan over jouw gezondheid

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik ga me absoluut niet laten ‘vaccineren’ tegen corona, schreef FVD-leider Thierry Baudet zondag op Twitter. Hij wees erop dat vorig jaar slechts 151 70-minners stierven aan corona en dat het risico van het virus voor hem dus volstrekt verwaarloosbaar is.

Wat oud-president Trump eerder overkwam, overkomt nu Thierry Baudet. Big Tech besloot in te grijpen en bestempelde de tweet als ‘misleidend’. Volgens Twitter zijn coronavaccins ‘voor de meeste mensen veilig’. De tweet kan niet meer worden gedeeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Als je op de boodschap klikt, krijg je meer informatie over coronavaccins. Zo beweert Twitter dat uit onderzoek blijkt dat de vaccins veilig zijn voor ouderen en dat ze bijwerkingen kunnen hebben, maar dat die niet gevaarlijk zijn.

Buitenlandse inmenging

“Als dit geen buitenlandse inmenging in de Nederlandse democratie is, wat dan wel?” reageert de partij op de ingreep. “Amerikaans Big Tech-bedrijf censureert Nederlandse partijleider een week voor de verkiezingen.”

Baudet verwijst naar een rapport van het RIVM waaruit blijkt dat er wel degelijk 151 70-minners aan corona stierven, dus zonder onderliggende aandoeningen. De vraag is dus wat er misleidend is aan de tweet.


Hebben artsen er dan nog iets over te zeggen? Zij hebben er immers voor geleerd? Nee. Artsen die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins worden zonder pardon van social media gegooid. Zo is de LinkedIn-pagina van huisarts Martin Voerknecht deze week verwijderd. Het lijkt er dus sterk op dat het coronaverhaal alleen kan overleven door middel van censuur.

Fascistische maatregelen

Huisarts Voerknecht zit nog wel op Twitter. Daar schreef hij een dag voordat Baudet zijn tweet plaatste: “17 maart is D-day voor onze vrijheid. Onbegrijpelijk dat men een regime met inmiddels fascistische maatregelen zonder protest zijn gang laat gaan. Heeft Nederland ooit de strekking van Bevrijdingsdag gesnapt? Ziet niemand hoe disproportioneel de huidige maatregelen zijn?”

“Handboeien voor heel Nederland voor een virus dat vergelijkbaar met de griep van 2015 is. Niemand nam er notie van. Terecht,” voegde hij toe.

Niet artsen, maar Big Tech-bedrijven gaan over jouw gezondheid. Niet de mensen die er jaren voor hebben geleerd en die de artseneed hebben afgelegd, maar megalomane entiteiten zonder moreel kompas.

5 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
3 jaren geleden

Media = elitehoeren.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar door wie worden de tech-bedrijven gechanteerd, bedreigd of omgekocht?

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Ja,maar helaas gaan er vele artsen tegen beter weten in mee. Zijn ze zo bang voor hun job of is hier ook sprake van omkoping? Zeg het maar……

Patrick
Patrick
3 jaren geleden

Enige wat ze willen is massa controle en massa winsten.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x