Homepagina » UFO » “Ik weet 100 procent zeker dat de overheid UFO-activiteit onder de pet houdt”
"Ik weet 100 procent zeker dat de overheid UFO-activiteit onder de pet houdt"

“Ik weet 100 procent zeker dat de overheid UFO-activiteit onder de pet houdt”

Een vooraanstaande UFO-expert heeft gezegd dat het mysterie rond buitenaards leven spoedig zal worden ontrafeld. Chase Kloetzke zei dat de wetenschappelijke gemeenschap de deur heeft geopend voor het onderzoek naar fysieke sporen van aliens. Dat meldt de Australische krant Sunday Herald Sun.

Om de omvang van de paranormale wereld te onthullen moet er volgens Kloetzke iets gebeuren zoals in Westall in de Australische staat Victoria in 1966. Op 6 april dat jaar waren meer dan 200 leerlingen en leraren van twee scholen getuige van een onbekend vliegend object dat in een weiland landde.

Kantelpunt

“Ik weet 100 procent zeker dat de overheid UFO-activiteit onder de pet houdt,” zei de plaatsvervangend directeur van MUFON, de grootste UFO-organisatie ter wereld. “Eén van de redenen hiervoor zou zijn dat ze denken dat de mensheid de waarheid niet kan accepteren.”

De expert zei dat het voor de meeste ufologen is alsof we een kantelpunt naderen. Ze zei verder dat ze 10 jaar geleden werd gezien als een gekke vrouw die onderzoek deed naar UFO’s, maar nu luisteren mensen aandachtig en gaan ze zelf op onderzoek uit.

Grote gebeurtenis

Kloetzke legde uit dat we weinig van de overheid hoeven te verwachten en dat er een grote gebeurtenis moet plaatsvinden. De mensheid komt steeds dichter in de buurt van de waarheid, zei ze. Overal ter wereld zijn er mensen die claimen dat aliens echt bestaan.

Volgens Kloetzke, die in Melbourne was voor de Edge of Reality Ufology-conferentie, ‘escaleert’ het aantal waarnemingen van UFO’s en aliens. Wereldwijd worden er 900 gevallen per maand gemeld. “En dat zijn alleen nog maar burgers die er melding van maken, veel anderen doen dat niet,” zei ze.

[Herald Sun]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

victoria

Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

australië

Ophef in Australië na schokkende beelden van politieoptreden: ‘Dit is gewoon schandalig’

Er zijn verontrustende beelden opgedoken uit de ...

>