CoronaBuitenland

Mainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccins

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

De Duitse overheid beweerde dat tot wel 90 procent van de coronapatiënten en -doden ongevaccineerd was, maar dat bleek een leugen te zijn. De overheid telde vrijwel álle zieken en stervenden mee als ongevaccineerd, ongeacht of ze al dan niet gevaccineerd waren.

De Canadese overheid claimde dat 60 procent van de coronadoden ongevaccineerd was. Ook dat bleek een leugen te zijn. Iedereen die binnen twee weken na vaccinatie ziek werd of overleed, werd meegeteld als ongevaccineerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Vermoorden

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, haalde dezelfde truc uit. Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, is niet gevaccineerd, aldus het overheidsagentschap. Dat terwijl de meeste sterfgevallen na vaccinatie zich binnen die 14 dagen voordoen.

Door te zeggen dat deze mensen niet gevaccineerd zijn, kunnen ze verdoezelen dat ze talloze mensen vermoorden, zei Pearson Sharp van One America News.

Topje van de ijsberg

Volgens de Canadese arts Daniel Nagase, die werd ontslagen nadat hij drie coronapatiënten succesvol had behandeld met ivermectine, is dit slechts het topje van de ijsberg. Uit data van het klinisch onderzoek van Pfizer blijkt dat het vaccin heeft geleid tot een duizelingwekkend aantal letsel- en sterfgevallen. 31 procent van de mensen die de prik kregen, stierf of raakte blijvend beschadigd.

Dit is een pandemie van de onwetenden en het maakt ons land kapot, benadrukte Sharp. Tegen alle progressieve en radicaal-linkse mensen zegt hij: “Doe ons allemaal een plezier en laat je alsjeblieft vaccineren. Laat je dubbel vaccineren. Haal al je boosters, alle drie of vier. Haal vijf, zes, 10 boosters!”

4.7 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rabbylee
rabbylee
2 jaren geleden

booster up 4 5 6 etcetera

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Ik hoop dat de Tribunalen spoedig kunnen beginnen zodat er een einde komt aan de genocide.

Mariposa -8
Mariposa -8
2 jaren geleden

Wanneer stopt deze genocide???

F.B.
F.B.
2 jaren geleden

Klopt ze verdoezelen de sterfte cijfers.
Maar in principe verdoezelen ze van alles voor ons, ze geven ons geen eerlijk nieuws (zo willen ze het wel laten over komen) maar ze zijn bijna allemaal omgekocht.
Hier wat voorbeelden dat ze ons hadden moeten laten zien de vreedzame protesten wereldwijd die al 2 jaar aan de gang zijn, het truckersconvoy in Canada, geleerden en wetenschappers met een andere mening die vaak hun bewijs vaak beter onderbouwd hebben dan bijvoorbeeld die omgekochte Ab Oestersaus op de MSM en ze dan later weg zetten als een stel mafkezen.
Wij vergeten niet dat de MSM linkse propaganda verspreid en ons weg zet als mafkezen (wappies) die bijna elke keer weer gelijk krijgen.
Straks gaan we weer beginnen met die grote klimaat hoax van de msm, nou ik ben er klaar mee en trap er niet meer in.

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x