Homepagina » Buitenaards » “Ik werd door reptielachtige wezens ontvoerd naar de achterkant van de maan”
"Ik werd door reptielachtige wezens ontvoerd naar de achterkant van de maan"

“Ik werd door reptielachtige wezens ontvoerd naar de achterkant van de maan”

Een oud-medewerker van de Amerikaanse luchtmacht heeft een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan. Ze beweert namelijk dat reptielachtige aliens haar hebben meegenomen naar de maan, waar ze kratten moest tillen en bovendien werd verkracht. Dat meldt de Britse Daily Mirror.

Niara Terela Isley zei dat ze werd ontvoerd door een ‘humanoïde met een staart’, die haar meenam naar een geheime basis op de achterkant van de maan. Isley zei dat ze destijds was gestationeerd op de Tonopah Test Range in Nevada, maar dat ze zich daar erg weinig van kon herinneren.

‘Geheugen gewist’

Ze verklaarde dat ze eerst werd verkracht door veiligheidsmedewerkers, nadat ze met een mysterieuze drug in haar nek was gespoten. Isley vermoedde dat haar geheugen was gewist. Onder hypnose kwamen de herinneringen weer terug.

Tijdens een interview met aquarianradio claimde ze dat ze op 25-jarige leeftijd acht tot 10 keer is meegenomen in de ruimte. Ze zei dat ze op een legerbasis op de maan met zware machines graafwerkzaamheden moest verrichten.

Doofpot

Op de maan werd ze naar eigen zeggen vrijwel iedere avond misbruikt door de reptielachtige wezens. Ze zei dat ‘grijze aliens’ en andere mensen hielpen bij de werkzaamheden. In 1980 kwam er een einde aan de incidenten, aldus de vrouw.

Isley, een moeder van twee die momenteel in Colorado woonachtig is, zei: “’s Avonds mocht ik niet slapen. Ik was bang. Ik wilde terug naar mijn dochter dus ik deed wat ze zeiden.”

Volgens veel complottheorieën is de Amerikaanse overheid betrokken bij de ontvoeringen en bied zij hulp aan de ‘grijzen’. Dit zou ook de reden zijn dat berichten van (voormalig) medewerkers in de doofpot worden gestopt.

[Mirror]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x