Buitenaards

“Ik werd door reptielachtige wezens ontvoerd naar de achterkant van de maan”

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een oud-medewerker van de Amerikaanse luchtmacht heeft een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan. Ze beweert namelijk dat reptielachtige aliens haar hebben meegenomen naar de maan, waar ze kratten moest tillen en bovendien werd verkracht. Dat meldt de Britse Daily Mirror.

Niara Terela Isley zei dat ze werd ontvoerd door een ‘humanoïde met een staart’, die haar meenam naar een geheime basis op de achterkant van de maan. Isley zei dat ze destijds was gestationeerd op de Tonopah Test Range in Nevada, maar dat ze zich daar erg weinig van kon herinneren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
‘Geheugen gewist’

Ze verklaarde dat ze eerst werd verkracht door veiligheidsmedewerkers, nadat ze met een mysterieuze drug in haar nek was gespoten. Isley vermoedde dat haar geheugen was gewist. Onder hypnose kwamen de herinneringen weer terug.

Tijdens een interview met aquarianradio claimde ze dat ze op 25-jarige leeftijd acht tot 10 keer is meegenomen in de ruimte. Ze zei dat ze op een legerbasis op de maan met zware machines graafwerkzaamheden moest verrichten.

Doofpot

Op de maan werd ze naar eigen zeggen vrijwel iedere avond misbruikt door de reptielachtige wezens. Ze zei dat ‘grijze aliens’ en andere mensen hielpen bij de werkzaamheden. In 1980 kwam er een einde aan de incidenten, aldus de vrouw.

Isley, een moeder van twee die momenteel in Colorado woonachtig is, zei: “’s Avonds mocht ik niet slapen. Ik was bang. Ik wilde terug naar mijn dochter dus ik deed wat ze zeiden.”

Volgens veel complottheorieën is de Amerikaanse overheid betrokken bij de ontvoeringen en bied zij hulp aan de ‘grijzen’. Dit zou ook de reden zijn dat berichten van (voormalig) medewerkers in de doofpot worden gestopt.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x